Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

CPU

Re: CPU

Příspěvekod Stan » 06 úno 2016 16:47

Zkus vymazat Preference; Predtim nez je vymazes si je nekam zazalohuj po restartu si cubase vytvori potrebny files znova.

WIN:

Exit Cubase resp. Nuendo.
In Windows go to the Start menu > (All) Programs > *Your Cubase resp. Nuendo version*
There, start "Open *Cubase resp. Nuendo* Application Data Folder"

A new Explorer window opens with all files and folders of the preferences for the host application. As an alternative you can browse to this location by yourself using this path:

XP: c:\Documents & Settings\*Your Username*\Application Data\Steinberg\*Your Cubase resp. Nuendo version*
Vista: c:\Users\*Your Username*\AppData\Roaming\Steinberg\*Your Cubase resp. Nuendo version*#
Select all files and folders from the preferences folder and move them into the empty folder on the desktop.
The host application preferences folder needs to be empty after that.

Original post:
https://www.steinberg.net/en/support/kn ... amily%5D=2

Je divny ze se to trha pri poslechu i po off-line bounce. Vim ze si to uz psal ale zkus pred bounce dat buffer na max a pripadne si vypni hlaseni pro overloading pokud se to deje na konci procesu. Dalsi co jsem nasel je ze Cubase dela problemy pri bouncingu kdyz jsou aktivni externi stynthy ze kterych se taha zvuk. Doporucuji predem nahrat do stopy. Jinak je mozny delat bounce zive v CB tim ze v projektu vytvoris stopu Mixdown do ktery vse svedes. Sice to neresi tvuj problem ale je to osvedceny zpusob.
Uživatelský avatar
Stan
 
Příspěvky: 1707
Registrován: 27. 4. 2013

Re: CPU

Příspěvekod xdudy » 06 úno 2016 18:23

ten DPC Latecny jsem osobně nespouštěl s nahozenou Cubase, ale samostatně - tim vlastně zjistíš, jestli je problem ve Win.
Pokud spustíš DPC Latecny samostatně ve Win a ukazuje zelený hodnoty tak víš, že system je shopnej pracovat s audiem bez dropoutů a problem je s největší pravděpodobností v Cubase.
xdudy
 
Příspěvky: 254
Registrován: 13. 1. 2003

Re: CPU

Příspěvekod saturninek » 06 úno 2016 19:57

Nechci být chytrolín, ale počítám, že máš v systému nejnovější ovladače motherboardu přímo od výrobce a né jenom ty, co jsou ve widlích?
saturninek
 
Příspěvky: 15
Registrován: 28. 11. 2014

Re: CPU

Příspěvekod Pytkin » 06 úno 2016 21:15

oldcable : V tom videu , co si mi poslal , je vidno , ze CPU prejde cez 100% .. preto to sekne ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21208
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: CPU

Příspěvekod Venti » 08 úno 2016 01:25

oldcable a nemas tam nahodou nahodeny aj FG-X od Slate ? Ten robi odjakziva problem a Steven sluboval asi rok a pol ze sa to vyriesi a nevyriesilo.
Skus pripadne, ak mas na motherboarde dve sietove karty, tak tu v ktorej nemas ethernet kabel zablokovat, pripadne ked robis s cubase zablokovat aj tu ktoru pouzivas na pristup na internet, pripadne wifi kartu. A vtedy ked budes offline vypni si aj antivirus.
Uživatelský avatar
Venti
 
Příspěvky: 790
Registrován: 20. 4. 2003
Bydliště: Bratislava

Re: CPU

Příspěvekod oldcable » 09 úno 2016 16:41

Venti dik. Prave som odpojil MR816x aj z PC firewire. Spustil som to cez druhu co pouzivam na video strih. Jedna sa Blackmagic kartu. Zatial nemam ani jedno seknutie. Len vsetky projekty mam /Record format -Sample Rate/ snimane na 44,100 kHz a Blackmagic ma moznost nastavenia len 48 kHz. Budem musiet vsetko konvertovat na 48 ? Ale aj tak to bude stat za to. Dik moc. Este dam vediet ako som dopadol.
oldcable
 
Příspěvky: 167
Registrován: 7. 1. 2012

Re: CPU

Příspěvekod Pytkin » 10 úno 2016 01:08

Cubase to prepocita v realnom case .. nemusis to konvertovat ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21208
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Předchozí

Zpět na Cubase / Nuendo


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot], peteness

reklama
Facebook  Twitter  Google+