Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Příspěvekod Ondrash » 21 říj 2005 14:25

Jo a k tomu monitory od Eizo. To je pak pastva na oči... :)
Uživatelský avatar
Ondrash
 
Příspěvky: 890
Registrován: 22. 1. 2005
Bydliště: Praha

Příspěvekod Solarfall » 21 říj 2005 14:45

hej :) Eizo je spicka.. vobec nelutujem ze som do neho zainvestoval.. ale na 2 eiza skutocne nedam peniaze ....
ako sekundarny monitor mozno nejaky lacny 19' LCD len s analogovym vstupom...
Solarfall
 
Příspěvky: 1138
Registrován: 20. 3. 2004
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ondrash » 24 říj 2005 10:19

Solarfall píše:hej :) Eizo je spicka.. vobec nelutujem ze som do neho zainvestoval.. ale na 2 eiza skutocne nedam peniaze ....
ako sekundarny monitor mozno nejaky lacny 19' LCD len s analogovym vstupom...


Já chci koupit asi dvě Eiza 17"...
Uživatelský avatar
Ondrash
 
Příspěvky: 890
Registrován: 22. 1. 2005
Bydliště: Praha

Příspěvekod Pytkin » 24 říj 2005 23:24

AK ti nevadi EIZO cena , tak chod do toho .. Ak mas hlbsie do kapsy , odporucam SAMSUNG ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21156
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ondrash » 11 lis 2005 01:50

Tak se opět hrabu v nastavování Cubase SX 3.1.1 k obrazu svému a nemůžu vyřešit pár věcí. Ani nevím jestli to jde. (Kdyby jo, tak mi to hodně usnadní žívot.

1. Jde někde nastavit, aby při označení partu se mi označila i příslušná stopa a nebo dokonce nedejbože příslušná stopa v mixeru - ne MIDI ale AUDIO? Tzn. při vybrání partu FM7 i stopa s FM7 a i příslušný AUDIO VÝSTUP v mixu, kam budu hned prát inserty a sendy?

2. Nějak jsem nenašel klávesovou zkratku na vyvolání EDIT panelu přímo pro VSTI audo výstup (zase ne MIDI)

3. Jde jednoduše automaticky spustit solo podle vybraného partu? Mám pocit, že to funguje jen na vybranou stopu.

4. Preference - Edit - Project & Mixer - Select Chanel/Track on Solo, Select Chanel/Track on Edit Settings + Scroll to selected. Asi by se mi to mohlo hodit, jen jsem nepřišel jak to funguje. Můžete mi to prosím někdo přiblížit?

5. V novinkách jsem si přečetl, že by mělo přibýt další nastavení pro panoramu. Nic takového jsem ale nenašel.

6. Jak jste na tom se stabilitou SX 3.1.1 od vodníků? Nepadá vám? Jak jste ji instalovali? Odinstalovali jste starou, nebo jste ji jen upgradovali? Stabilita nic moc...

Tak to je zatím všechno.
Uživatelský avatar
Ondrash
 
Příspěvky: 890
Registrován: 22. 1. 2005
Bydliště: Praha

Příspěvekod freecoolin » 22 lis 2005 06:25

kde najdu v CUBASE SX2 VST send efects? Dříf to bylo v DEVICE.
Uživatelský avatar
freecoolin
 
Příspěvky: 264
Registrován: 25. 11. 2004
Bydliště: Good Town

Příspěvekod Pytkin » 23 lis 2005 00:08

freecolin : send efecty uz nie su v samostatnom racku .. pridaj si novy track , v ponuke vyber FX bus .. tam si vyberies efekt (ten sa prida na tu stopu ako insert) .. a potom si tuto stopu vyberies v sende ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21156
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Poklop » 23 lis 2005 01:56

Musim ale uznat, že v Cubase je spousta věcí hodně dementně řešená. Například jakou funkci používáte, když chcete, aby se vámi vybrané noty spojily do legáta? (aby se konec noty dostal na úroveň následující).
V Cubase je sice funkce "legáto", ale když jsou noty přetažené přes sebe, předchozí nota skončí později než následující, tak ta funkce legáto nefunguje a musí se použít funkce "note overlap".
Takže pro jeden záměr musim použít dvě funkce a selktovat skupiny not, který se nedokrejvaj nebo zase překrejvaj.
V Logicu je na to funkce jedna a ta LOGICKY funguje jako legáto :-)
Nebo máte někdo jiný názor, či řešení?
Poklop
 
Příspěvky: 979
Registrován: 10. 7. 2004

Příspěvekod Pytkin » 24 lis 2005 01:08

poklop : vela funkcii kedysi v cubase fungovalo inak a dnes funguju inak .. ono je to vec vkusu .. niekto chce aby to slo jednou funkciou .. niekto chce aby to ostalo .. aby sa len noty zliali , ale ak uz su cez seba , nechce aby sa to pokratilo .. atd .. neda sa to bagatelizovat .. kazdy chce nieco ine ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21156
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Poklop » 24 lis 2005 12:24

Chápu, ale mohly by aspoň bejt obě možnosti. :-)
Poklop
 
Příspěvky: 979
Registrován: 10. 7. 2004

Příspěvekod Solarfall » 17 pro 2005 20:19

neviete mi niekto poradit ... ako jednoducho vkladat "prazdno" v cubase projekte...nieco co by posunulo vsetky clipy doprava...
teraz to robim tak ze vsetky clipy napravo oznacim a posuniem.. ale je to dost nepohodlne...
Solarfall
 
Příspěvky: 1138
Registrován: 20. 3. 2004
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod hubert » 17 pro 2005 20:27

Malo by ti fungovat vlozenie prazdneho miesta madzi lokatory.....
hubert
 
Příspěvky: 1299
Registrován: 13. 11. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod dendy » 17 pro 2005 20:38

Solarfall píše:neviete mi niekto poradit ... ako jednoducho vkladat "prazdno" v cubase projekte...nieco co by posunulo vsetky clipy doprava...
teraz to robim tak ze vsetky clipy napravo oznacim a posuniem.. ale je to dost nepohodlne...



hm neviem ci dobre chapem co chces spravit ale ked oznacis klipy a stlacis CTRL a drzis tak sipkamy vpravo/vlavo posuvas vsetky selectnute klipy ...
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12318
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Příspěvekod Solarfall » 17 pro 2005 20:51

ja by som to rad bez toho oznacovania.... chcem jednoducho vlozit prazdny bar na nejake miesto ...

hubert: ako to spravit?
Solarfall
 
Příspěvky: 1138
Registrován: 20. 3. 2004
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Solarfall » 17 pro 2005 20:53

btw: dnes mam doma druhy lcd monitor (pozicany) a na cubase je to paraaada..
Solarfall
 
Příspěvky: 1138
Registrován: 20. 3. 2004
Bydliště: Bratislava

PředchozíDalší

Zpět na Cubase / Nuendo


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot], Seznam.cz, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+