Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Přepínač monitorů

Přepínač monitorů

Příspěvekod Peter13 » 15 črc 2016 13:34

Zdravím, může někdo poskytnout tip na levnější přepínač aktivních studiových monitorů? Díky
Peter13
 
Příspěvky: 20
Registrován: 8. 6. 2016

Re: Přepínač monitorů

Příspěvekod TOM-Thak » 15 črc 2016 13:47

Co znamená levnější a kolik párů?
Uživatelský avatar
TOM-Thak
 
Příspěvky: 3830
Registrován: 19. 6. 2004
Bydliště: Kladno/Praha

Re: Přepínač monitorů

Příspěvekod Poklop » 15 črc 2016 13:53

Poklop
 
Příspěvky: 979
Registrován: 10. 7. 2004

Re: Přepínač monitorů

Příspěvekod Peter13 » 15 črc 2016 13:55

dejme tomu do tří tisíc..3 - 4 páry monitorů, nic víc ,žádné sluchátkové předzesilovače, jeden vstup z pc
Peter13
 
Příspěvky: 20
Registrován: 8. 6. 2016

Re: Přepínač monitorů

Příspěvekod Poklop » 15 črc 2016 14:16

To snad ani za tu cenu neexistuje
Poklop
 
Příspěvky: 979
Registrován: 10. 7. 2004

Re: Přepínač monitorů

Příspěvekod Peter13 » 15 črc 2016 14:17

http://www.muziker.cz/behringer-control1-usb


myslel jsem něco takového, ale bez mikrofonního předzesilovače atd, no nic, díky
Peter13
 
Příspěvky: 20
Registrován: 8. 6. 2016

Re: Přepínač monitorů

Příspěvekod Poklop » 15 črc 2016 15:07

kromě Behringeru :-)
Poklop
 
Příspěvky: 979
Registrován: 10. 7. 2004

Re: Přepínač monitorů

Příspěvekod Poklop » 15 črc 2016 15:09

Nic proti Behringeru. Uměj udělat i dobrý věci ale je potřeba mít jistotu že tento výrobek je ok a nezkurví ti signál. Takže hledej ve fótech kdo s tím má zkušenost.
Poklop
 
Příspěvky: 979
Registrován: 10. 7. 2004

Re: Přepínač monitorů

Příspěvekod TOM-Thak » 15 črc 2016 23:25

No to chces moc muziky za malo penez. Jako na 3pary mas presonus, ale to ses uz na minimalne 12tisic. Nemluve o vecech jako antelope audio atd.
Uživatelský avatar
TOM-Thak
 
Příspěvky: 3830
Registrován: 19. 6. 2004
Bydliště: Kladno/Praha

Re: Přepínač monitorů

Příspěvekod Pytkin » 16 črc 2016 01:08

Ja by som si to vyrobil .. jeden TC electronic Pilot a zaneho krabicka s 4mi prepinacmi .. isostat asi moze casom blbnut .. skor normalne mechanicke prepinace ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21260
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: Přepínač monitorů

Příspěvekod Poklop » 16 črc 2016 01:49

Vyrobit to jde ale to bych asi radsi koupil toho Behringera :-)
Poklop
 
Příspěvky: 979
Registrován: 10. 7. 2004


Re: Přepínač monitorů

Příspěvekod Poklop » 16 črc 2016 11:06

a toto je čo
Poklop
 
Příspěvky: 979
Registrován: 10. 7. 2004

Re: Přepínač monitorů

Příspěvekod Pytkin » 16 črc 2016 11:52

ten lacnucky behringer dost blbnu prave tie spinace ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21260
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: Přepínač monitorů

Příspěvekod Stan » 16 črc 2016 19:23

Sorry puvodni odkaz mi zustal v clipboardu a uz jsem to po ranu po sobe necetl :oops: mel jsem na mysli tohle: https://www.kmraudio.com/nos-mcone-stan ... oductTabs1 I kdyz je to z levny cenovy relace stale je to 6.500 Kc ale nejblize to odpovida pozadavkum.
Uživatelský avatar
Stan
 
Příspěvky: 1825
Registrován: 27. 4. 2013

Další

Zpět na Studiové monitory, reproboxy, sluchátka


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Amorph, Bery4B, Bing [Bot], Google [Bot], nixx

reklama
Facebook  Twitter  Google+