Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

CME U-Key

CME U-Key

Příspěvekod Razorator » 18 zář 2010 17:18

Dobrý den , chci se zeptat jestli když si zakoupím ten to midi keyboard,tak jestli to jen připojim do repro / sluchátek a mlžu hrát... myslím tím jestli to má nějaké zvuky už v sobě.... dočetl jsem se , že to mám zvukový modul ... ale o zvukách nikde nic neříkají tak pls.... Děkuji za rychlou zprávu :cry:
http://kytary.cz/cme-u-key-blue/HN099589/
Razorator
 
Příspěvky: 12
Registrován: 8. 9. 2010

Re: CME U-Key

Příspěvekod mario.severin » 18 zář 2010 18:15

Kytary.cz říká:
"Výběr z různých druhů etnické hudby"

Audiotek říká:
"• Vestavěný vysoce kvalitní zvukový modul mobilního telefonu"

Tak si vyber... :D
Uživatelský avatar
mario.severin
 
Příspěvky: 127
Registrován: 2. 2. 2007

Re: CME U-Key

Příspěvekod Razorator » 18 zář 2010 19:39

njn...ale mě se jen jedná o to jestli tam budu mít nějaké zvuky v tom piáně??
Razorator
 
Příspěvky: 12
Registrován: 8. 9. 2010

Re: CME U-Key

Příspěvekod Sonority » 19 zář 2010 04:00

mam to doma. nejaky zvuky to ma. Neco co ma pripominat klavir, pak nejaky pipani a tak. Pak nejaky bici smycky a zespodu dva repráčky. zapnes a hrajes. Jak normalni samohrajky. Ale diru do sveta s tim asi neudelas.
Sonority
 
Příspěvky: 209
Registrován: 6. 1. 2005
Bydliště: Praha

Re: CME U-Key

Příspěvekod Razorator » 19 zář 2010 11:13

a pls kolik to má tak přibližně zvuků? Já to budu mít jen jakoby na přenášení ,když hraje se skupinou,jinak na velký hraní mám něco lepšího ( Yamaha -PSr 1100 ) ....jen se mi jedná abych k tomu nemusel nosit pc /nb a jestli tam bude nějaký synt.zvuk..??
Razorator
 
Příspěvky: 12
Registrován: 8. 9. 2010

Re: CME U-Key

Příspěvekod Sonority » 20 zář 2010 00:51

128 celkem. v manualu jsou i popsany jmenem. Jsou tu vychytavky jako violin, violin 2, harpsichord, kalimba, tenor sax, banjo, xylophone, santur, pad 1, pad 2..... Lead 1, lead 2... a tak dal. nezni to ani z tech repracku kdovijak spatne. Ale sou to proste zvuky, ktery uz urcite nekoho napadlo pouzit v hudbe.
Sonority
 
Příspěvky: 209
Registrován: 6. 1. 2005
Bydliště: Praha

Re: CME U-Key

Příspěvekod Razorator » 20 zář 2010 22:03

Děkuji za vyčerpávající odpověď a ještě bych se chtěl zeptat , jaké jsou rozdíly mezi verzí 1 a 2??
Razorator
 
Příspěvky: 12
Registrován: 8. 9. 2010

Re: CME U-Key

Příspěvekod Razorator » 20 zář 2010 22:04

Sonority píše:mam to doma. nejaky zvuky to ma. Neco co ma pripominat klavir, pak nejaky pipani a tak. Pak nejaky bici smycky a zespodu dva repráčky. zapnes a hrajes. Jak normalni samohrajky. Ale diru do sveta s tim asi neudelas.

A pls jak už ho máš tak dlouho ?
Razorator
 
Příspěvky: 12
Registrován: 8. 9. 2010

Re: CME U-Key

Příspěvekod TAP » 07 úno 2016 19:44

Pořídil jsem si tyto klávesky. Pro moje potřeby jsou skvělé. Ve win 10 mi ale nekomunikují s u_brain. Nemáte na to řešení? Než si vytvořím comp s XPčkama, radši bych to zkusil podobrém

EDIT: Téměř přesně po roce jsem se přiměl to vyzkoušet na XPčkách :-) - Funguje to!!!
Uživatelský avatar
TAP
 
Příspěvky: 449
Registrován: 20. 7. 2004
Bydliště: Uherské Hradiště

Re: CME U-Key

Příspěvekod TAP » 12 úno 2017 23:53

Celé to začalo mým "hračičkovstvím"
ale vidím, že MIDI nerozumím tak jak jsem si myslel.

Do U-key je možné poslat midi soubor ve kterém je pomocí midi markerů označeno osum loopů, které se po zmáčknutí jednoho z osmi padů přehrávají.
Když tam pošlu soubory, které jsem stáhl z webu CME, http://www.cme-pro.com/proline/styledemo.ziptak to pěkně funguje, ale když zkusím vytvořit vlastní za dodržení pravidel, které určují http://www.cme-pro.com/proline/the_rules_of_making_midi_files_for_u-key&vx_v1_hbe_cll_2007-06-021.zip tak to zahraje pouze první loop a pak nic.

Snažím se o to s reaperem a mám dojem, že reaper ani v seznamu eventů nezobrazuje všechno. Třeba event tempo nebo time signature se v něm nezobrazí. (že tam jsou vím z midiQuickFix )http://midiquickfix.sourceforge.net/

dotaz 1. Neví někdo ze zkušených MIDIstů kde by mohla být chyba?
dotaz2. Nemůžete mi poradit MIDI editor, který prostě zobrazí a umožní editovat veškerá MIDI data? (když už to teda REAPER neumí)

P.S. Proč to dělám? Kvůli pár taktům nějaké "srandičky" nemá cenu brát a zapojovat na akci počítač. Tohle by mohl být takový jednoduchý sekvencér a s mým zvukovým modulem by to mohlo hrát pěkně.

KDYBY TO FUNGOVALO.
EDIT: Vyřešeno. Skutečně to chtělo MIDI editor, který nic nepřidává, neubírá ani nemodifikuje, ani neposunuje. Vyzkoušel jsem jich z netu asi sedm.
Vítěz je tento http://openmidiproject.osdn.jp/Sekaiju_en.html (v *.ini doporučuju přepnout z japonštiny na angličtinu :-) )
Uživatelský avatar
TAP
 
Příspěvky: 449
Registrován: 20. 7. 2004
Bydliště: Uherské Hradiště


Zpět na Klávesy


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], concord, Google [Bot], liquid, Pytkin, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+