Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Yamaha Reface

Re: Yamaha Reface

Příspěvekod m4x » 09 črc 2015 20:27

Uživatelský avatar
m4x
 
Příspěvky: 435
Registrován: 12. 11. 2009

Re: Yamaha Reface

Příspěvekod jusuf » 09 črc 2015 23:53

Aha, manuáľe : http://download.yamaha.com/search/product/?site=au.yamaha.com&language=en&category_id1=16277&category_id2=16381&category_id3=&product_id=2064630

Edit: u DX Algoritmy nepopísané, je ich 12...
Aftertouch ignoruje, o breath controlleri ani nehovoriac...
Uživatelský avatar
jusuf
 
Příspěvky: 326
Registrován: 28. 5. 2009
Bydliště: Michalovce

Re: Yamaha Reface

Příspěvekod markuc » 10 črc 2015 20:51

Tak to se fakt museli zbláznit ... kolik let jim na rozdíl od Korga trvalo, než zjistili, že doba se změnila a velké workstations už neletí jako dřív ... a pak vyhoděj tohle ???
Uživatelský avatar
markuc
 
Příspěvky: 551
Registrován: 2. 1. 2007
Bydliště: Dobříš

Re: Yamaha Reface

Příspěvekod mONOGRAm » 11 črc 2015 13:27

Dendy: beriem taketo tvrdenia testerov novych masin s rezervou ale vzhladom na to, ze to nebol PR clanok vcelku budi doveru Devine-ovo vyjadrenie 8O)
mONOGRAm
 
Příspěvky: 972
Registrován: 16. 2. 2005
Bydliště: poprad

Re: Yamaha Reface

Příspěvekod dendy » 11 črc 2015 14:12

tak hlavne devine nieje blbec, on len tak blud z ust nevypusti.. hovoria za neho jeho vysledky.. takze verim ze ak ma v niecom prsty bude to sialene hitek ufo :-)
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12434
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Re: Yamaha Reface

Příspěvekod Stardust » 24 bře 2016 11:08

Pořídil jsem si na hraní CS a vlastně hodně pěkná hračka. Dá se s tím udělat leccos, i když zvukově to asi neni o moc lepší než většina VST.
Uživatelský avatar
Stardust
 
Příspěvky: 164
Registrován: 11. 1. 2007

Re: Yamaha Reface

Příspěvekod Hammond » 24 bře 2016 14:08

Ked uz ani zvukovo to nieje nic moc, ako pises, tak co to potom vlastne ponuka? Dobru mechaniku :? ? Dobre ovladanie :? ? A to si za to naozaj vysolil tu ich absurdnu cenu?
Uživatelský avatar
Hammond
 
Příspěvky: 1119
Registrován: 5. 10. 2010
Bydliště: Bratislava

Re: Yamaha Reface

Příspěvekod Stardust » 24 bře 2016 15:14

To jsme si úplně nerozuměli. Zvukově je to vcelku fajn, jen myslím, že technicky vzato to dnes umí lecjaké VST a ta koncepce nástroje je relativně omezená (jen 1 až 2 osc). Co mě baví je to, že mám všechno pod rukou. Je to hodně přehledně řešené a díky vestavěným repro dost mobilní: sednu si na křeslo, hraju, kroutim, hraju. Pustim si na notebooku nějaký backing track nebo vlastní věc a nemusim do pracovny, zapínat mix, zesík, zvukovku, nástroj, etc.
Uživatelský avatar
Stardust
 
Příspěvky: 164
Registrován: 11. 1. 2007

Re: Yamaha Reface

Příspěvekod Hammond » 24 bře 2016 15:57

Však to je všetko fajn... ja len narážam na ten pomer cena/výkon..
Uživatelský avatar
Hammond
 
Příspěvky: 1119
Registrován: 5. 10. 2010
Bydliště: Bratislava

Re: Yamaha Reface

Příspěvekod Stardust » 24 bře 2016 16:27

To je fakt (a je to škoda). Ale poslední dobou se k hraní moc nedostanu, tak mi přišlo fajn mít něco příručního.
Uživatelský avatar
Stardust
 
Příspěvky: 164
Registrován: 11. 1. 2007

Re: Yamaha Reface

Příspěvekod Hammond » 24 bře 2016 21:11

Tomu velmi dobre rozumiem a som na tom podobne :) Ja som si z rovnakeho dovodu kupil akordeon 8)
Uživatelský avatar
Hammond
 
Příspěvky: 1119
Registrován: 5. 10. 2010
Bydliště: Bratislava

Re: Yamaha Reface

Příspěvekod MDudas » 26 bře 2016 03:20

Stardust píše:Zvukově je to vcelku fajn, jen myslím, že technicky vzato to dnes umí lecjaké VST a ta koncepce nástroje je relativně omezená (jen 1 až 2 osc). Co mě baví je to, že mám všechno pod rukou. Je to hodně přehledně řešené a díky vestavěným repro dost mobilní: sednu si na křeslo, hraju, kroutim, hraju. Pustim si na notebooku nějaký backing track nebo vlastní věc a nemusim do pracovny, zapínat mix, zesík, zvukovku, nástroj, etc.

Takze soudruzi od Yamaha trafili okrem ceny v podstate vsetko. A ked sa to nebude predavat, tak aj tu cenu este zmenia... :wink:
Uživatelský avatar
MDudas
 
Příspěvky: 2499
Registrován: 12. 7. 2011

Re: Yamaha Reface

Příspěvekod Stardust » 26 bře 2016 11:15

Asi tak. Záleží, co člověk potřebuje. Microkorg nebo Mininova asi přes editor udělají i komplexnější věci a Microbrute je zase analog. Jenže Yamaha je poly a dost přehledná. Zajímavá konkurence budou ty Butiky od Rolandu. Reface má ale větší a asi i lepší klaviaturu, což je pro mě taky faktor.
Uživatelský avatar
Stardust
 
Příspěvky: 164
Registrován: 11. 1. 2007

Re: Yamaha Reface

Příspěvekod Stardust » 27 bře 2016 16:40

Velikost je teda akorát pro děcko.
Cutoff.jpg
Cutoff.jpg (51.62 KiB) Zobrazeno 480 krát
Uživatelský avatar
Stardust
 
Příspěvky: 164
Registrován: 11. 1. 2007

Předchozí

Zpět na Klávesy


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], delay, dJR, Google [Bot], mONOGRAm, Seznam.cz, Stardust, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+