Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Halion - zadny zvuk

Halion - zadny zvuk

Příspěvekod Romix » 08 úno 2016 17:40

Zdravicko, nemeli jste nekdo uz problem s tim, ze vam HALion nevydaval zadny zvuk? Do ted jsem pouzival spise nexus a tam je to vse ok.
Hraju na klavesach, v programu vidim, ze MIDI je zrejme nastavene dobre, protoze na monitoru vidim klavesy ktere mackam, nicmene zvuk nejde zadnej...
Romix
 
Příspěvky: 14
Registrován: 2. 2. 2016

Re: Halion - zadny zvuk

Příspěvekod Romix » 08 úno 2016 18:13

Tak problem z casti vyresen. Uz to hraje. Ted jen prijit na to, púroc to hraje pouze z repracku od notasu a ne z obrich repraku, ktery mam pripojeny k monitoru pres hdmi...
Romix
 
Příspěvky: 14
Registrován: 2. 2. 2016

Re: Halion - zadny zvuk

Příspěvekod jammix » 08 úno 2016 18:37

:palec-:
Naposledy upravil jammix dne 08 úno 2016 22:19, celkově upraveno 1
jammix
 
Příspěvky: 198
Registrován: 2. 7. 2015

Re: Halion - zadny zvuk

Příspěvekod pavlii » 08 úno 2016 18:41

2jamm: dával bych si trochu pozor na úroveň příspěvků, jinak spadneš na smetiště stejně jako na zvukařině 8)

Romix: VSTi využívají audio engine zvukovky, takže pokud nebudeš mít v Cubase nastavenou tu, která obhospodařuje HDMI, tak ti to z ní nikdy hrát nebude. Dalo by se nicméně využít ASIO4ALL nadstavby, kde se obvykle nabízejí všechna zvuková zařízení, takže ve VST Connections nadefinuješ jen požadovaný HW výstup.

P.
Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
 
Příspěvky: 2917
Registrován: 5. 6. 2002
Bydliště: Hostivice

Re: Halion - zadny zvuk

Příspěvekod Romix » 08 úno 2016 18:46

pavlii: Diky moc! Uz to frci...
Romix
 
Příspěvky: 14
Registrován: 2. 2. 2016

Re: Halion - zadny zvuk

Příspěvekod pavlii » 08 úno 2016 18:48

Nz, fajn :-)

P.
Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
 
Příspěvky: 2917
Registrován: 5. 6. 2002
Bydliště: Hostivice


Zpět na Cubase / Nuendo


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Amorph, Bing [Bot], Google [Bot], Liquid Sound, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+