Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Re: Otazky na cubase

Příspěvekod Brooklyn / juanita juarez » 22 bře 2015 14:58

na rychly zarovnani pouzij na midi 'sizing applies timestretch' (timestretch funguje stejne na midi i audio). detaily rucne.
Produkce, mix, mastering
www.lukasturza.com
Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
 
Příspěvky: 3553
Registrován: 6. 2. 2005

Re: Otazky na cubase

Příspěvekod anthea_x » 22 bře 2015 16:59

Vďaka.
anthea_x
 
Příspěvky: 159
Registrován: 8. 5. 2014

Re: Otazky na cubase

Příspěvekod vasekg » 30 bře 2015 17:27

Dotaz na zdejší borce: Dá se někde v Cubase 8 pro nastavit, abys se při výběru např z media poolu, nebo při výběru bicích sad z Groove Agentu otevřel výběr na poslední zkoušené (vybrané) řádce (zvuku)? Docela mě vytáčí, že v jednom velmi dlouhém seznamu zkouším nové zvuky a vždy mě to vrátí zpět na začátek - musím pracně rolovat dolů.

Díky Vašek
vasekg
 
Příspěvky: 76
Registrován: 23. 5. 2012

Re: Otazky na cubase

Příspěvekod Krtko » 17 čer 2015 22:37

mam otazku ohladom group / fx channel. posielam stopu (mono alebo stereo) do grupy alebo fx channel, ale tam mi to hra jedine center, teda nereaguje na zmenu hodnoty panner. co mam nespravne?
Přílohy
prntgroup copy.jpg
prntgroup copy.jpg (633.75 KiB) Zobrazeno 200 krát
Uživatelský avatar
Krtko
 
Příspěvky: 158
Registrován: 26. 3. 2009

Re: Otazky na cubase

Příspěvekod Brooklyn / juanita juarez » 17 čer 2015 22:52

nepises, jestli ta groupa je stereo.
Produkce, mix, mastering
www.lukasturza.com
Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
 
Příspěvky: 3553
Registrován: 6. 2. 2005

Re: Otazky na cubase

Příspěvekod Krtko » 17 čer 2015 22:58

ano, grupa jedine stereo
Uživatelský avatar
Krtko
 
Příspěvky: 158
Registrován: 26. 3. 2009

Re: Otazky na cubase

Příspěvekod Pytkin » 17 čer 2015 23:34

ja bezne posielam mono kanaly do stereo grup a pekne to reaguje na panoramu ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21157
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: Otazky na cubase

Příspěvekod Brooklyn / juanita juarez » 18 čer 2015 00:29

Krtko píše:ano, grupa jedine stereo


napada me snad jen, jestli neni post-fader (post-panner) na tom mono kanalu mono plugin, kterej efektivne neguje jakoukoliv nastavenou panoramu. dal me ted nic nenapada.
Produkce, mix, mastering
www.lukasturza.com
Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
 
Příspěvky: 3553
Registrován: 6. 2. 2005

Re: Otazky na cubase

Příspěvekod Krtko » 18 čer 2015 00:53

mam to rovnake pri akejkolvek stope. aj mono, aj stereo. podla toho printscreenu tam teda nieje vidiet nic co by som prehliadol?
Uživatelský avatar
Krtko
 
Příspěvky: 158
Registrován: 26. 3. 2009

Re: Otazky na cubase

Příspěvekod Stan » 18 čer 2015 03:17

"R" Send je pre-fader pokud to chapu spravne bo mas na Group 1 signal, mrkni jak je u nej nastaven panning.
Uživatelský avatar
Stan
 
Příspěvky: 1656
Registrován: 27. 4. 2013

Re: Otazky na cubase

Příspěvekod Krtko » 18 čer 2015 07:25

grupu, kam posielam stopu "R" s nastavenym 100% r panningom, mam na center
Uživatelský avatar
Krtko
 
Příspěvky: 158
Registrován: 26. 3. 2009

Re: Otazky na cubase

Příspěvekod Stan » 18 čer 2015 09:49

Grupa je jedno podivej se na send ("e" u sendu vedle prepinani pre-post) melo by se ti otevrit stejny ono jako pro channel a tam nasmeruj Pan sendu podle poterby a uvidis jestli to funguje. Ja jsem na C8 tak nevim jak je to u C5 ale bude to asi fungovat stejne.
Uživatelský avatar
Stan
 
Příspěvky: 1656
Registrován: 27. 4. 2013

Re: Otazky na cubase

Příspěvekod Pytkin » 18 čer 2015 11:52

do grupy posiela sendom ? alebo outputom ?
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21157
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: Otazky na cubase

Příspěvekod Stan » 18 čer 2015 11:55

Sice nevim proc ale posila obema proto ma stopu stahnutou
Uživatelský avatar
Stan
 
Příspěvky: 1656
Registrován: 27. 4. 2013

Re: Otazky na cubase

Příspěvekod Pytkin » 18 čer 2015 12:12

nekurvi sa tam daka faza ? urcite by som to poslelal len jednym sposobom ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21157
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

PředchozíDalší

Zpět na Cubase / Nuendo


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot], Pette, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+