Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Studiove monitory

Re: Studiove monitory

Příspěvekod Amorph » 12 říj 2016 17:51

Fractal: kdybych ty penize mel a chtel je investovat do sveho konicku, tak nevidim duvod proc se nevyhnout lowendu a kompromisu. To ze ti nejlepsi hardware nezaruci nejlepsi vysledky je sice pravda, ale pravda taky je, ze spatny hardware ti ty vysledky prinejmensim zkomplikuje a praci ztizi. Me ty nakupni rozhodnuti zatim prijdou dobry. Nicmene souhlasim, ze nejaky budget na sw bude taky potreba.
Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
 
Příspěvky: 4474
Registrován: 24. 11. 2005
Bydliště: Praha

Re: Studiove monitory

Příspěvekod Triball22 » 12 říj 2016 17:58

FRACTAL: no v konečném důsledku se nepletete. Nákupní horečka je tady :) vsechno by se melo vejit k 150 tis. Co je asi hodnota, kterou jsem chtěl investovat, takže za mně v pořádku. Když si představím co jsem chtěl všechno kupovat, tak jate my tady hoooodně pomohli a ušetřili vela penazí. ZA CO JSEM VAM VŠEM VELMI VDĚČNÝ. Chci mit konečně studio na úrovni, každý, teda skkro každý ma nejaky koníček. U mně je to hudba. A když je to můj koníček tak ho chci dělat pořádne. Předtím jsem poslouchal doma hudbu na sluchadkach, tak jsem koupil HD 750 a změnil se my život. Pak jsem koupil auto, nasasil repro focal utopia a každá jazda je boží. 2 roky zpět jsem zrušil studio kvůli jídelnímu stolu a ted? Ted mně už nic nezastaví hihi :)

Ještě jednou děkuji téhle komunite za pomoc.
Uživatelský avatar
Triball22
 
Příspěvky: 69
Registrován: 9. 10. 2016
Bydliště: Brno

Re: Studiove monitory

Příspěvekod MDudas » 13 říj 2016 01:56

Az to budes nakupovat, spomen si na chudobne deti v Afrike !
Uživatelský avatar
MDudas
 
Příspěvky: 2371
Registrován: 12. 7. 2011

Re: Studiove monitory

Příspěvekod TOM-Thak » 13 říj 2016 06:52

To je vtipne, vzpomente si, kolik mate ve studiu vy a vsadim se, ze spoustu lidi tady do toho dalo mmohem vic.
Uživatelský avatar
TOM-Thak
 
Příspěvky: 3690
Registrován: 19. 6. 2004
Bydliště: Kladno/Praha

Re: Studiove monitory

Příspěvekod Triball22 » 13 říj 2016 08:04

Ok dik panove, uz jsme mimo tému.
Uživatelský avatar
Triball22
 
Příspěvky: 69
Registrován: 9. 10. 2016
Bydliště: Brno

Re: Studiove monitory

Příspěvekod MDudas » 13 říj 2016 18:43

TOM-Thak píše:To je vtipne, vzpomente si, kolik mate ve studiu vy a vsadim se, ze spoustu lidi tady do toho dalo mmohem vic.

No, ale skusme porovnavat porovnatelne -
Spusta ludi do toho dala omnoho viac ... za kolko rokov ?
Kolko ludi si na uvod kupi zvukovku za 50 000Kc ? :shock:
Kolko zaciatocnikov zacina s rozpoctom 150 000 Kc, a pritom nema ziadny hudobny nastroj ani klaviaturu ?
:oops: :wink:
Aha pardon, Triball22 tu niekde pisal, ze nezacina... tak sorry.
Uživatelský avatar
MDudas
 
Příspěvky: 2371
Registrován: 12. 7. 2011

Re: Studiove monitory

Příspěvekod TOM-Thak » 13 říj 2016 19:27

Tak já dal před rokem a půl 50k za stůl a asi 60k za akusticky prvky a tak 50 za software a 75 přechod na MAC PRO + display. Ale jinak do toho cpu tak nějak kontinuálně aspoň 10let. Takže ono se to nezdá, ale ty prachy lítaj.
Uživatelský avatar
TOM-Thak
 
Příspěvky: 3690
Registrován: 19. 6. 2004
Bydliště: Kladno/Praha

Re: Studiove monitory

Příspěvekod PELF » 13 říj 2016 20:17

Každýho věc, co udělá se svýma prachama.
Zvukař, ruchař, postprodukce.
Studio ATLAS
Uživatelský avatar
PELF
Profesionál
 
Příspěvky: 1904
Registrován: 12. 4. 2007

Re: Studiove monitory

Příspěvekod Triball22 » 13 říj 2016 20:31

Kluci přesně tak, každého věc co dělá s penězi. Ja je poctivo vydělal a nadrel se při tom. Teď si konečně dopřeji po čem toužím cely život.

I kdybych začínal, co rozhodně není pravda, jsem toho názoru, že když ti to rozpočet dovolí a chceš s něčím začít, tak si nekoupuj levnu věc, to by mně rychle prestalo bavit.

Chci začít fotografovat tak si nekoupím kompakt za 3000 ani top model od Canonu s objektivem za milion. Ale využiji známé nebo forum jako tohle a poradíte se, jakou dobrou zrkadlovku v stredné kategórii si mám koupit. Potom Vas to focení bude bavit o kolik více jako s kompaktem u Tesca?
Uživatelský avatar
Triball22
 
Příspěvky: 69
Registrován: 9. 10. 2016
Bydliště: Brno

Re: Studiove monitory

Příspěvekod Triball22 » 13 říj 2016 21:09

Raději my řeknete kde si koupím/vyslechnu ty monitory Quested?
Uživatelský avatar
Triball22
 
Příspěvky: 69
Registrován: 9. 10. 2016
Bydliště: Brno

Re: Studiove monitory

Příspěvekod cluso » 13 říj 2016 21:33

ahoj zkus se domluvit tady
www.velvetsound.net/cz/quested-58/
cluso
 
Příspěvky: 38
Registrován: 6. 2. 2013

Re: Studiove monitory

Příspěvekod Triball22 » 13 říj 2016 21:40

Super dikes!
Uživatelský avatar
Triball22
 
Příspěvky: 69
Registrován: 9. 10. 2016
Bydliště: Brno

Re: Studiove monitory

Příspěvekod Triball22 » 13 říj 2016 22:28

Mimo tému: kto dokáže udělat basu v midi a pošle foto?
Přílohy
Screenshot_20161013-222633.png
Screenshot_20161013-222633.png (322.82 KiB) Zobrazeno 109 krát
Uživatelský avatar
Triball22
 
Příspěvky: 69
Registrován: 9. 10. 2016
Bydliště: Brno

Re: Studiove monitory

Příspěvekod klingáč » 14 říj 2016 12:24

Triball: foto? veď máš basu na jednom tóne e, a jej rytmiku máš určite napočúvanú..
klingáč
 
Příspěvky: 362
Registrován: 8. 12. 2010

Re: Studiove monitory

Příspěvekod MDudas » 14 říj 2016 12:32

Prave daroval klaviaturu... :)
Uživatelský avatar
MDudas
 
Příspěvky: 2371
Registrován: 12. 7. 2011

PředchozíDalší

Zpět na Studiové monitory, reproboxy, sluchátka


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot], Seznam.cz, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+