Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Příspěvekod dendy » 17 pro 2005 21:01

aha aha no taa potom oznacis range (leftctrl+klik, rightstrl+klik) a potom prave tlacitko mysi > Range > Insert Silence .... ;)
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12318
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Příspěvekod biscuit » 17 pro 2005 21:02

ondrash: 5. V novinkách jsem si přečetl, že by mělo přibýt další nastavení pro panoramu. Nic takového jsem ale nenašel.
tam kde nastavujes pan na mixu, klikni pravym a meli by tam bejt tri volby - hodne vychytana vec mmj. ...

solarfall: nandas lokatory - edit - range - insert silence. anebo ctrl+shift+e
Uživatelský avatar
biscuit
 
Příspěvky: 8585
Registrován: 22. 7. 2004
Bydliště: Rožmitov

Příspěvekod biscuit » 17 pro 2005 21:03

dendyyyyyyyyy !!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:
Uživatelský avatar
biscuit
 
Příspěvky: 8585
Registrován: 22. 7. 2004
Bydliště: Rožmitov

Příspěvekod dendy » 17 pro 2005 21:07

biscuit píše:dendyyyyyyyyy !!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:


prvyy prrrvyyy bee bbeee kys kys chi chi :))))
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12318
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Příspěvekod Solarfall » 17 pro 2005 21:28

diky obom!
Solarfall
 
Příspěvky: 1138
Registrován: 20. 3. 2004
Bydliště: Bratislava

Input and output settings

Příspěvekod md3 » 25 pro 2005 22:30

Je mozne realtime efektovani signalu, ktery posilam na vstup zvukovky (Audiophile 2496)?
md3
 
Příspěvky: 54
Registrován: 6. 11. 2003
Bydliště: Praha 3

Re: Input and output settings

Příspěvekod dendy » 25 pro 2005 22:42

md3 píše:Je mozne realtime efektovani signalu, ktery posilam na vstup zvukovky (Audiophile 2496)?


jasne, kazdy input kanal v mixeri ma inserty do ktorych mozes nahadzat efekty ;)
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12318
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Příspěvekod md3 » 25 pro 2005 22:49

Do inputu efekty nahazu, dokonce displej ukazuje, ze signal se efektuje, jenze nic neni slyset. A kdyz vytvorim Audio Track, kde IN je input zvukovky a OUT je output zvukovky, tak to ani nic neukazuje.
md3
 
Příspěvky: 54
Registrován: 6. 11. 2003
Bydliště: Praha 3

Příspěvekod md3 » 25 pro 2005 22:53

Mozna je to otazka zvukovky, jestli dokaze zaroven zvladat vsechny operace. Nevim ... :oops:
md3
 
Příspěvky: 54
Registrován: 6. 11. 2003
Bydliště: Praha 3

Příspěvekod dendy » 25 pro 2005 22:58

nie pockaj traz som to j ja skusal a fakt je ze to sice nahra aj s efektami ale ty si chcel nieco ine, aby si to rovno pocul realtime, som to zle pochopil...
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12318
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Příspěvekod md3 » 25 pro 2005 23:10

jo, chtel jsem to i slyset realtime ... to je divny, furt jsem myslel, ze to nejak musi jit :) (např. mluvit pres comp do mikrofonu a do repraku jde realtime reverbovanej hlas, nebo hrat na kytaru pres guitar rig ...)
md3
 
Příspěvky: 54
Registrován: 6. 11. 2003
Bydliště: Praha 3

Příspěvekod dendy » 25 pro 2005 23:22

md3 píše:jo, chtel jsem to i slyset realtime ... to je divny, furt jsem myslel, ze to nejak musi jit :) (např. mluvit pres comp do mikrofonu a do repraku jde realtime reverbovanej hlas, nebo hrat na kytaru pres guitar rig ...)



no minimalne cez guitar rig to na 100% ide, ten je prave k tomu urceny... a nezda sa mi to ze cez taky profi soft ako je cubase by to tiez neslo.. resp. ak to ozaj nejde (comu ale neverim) tak je to poriadna blamaz a trapas pre steinberg :)
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12318
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Příspěvekod Pytkin » 26 pro 2005 01:46

md3 : jasne ze to ide .. musis mat v cubase nastaveni ASIO driver na deltu .. vypnuty direct monitoring .. zavesis efekty . bud na vstup .. potom sa s nim aj nahraju .. alebo ich zavesis na stopu .. tam zapnes monitoring (repracik) .. nahrava sa suchy zvuk , pocujes efektovany .. vsetko funguje neboj .. len trosku laboruj ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21159
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod dendy » 26 pro 2005 11:40

Pytkin píše:md3 : jasne ze to ide .. musis mat v cubase nastaveni ASIO driver na deltu .. vypnuty direct monitoring .. zavesis efekty . bud na vstup .. potom sa s nim aj nahraju .. alebo ich zavesis na stopu .. tam zapnes monitoring (repracik) .. nahrava sa suchy zvuk , pocujes efektovany .. vsetko funguje neboj .. len trosku laboruj ..


aha a co ked chcem pocut efektovany aj nahravat efektovany ?? to musim 2x tie iste efekty zavesti na IN stopu aj na audio stopu do koorej nahravam ?
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12318
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Příspěvekod Neural_I » 26 pro 2005 12:52

kdyz nahodis audiostopu do ktery chces nahravat a zapnes na ni monitoring, tak to co nahravas taky rovnou uslysis, takze pak si muzes vybrat jestli nahazis efekty az na stopu do ktery nahravas a nahravas tak zvuk cistej ale poslouchas efektovanej a nebo ty efekty das uz na vstup a tim ty efekty proste natvrdo nahrajes, obe moznosti jsou mozny.
v pripade ze das efekty na vstup je samozrejmne taky uslysis, ale jejich pripadnym vypnutim je taky ale nenahrajes. Kdyz das efekty na stopu do ktery nahravas, muzes lje libovolne vypinat a zapinat a upravovat az do posledni chvile predtim nez je vyrendrujes, prijde mi to lepsi a i pri nahravani se nezvysuje latence o efekty na vstupu, ale je to otazka pripadu a nazoru
Neural_I
 
Příspěvky: 1256
Registrován: 9. 9. 2005
Bydliště: LV-426

PředchozíDalší

Zpět na Cubase / Nuendo


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Sanchez, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+