Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

KORG KRONOS

KORG KRONOS

Příspěvekod EXCOM » 13 led 2011 23:32

Uživatelský avatar
EXCOM
 
Příspěvky: 5649
Registrován: 10. 7. 2005
Bydliště: Pressburg


Re: KORG KRONOS

Příspěvekod gari » 03 pro 2014 15:54

Podľa webu a s porovnaním toho čo má Kronos X:

Nový dizajn vonkajšieho obalu, nejaké vylepšenia v OS 3.0, ako je ovládanie, či vyobrazenie určitých funkcií, ako napr. vidno farebné odlíšenie v Set Liste a možnosť väčšieho či menšieho písma - toto by malo byť dostupné od verzie 3.0, teda domnievam sa že možno to bude možné aj na starších Kronosoch a Kronosoch X. Ako rozšírenie prináša klavírovú SGX-2 syntézu, ktorá ponúka nové Berlin Grand Piano s nanovo nasnímanými samplami a novou funckiou rezonancie strún. SGX-1 ostane ale zachovaná. Je tam ďalej nainštalovaných niekoľko knižníc zvukov, ktoré predchádzajúce Kronosy nemali.

Hardwarové vylepšie, čo sa týka kapacít a paramterov zrejme nebude, veď SSD a pamäť v Kronosoch X sú obrovské. Displej bude mať drag-funkciu, ktorú osobne nepovažujem za nejaké závratne užitočné vylepšenie... Možno to ale niekto ocení..
Naposledy upravil gari dne 03 pro 2014 16:20, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
gari
 
Příspěvky: 137
Registrován: 20. 2. 2009

Re: KORG KRONOS

Příspěvekod hubert » 03 pro 2014 16:14

No, je to postavene na novom hardware, nova doska a novy procak. Cize ocakavam ze v jednom momente uz update systemu bude len pre novu generaciu....
hubert
 
Příspěvky: 1299
Registrován: 13. 11. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: KORG KRONOS

Příspěvekod gari » 03 pro 2014 16:24

Takze rychlo nakupit nahradne suciastky na starsie modely :)
Uživatelský avatar
gari
 
Příspěvky: 137
Registrován: 20. 2. 2009

Re: KORG KRONOS

Příspěvekod gari » 09 pro 2014 01:56

Takze OS 3.0.2 uz je dostupny aj na Kronosy a Kronosy X. Prave som ho nainstaloval a paci sa mi. Ponuka uz vyssie menovane veci, ocenujem urovnove ukazovatele v trackoch, timbroch, oscilatoroch a efektoch. Prinasa aj dalsie uzitocne veci, ktore ma prekvapili. Pisu ze je tam takmer vsetko, co ma novy Kronos, okrem updatovanych zvukov a novych kniznic samplov. Ale aj tie budu vraj neskor dostupne.
Uživatelský avatar
gari
 
Příspěvky: 137
Registrován: 20. 2. 2009

Re: KORG KRONOS

Příspěvekod markuc » 04 zář 2015 12:22

Kronosáci, mám jeden dotaz - včera se nám úplně novej Kronos seknul během koncertu a už nenabootoval, vždycky tak do třetiny té červené čáry a pak chybová hláška, že máme odpojit USB zařízení, který tam ale žádný nebylo .. máte s tím někdo zkušenost ? Existuje nějakej restart, nebo hurá do servisu ?
Díky za odpovědi.
Uživatelský avatar
markuc
 
Příspěvky: 525
Registrován: 2. 1. 2007
Bydliště: Dobříš

Re: KORG KRONOS

Příspěvekod hubert » 04 zář 2015 12:38

Posledný update systemu by to mal riesit...
hubert
 
Příspěvky: 1299
Registrován: 13. 11. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: KORG KRONOS

Příspěvekod markuc » 04 zář 2015 12:41

Aha, myslel jsem, že čerstvej nástroj z obchodu MÁ poslední update systému .. ale díky za informaci. Dá se tento update provést i v tomto nenabootovaném stavu ?
Uživatelský avatar
markuc
 
Příspěvky: 525
Registrován: 2. 1. 2007
Bydliště: Dobříš

Re: KORG KRONOS

Příspěvekod hubert » 04 zář 2015 12:43

Nastroj z obchodu nemusi mat cerstvy update...hlavne ked je velmi cerstvy:) Postup updatu je sucastou updatovacieho zipu...tam sa vsetko docitas
hubert
 
Příspěvky: 1299
Registrován: 13. 11. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: KORG KRONOS

Příspěvekod Peetronius » 31 srp 2016 13:48

Ahoj Kronosáci,

před pár dny jsem si koupil 4GB ram do mašiny, abych mohl updatnout kronos první generace a nahrát si EX17 + EX18 (Berlin grand piano + nějaký nový banky). Načetl jsem hned první german piáno a po zmáčknutí drum track tlačítka se mi nerozjel bicí rytmus, ale ty "noty" byly zahrané na nějaký synth. Mám pocit, že se mi nějak přemapovaly zvuky. Navíc v manuálu EX18 je výčet nových zvuků, u kterých mi tak 50% chybí. Koupil jsem si i space4keys banky a přijde mi, že některý zvuky nehrajou jak by měly.

VE ZKRATCE: potřebuji uvést kronose do factory defaults. Nestačí mi nahrát PRELOAD.PCG, ale uvést kronose do stavu, co vyjel z fabriky. Kompletně smazat user nastavení, klidně i downgradovat OS na ten základní. Můžete mi pomoci? Co nejjednodušeji.



Díky
Uživatelský avatar
Peetronius
 
Příspěvky: 95
Registrován: 23. 2. 2011
Bydliště: Ostrava

Předchozí

Zpět na Klávesy


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot], humusgen, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+