Barefoot MicroMain 27

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Odpovědět
Uživatelský avatar
velvet
Příspěvky: 525
Registrován: 05 bře 2006 01:42

Barefoot MicroMain 27

Příspěvek od velvet »

http://www.barefootsound.com/mcm27.htm

Četl jsem o nich dost. Samá pozitiva. Např. gearslutz.com nebo prosoundweb.com ... Nějaký testy byly prováděný s ADAM S3A . A Barefooty většinou vítězily (lidi co je testovali ale férově přiznali, že se jedná koneckonců o jejich subjektivní pocit)...
TAKY JE CHCI ZKUSIT
KU_VA a? už ty zdejší dealeři pro audio na téměř jakýkoliv dotaz (máte tohle-můžu vyzkoušet?) přestanou mlít pořád to osvědčené (nemáme na skladě, popř. zálohu a pak objednáme...)

Ale dost. Tady je link na distributora, kdyby někoho zajímal. Cenově jsou o něco výš než ADAM S3A, pokud si vybavuji správně...

http://www.vintageking.com/s.nl/sc.18/c ... id.6690/.f

matucha
Příspěvky: 5769
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha »

no tohle je uz dost specificka vec, protoze barefoot je hodne mala spolecnost, ktera ma skoro problem vubec uspokojit poptavku v USA, do cech to dostanes jedine tak, ze si je objednas a pockas (trpelive). V tomhle smeru bych dealery vubec neokrikoval. Horsi uz je, ze tady neni k poslechu na jednom miste normalni sebranka jako dynaudio, adam, k+h, genelec, pmc, quested, b&w... ale sme mala zemicka, kde si tyhle veci koupi do roka moc malo lidi a tak dealery chapu.

Uživatelský avatar
velvet
Příspěvky: 525
Registrován: 05 bře 2006 01:42

Příspěvek od velvet »

Máš pravdu... "křičel" jsem nesmyslně-ale pod dojmem neúspěchu při snaze vyzkoušet UAD-1 a TC Powercore mkII. (nebyly, nebudou pokud neobjednám... ale já chci nejdřív zkusit, protože dopředu nevím, zda se to nebude mlátit s něčím, co je pro mne důležitější než tyhle PCI...)
Zpět k monitorum: že u nás nedostanu k poslechu ani Klein a Hummel? Nebo Adam? Tak to mne mrzí, zrovna o těchto dvou značkách uvažuji. Ale nejvíc se mi líbí ty Barefooty. To kvůli nim budu muset do Kanady?

matucha
Příspěvky: 5769
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha »

K+H je k dispozici pres Panter, ale nevim jestli je maj na poslech...

Odpovědět