Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Cubase 8,5

Re: Cubase 8,5

Příspěvekod maux » 26 črc 2016 12:01

Jojo, použil jsem summer16.
Uživatelský avatar
maux
 
Příspěvky: 367
Registrován: 21. 9. 2010
Bydliště: Rokycany

Re: Cubase 8,5

Příspěvekod Fractal » 26 črc 2016 12:02

ahaa, ta akce už byla to vypadá
Uživatelský avatar
Fractal
 
Příspěvky: 2488
Registrován: 10. 4. 2004
Bydliště: Viitasaari, Finsko

Re: Cubase 8,5

Příspěvekod Triball22 » 09 říj 2016 17:32

Ahojte, chci si konečne koupit original verzi 8,5 mam par dotazu:
A) koupě PRO nebo ARTIST?
B) je v tom Pad shop?

Děkuji
Uživatelský avatar
Triball22
 
Příspěvky: 69
Registrován: 9. 10. 2016
Bydliště: Brno

Re: Cubase 8,5

Příspěvekod vasekg » 12 říj 2016 12:12

Určitě PRO :-)

Padshop tam je, ale má uzamčený import vlastních samplů, což je zpoplatněné rozšíření, ale stojí to pár euro, kupoval jsem to.

V.
vasekg
 
Příspěvky: 76
Registrován: 23. 5. 2012

Re: Cubase 8,5

Příspěvekod Triball22 » 12 říj 2016 13:31

V čem je rozdíl v pro a artis takovy zásadní?
Uživatelský avatar
Triball22
 
Příspěvky: 69
Registrován: 9. 10. 2016
Bydliště: Brno

Re: Cubase 8,5

Příspěvekod pavlii » 12 říj 2016 13:39

Stačí se kouknout na web Steinbergu a je jasné, že skoro ve všem (Artist má spoustu omezení a je třeba se tedy rozhodnout, zdali nebudou omezující pro práci).

P.
Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
 
Příspěvky: 2866
Registrován: 5. 6. 2002
Bydliště: Hostivice

Re: Cubase 8,5

Příspěvekod Triball22 » 12 říj 2016 15:40

Ja práve z ich webu som uplne mimo :) ale děkuji koupim pro. Ještě otázka, da se koupit verze zlevněna pro studenty. I v této verzi jsou omezení nějaký?
Uživatelský avatar
Triball22
 
Příspěvky: 69
Registrován: 9. 10. 2016
Bydliště: Brno

Re: Cubase 8,5

Příspěvekod pavlii » 13 říj 2016 09:50

Nejsou. Jen se nesmí používat pro komerční účely.

P.
Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
 
Příspěvky: 2866
Registrován: 5. 6. 2002
Bydliště: Hostivice

Re: Cubase 8,5

Příspěvekod studiogain » 13 říj 2016 18:01

Ahoj,
opet mužu poskytnout
http://www.midi.cz/inzerat/172226/proda ... ase-pro-8/
a cena je k jednání....
studiogain
 
Příspěvky: 35
Registrován: 16. 12. 2013

Re: Cubase 8,5

Příspěvekod Triball22 » 13 říj 2016 20:21

Ahoj super cena. Jenom ja budu cubase potrebovať tak o rok. A to mozna již bude verze 9, 5 :) takže to teď bohužel nevyužiji.
Uživatelský avatar
Triball22
 
Příspěvky: 69
Registrován: 9. 10. 2016
Bydliště: Brno

Re: Cubase 8,5

Příspěvekod pavlii » 13 říj 2016 23:55

No zase by ses za rok nezbrzdil tím, že tomu softu nebudeš moc rozumět ;-) a ten HW nebude za rok zastaralý? V čem tedy budeš dělat celé to období?

P.
Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
 
Příspěvky: 2866
Registrován: 5. 6. 2002
Bydliště: Hostivice

Re: Cubase 8,5

Příspěvekod Triball22 » 14 říj 2016 11:38

Nedělám bohužel v ničem, v stávajícím byte neni pro studio místo až příští rok 11 měsíc . A jak rikam do vtedy můžou být klidně 2 Updaty + 1 je již potrebny dnes( každý 50 eur)
Uživatelský avatar
Triball22
 
Příspěvky: 69
Registrován: 9. 10. 2016
Bydliště: Brno

Re: Cubase 8,5

Příspěvekod Amorph » 14 říj 2016 15:20

Nevite nekdo, jak v cubase upravit notovy zapis pro tisk? Mockrat jsem s tim nedelal a ted potrebuju z midi vyjet noty a vytisknout partituru. Postupuju tak, ze si otevru selekci a vidim to pekne zalomeny na strance, ale kdyz chci tisknout, tak se mi to prepne do page view a vsechny takty se mi sesypou na jeden radek a neprisel jsem na to, jak to upravit.
Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
 
Příspěvky: 4475
Registrován: 24. 11. 2005
Bydliště: Praha

Re: Cubase 8,5

Příspěvekod Stan » 14 říj 2016 21:44

uz jsi to vyresil ? Ja jsem koukal do supliku ale z toho popisu nejsem moc moudrej a tech moznosti je dost. Ja jsem to zkousel v 8.5 a me se to zobrazuje v page view normalne. Zkousel jsem nasimulovat tvuj problem ale bez uspechu, ale jak jsem rikal moc jsem te nepochopil. Mas to jen jeden track nebo je to cele aranzma vice nastroju ect.


EDIT: Myslim ze to mam
cubase// Preferences>Scores>Editing, 'Default Number of Bars per Staff' dole je maly okno a tam si nastav 4 bary

EDIT 2: Tak jsem jeste projel manual a tam pisou ze na vzhled Page view ma vliv take systemove nastaveni tiskarny tedy samotne nastaveni na compu. Tak jsem jen zkusil prohodit orientaci papiru v nastaveni tiskarny, Cubase automaticky na tyhle zmeny zareagoval bez restartu a vzhled page se zmenila ihned z portretu na landscape. Teda aby jsem byl presnejsi delal jsem to z Cubase > File >Page Setup. Tak se na to muzes mrknout jestli to neni tvuj pripad.
Naposledy upravil Stan dne 14 říj 2016 22:59, celkově upraveno 5
Uživatelský avatar
Stan
 
Příspěvky: 1658
Registrován: 27. 4. 2013

Re: Cubase 8,5

Příspěvekod pavlii » 14 říj 2016 22:50

Triball22 píše:Nedělám bohužel v ničem, v stávajícím byte neni pro studio místo až příští rok 11 měsíc . A jak rikam do vtedy můžou být klidně 2 Updaty + 1 je již potrebny dnes( každý 50 eur)


Tak teď jsem se v tom teda definitivně ztratil. Proč teda teď řešíš rady co koupit, když na to stejně nemáš místo? 11 měsíců předstih je nonsense.

P.
Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
 
Příspěvky: 2866
Registrován: 5. 6. 2002
Bydliště: Hostivice

PředchozíDalší

Zpět na Cubase / Nuendo


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Sanchez, tony9, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+