Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Waldorf Blofeld

Waldorf Blofeld

Příspěvekod huskypop » 02 lis 2014 21:57

Zdravim. Potrebujem pomoc. Urcite by potesil manual v Slovencine alebo cestine. Alebo niekto, kto mi poradi so samplovanim. Cez Spectre sa mi tam podarilo dostat sampel, ale hra to strasne...diki za pomoc kazda rada poradi. Inak pre majitelov blofelda mam zaujimave patche, ktore som kupil s hardwarom...
huskypop
 
Příspěvky: 7
Registrován: 5. 11. 2009

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvekod mipex » 03 lis 2014 09:16

No ja ho mam cca mesic a taky se v nem potacim, ale neco uz pokusem a omylem jsem zjistli.
Jestli tak napis na mipex@mipex.cz nebo na skype ...pmipex...
Jo a manual v cestine ani ve slovenstine neni, jedine mozna nekdo kdo si s tim dal praci.
mipex
 
Příspěvky: 85
Registrován: 31. 12. 2007

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvekod huskypop » 03 lis 2014 09:53

Diki, ozvem sa mailom. Sampel sa mi tam podarilo dat. Len co sa tyka Spectre, neviem v akej forme, napr slak- akej dlzky ma byt, ci si spectre automaticky hlada stred samplu a loopuje ho..a co je user wavetables?:) inak je to sranda.
huskypop
 
Příspěvky: 7
Registrován: 5. 11. 2009

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvekod Belohlav » 15 úno 2016 10:25

Dobrý den,
zakoupil jsem tento nástroj, má výbornou klaviaturu, mezi vzorky však chybí akustická piana (klavír apod.), na youtube však v demu hraje pán na Blofeldu akustické piáno, viz:
Můžete mi poradit jak se mám k těmto piánovým zvukům dostat? Mám v nástroji OS V 1.15-1
Případně nemáte-li zvuky akustického piána/klavíru na Waldorf Blofeld?
Děkuji za radu a odpověď
Petr Bělohlávek
belohlavek39@seznam.cz

PS: Lze nahrávat zvuky přes program Spectre?
Belohlav
 
Příspěvky: 7
Registrován: 15. 2. 2016

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvekod Pytkin » 15 úno 2016 10:35

ved v tom videu mas link https://www.synthonia.com/marketplace/w ... ack-detail

potrebujes mat sample option v tom blofelde ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21294
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvekod mONOGRAm » 15 úno 2016 10:53

klavesova verzia ma sample option zabudovanu, jedine ku desktopu ju treba kupit http://www.waldorfmusic-shop.de/epages/ ... ucts/wbu60
mONOGRAm
 
Příspěvky: 993
Registrován: 16. 2. 2005
Bydliště: poprad

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvekod Pytkin » 15 úno 2016 12:14

Tak potom staci len kupit tu banku zvukov ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21294
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvekod Belohlav » 15 úno 2016 13:23

...No a jak se dostanu k "sample option"? Tam jsou další zvuky? (kromě těch Bank A-H po 128 zvucích)
Belohlav
 
Příspěvky: 7
Registrován: 15. 2. 2016

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvekod Pytkin » 15 úno 2016 14:00

sample option je pamat , kde mozes nahrat sample .. to bude nutne zrejme minimalne na ten klavir .. mas ju v nastroji , cize staci objednat tie zvuky ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21294
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvekod Belohlav » 15 úno 2016 14:15

Zdravím, neprodal by mi někdo sample zvuky do Waldorf Blofeld (Monster Pack), jde mi především o piánové zvuky (klavír)
Belohlav
 
Příspěvky: 7
Registrován: 15. 2. 2016

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvekod Belohlav » 15 úno 2016 14:35

A nelze nasamplovat zvuk akustického piána např ze stage piana Kurzweil SP5-8 do Waldorfu Blofeld? Ten Kurzweil má pěkný piána a klavíry...
Děkuji za radu
Jak na to?
Petr B.
Belohlav
 
Příspěvky: 7
Registrován: 15. 2. 2016

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvekod Pytkin » 15 úno 2016 15:10

Jasne ze to ide nasamplovat .. Ak si to nikdy nerobil , tak rok s tym stravis a mozno sa to bude dat pocuvat ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21294
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvekod Belohlav » 15 úno 2016 15:37

...ještě by mne zajímalo, jestli je v pořádku, že se na paměť "sample option" nemůžu v nástroji dostat. Je to tím, že tam nejsou nahrány žádné zvuky nebo dělám něco špatně?
Pb
Belohlav
 
Příspěvky: 7
Registrován: 15. 2. 2016

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvekod mONOGRAm » 15 úno 2016 16:03

Belohlav: mas klavesovu verziu Blofu?
mONOGRAm
 
Příspěvky: 993
Registrován: 16. 2. 2005
Bydliště: poprad

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvekod Belohlav » 15 úno 2016 17:06

Ano, mám klávesovou verzi
Belohlav
 
Příspěvky: 7
Registrován: 15. 2. 2016

Další

Zpět na Klávesy


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], concord, Google [Bot], liquid, Pytkin, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+