Čauko!
K věci, mám akg perception 200 ,lexicon alpha ,behringer xenyx1002 fx nahrávám do Cubase5 a to pouze mluvené slovo a "zpěv" celkem sedne akg na zpívaný přednes mé kamarádky ovšem převýškovaný na sykavky velice trpící už pro mé kamarády)))o výměnu všeho ale teď nejde a to jak z hlediska tohohle téma ,tak především chybějí finance.
Chtěl jsem vyřdit ten mini mixák a koupit si low-end preamp ,dlouho sem pročítal a po hodně opakujících se názorech že behringer mic xxx je celkem i zdařilejší než třeba m-audio dmp3. no a tak sem zakoupil toto : http://www.thomann.de/cz/behringer_mic2 ... in_pro.htm no a ejhle.
Nevim asi to neumim zapojit správně, 1.pokus z preampu out xlr do in xlr ve zvukovce (z mixaku sem do teď do zvukovky strkal stereo line a nahraval do stereo stopy),takhle to samozžejmě nahrává mono ale když dam jen mono stopu tak to skoro nic nenahraje ikdyž se slyšim ve sluchatkách a když dám out linkou a zapojim do zvukovky jen třeba pravou stranu tak to sice nahraje hlasitěji... nicméně se nedá mít sluchátka na uších protože se slyšim jen v jednom a to mě celkem mrzí..když dám nahrát stereo tak se stejně nahraje jen levá strana..
2.pokus out z preampu "instrument" jack na konci dva cinch který sem dal do linky ve zvukovce a nahrál ve stereo ,stejně se mi jedna strana nahrává potišeji a celkove to zní hodně divně (divnějc než z xenyxu) ..každopádně ten zvuk je prostě strašnej ,já už prostě nevim ((
Ještě jedna věc když sem to měl zapojený na pokus 2. a nahrál v mono na dvě stopy a pak pustil tak to mělo jakoby flanger efect a to ikdyž sem dal jednu stopu out vlevo a druhou v pravo to samý se mi ale stane ikdyž tam mám natočenej vokál ve stereo stopě a mám třeba dvě pod sebou tak to dělá taky ten "efect" sem si myslel že to bude třeba jen hrát vic nahlas což to dřív i dělávalo myslim ..sem fakt bezradnej, jestli tohle někdo přečte celé a dokáže poradit tak má u mě nevim co:D:D diks