Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Cubase-RTAS,AAX?

Cubase-RTAS,AAX?

Příspěvekod RogiCZ » 11 bře 2016 11:52

Ahoj,
prosím vás chci se zeptat, jestli něčemu může v Cubase vadit když jsem při instalovaní zvolil že chci nainstalovat i AAX a RTAS?
Jsem začátečník a nevěděl jsem že je to Pro Tools formát.
Děkuju.
Uživatelský avatar
RogiCZ
 
Příspěvky: 14
Registrován: 11. 3. 2016

Re: Cubase-RTAS,AAX?

Příspěvekod Liquid Sound » 11 bře 2016 12:00

ne nestane se nic, krom místa na disku
Sound engineer & producer
Smecky Music Studios | CoPPO | IMDb | ALLMUSIC | ARTIST direct
Liquid Sound
Profesionál
 
Příspěvky: 1056
Registrován: 17. 6. 2002

Re: Cubase-RTAS,AAX?

Příspěvekod RogiCZ » 11 bře 2016 12:13

Děkuji za odpověď,zabirá to hodně to nainstalovaní RTAS nebo AAX?
Po případě dá se to nějak zvlášt odinstalovat?
Uživatelský avatar
RogiCZ
 
Příspěvky: 14
Registrován: 11. 3. 2016

Re: Cubase-RTAS,AAX?

Příspěvekod Stan » 11 bře 2016 12:21

Podivej se kde mas poradac "plug-ins" ci podobne a zde budou poradace pro VST,AAX ...., to jsou poradace do kterych se to nainstalovalo tak jen vymaz jejich obsah.
Uživatelský avatar
Stan
 
Příspěvky: 1803
Registrován: 27. 4. 2013

Re: Cubase-RTAS,AAX?

Příspěvekod RogiCZ » 11 bře 2016 12:32

Super, díky moc.
Uživatelský avatar
RogiCZ
 
Příspěvky: 14
Registrován: 11. 3. 2016

Re: Cubase-RTAS,AAX?

Příspěvekod Liquid Sound » 11 bře 2016 13:20

Tak tak. RTAS mívalo na pcčku souborový označení tušim dpm.rsr a soubory byly párový. AAX jsem na PCčku ani neviděl.
Sound engineer & producer
Smecky Music Studios | CoPPO | IMDb | ALLMUSIC | ARTIST direct
Liquid Sound
Profesionál
 
Příspěvky: 1056
Registrován: 17. 6. 2002


Zpět na Cubase / Nuendo


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot], hombrefeo, homolabilis, tony9, x.r.a.y., Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+
cron