Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Příspěvekod Neural_I » 17 říj 2005 14:08

je to silnej nastroj, trochu to pomaha i kdyz 3 velky monitory by byly asi taky fajn :wink:
Neural_I
 
Příspěvky: 1256
Registrován: 9. 9. 2005
Bydliště: LV-426

Příspěvekod Ondrash » 17 říj 2005 14:31

Když už jsme u těch workspaceů a 3 monitorů a tak...

Jaké používáte rozlišení?

Já mám 19" monitor 1280x1024
15" LCD 1024x768

Ale asi přejdu na 2x 17" LCD 1280x1024 (časem snad tři)
Uživatelský avatar
Ondrash
 
Příspěvky: 890
Registrován: 22. 1. 2005
Bydliště: Praha

Příspěvekod Solarfall » 17 říj 2005 14:42

hmm aka karta ma vystup na tri monitory?
ja mam 19"lcd 1280x1024 ..mam este stary 19"monitor ale ten sa mi nechce strkat k peknemu lcd :)
Solarfall
 
Příspěvky: 1138
Registrován: 20. 3. 2004
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Tamango » 17 říj 2005 15:12

Solarfall píše:hmm aka karta ma vystup na tri monitory?

... no stačí si kúpi? neakú PCI grafiku (aj dve alebo tri) a máš moňasov, koľko chceš ...
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie ...
Uživatelský avatar
Tamango
 
Příspěvky: 106
Registrován: 13. 2. 2003

Příspěvekod Neural_I » 17 říj 2005 15:16

dovolim si vas prerusit necim trochu zpatky k veci, prisli ste na chut audioeditoru v cubase ? ja moc ne, radsi otevru wavelab, drivejsi cubase mely odkaz na externi wave editor, nerozumim tomu proc to v SX nejde, chapete to ? nebo se mam zacit ucit interni wave editor cubase ? zdaleka neumi to co wavelab, ach jo
Neural_I
 
Příspěvky: 1256
Registrován: 9. 9. 2005
Bydliště: LV-426

Příspěvekod kexik » 17 říj 2005 15:21

parhelia trebars... alebo tam dzignes nejaku pci vykopavku. alebo budes velky cavo, kupis si bord s viacerymi pci-e, a napchas tam dve dualhead grafiky
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg

Příspěvekod Solarfall » 17 říj 2005 15:21

Neural_I: presne tak... mna ten interny audio editor irituje... a hladal som nejaky prikaz na otvorenie v externom editore...a nic..
Solarfall
 
Příspěvky: 1138
Registrován: 20. 3. 2004
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ondrash » 17 říj 2005 15:21

Neural_I píše:dovolim si vas prerusit necim trochu zpatky k veci, prisli ste na chut audioeditoru v cubase ? ja moc ne, radsi otevru wavelab, drivejsi cubase mely odkaz na externi wave editor, nerozumim tomu proc to v SX nejde, chapete to ? nebo se mam zacit ucit interni wave editor cubase ? zdaleka neumi to co wavelab, ach jo


Tak to by mě taky zajímalo, jestli to tam jde. Tuhle jsem to zkoušel a nemohl jsem na to přijít... :(
Uživatelský avatar
Ondrash
 
Příspěvky: 890
Registrován: 22. 1. 2005
Bydliště: Praha

Příspěvekod Neural_I » 17 říj 2005 15:24

neni to tam prave a to me stve, vyhlizim to v kazdy dalsi verzi a nic, delam to tak ze to natvrdo otviram ve wejvlabu za chodu ale je to trochu nesikovny
Neural_I
 
Příspěvky: 1256
Registrován: 9. 9. 2005
Bydliště: LV-426

Příspěvekod Hawkens » 17 říj 2005 15:37

No fakt je ze funkcia "Open in external editor" je cosi ako samozrejmost v slusnej spolocnosti.
Hawkens
 

Příspěvekod Pytkin » 17 říj 2005 23:52

jo .. ja mam parheliu .. 2x 1600x1200 na 21" LCD .. a je to velka pohoda ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21156
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod kexik » 18 říj 2005 10:20

pytkin: da sa este kupit? z agemu vymizla a dalsie shopy taja ceny, preto ich ignorujem :). teraz mam nvidiu ti4200 ale vazne rozmyslam kupit este jedno elcede a budem mat dokopy tri screeny... a inak povodna cena bola dost desiva ale dneska to uz je stredna trieda?
all: sorry za offtopic
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg

Příspěvekod Pytkin » 18 říj 2005 23:09

kexik : Cena je stale desiva ! :) matroxa malo kto predava .. sofos ale drzi odjakziva dost siroky sortiment .. http://www.sofos.sk/pc/php/ceny.php?co=Grafické%20karty

Co sa tyka ceny .. mozno P750 triple head by ta mohol zaujimat .. Pre video postprodukciu je zaujimave APVecko ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21156
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod kexik » 19 říj 2005 10:36

pytkin: ty jofka to su strasne palky... za nejakych 4-5k nezozeniem trojhlavu? tak to idem do dvoch kariet potom...
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg

Příspěvekod Pytkin » 19 říj 2005 23:11

kexik : cennik si videl .. cena nepusti :) Matrox ma najlepsi obraz .. tam sa skutocne plati za kvalitu ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21156
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

PředchozíDalší

Zpět na Cubase / Nuendo


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot], Seznam.cz, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+