Repro + zosilovač

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
Odpovědět
1neniocom1
Příspěvky: 9
Registrován: 01 lis 2016 13:53

Repro + zosilovač

Příspěvek od 1neniocom1 » 01 lis 2016 14:55

Zdravim chcel by som si nechat poradit.Mam repro Jamo E610 zapojene na starej vezi(nie moc kvalitny zvuk) a neviem ci mam kupit zosilovac(aky?) alebo ich predat a kupit nejake aktivne bedne ? Reproduktory budu primarne urcene na produkciu hudby( electro/electropop).Zvukovu kartu mam M-Audio FastTrack USB MKII .
Dakujem za odpoved.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21322
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Repro + zosilovač

Příspěvek od Pytkin » 01 lis 2016 15:00

V prvom rade zavisi , kolko si do toho ochotny investovat .. 500 ? 1000 ? 5000 ? 10000 eur ?

1neniocom1
Příspěvky: 9
Registrován: 01 lis 2016 13:53

Re: Repro + zosilovač

Příspěvek od 1neniocom1 » 01 lis 2016 16:09

Strop 400e. Chcem sa tomu zacat venovat aktivnejsie ale potrebujem kupit viac veci preto si peniaze musim rozlozit.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21322
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Repro + zosilovač

Příspěvek od Pytkin » 01 lis 2016 18:50

Tak tam sa ti vojdu napriklad dve taketo :
https://www.muziker.sk/yamaha-hs7-black-studio-monitor

1neniocom1
Příspěvky: 9
Registrován: 01 lis 2016 13:53

Re: Repro + zosilovač

Příspěvek od 1neniocom1 » 01 lis 2016 19:44

Dakujem za tip este nieco prestudujem.Hlavne som chcel vediet ci ma zmysel kupovat zosilovac k hore spomenutym repro.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21322
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Repro + zosilovač

Příspěvek od Pytkin » 01 lis 2016 19:58

Ak chces mixovat hudbu , tak su lepsie monitory , ako hentake repraky a zosilovac ..

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8799
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Repro + zosilovač

Příspěvek od biscuit » 01 lis 2016 23:44

"hore spomenute" repro si nech na relaxacni poslech hudby, treba do loznice, nebo tak... zesilovac k nim staci nejaky bezny komponentni hi-fi. kdyz bude mit mosfet koncovy stupen, bude to fajn, ale neni treba to u tehle beden nejak extra prozivat.

Odpovědět