od CliffhAnger » 06 led 2012 15:35
Skvělá myšlenka a pokud se jim podaří spravit brutální ovladače jako od RME, který zaručí dobrou stabilitu a hodně nízkou latenci myslim že to má hodně velkou šanci uspět. Dál jsem dost zvědavej na převodníky a hlavně ten vintage přepínač, jestli to bude trapně jen softwarově barvit zvuk, nebo jestli to bude přepínat jednotlivé převodníky z těch starejch mpc implementovaných do týhle škatule, ale to bych asi chtěl moc:). Celkově sem ale zklamanej, pac jsem čekal další generaci jako návrat k hw samplerum. Nechápu proč neudělaj něco ve stylu MPC4000, který jediný z celý série může oprávněně nést jméno Music Production Center, protože to je opravdu workhorse, na kterým může člověk ztvořit celý track. Namakat takovou mašinu dnešníma vymoženostma jako DDR2/3 paměti, sata rozhraním, dobrýma převodníkama(proč má MPC5000 16-bit a 44.1kHz jako vlajková loď uvedena v roce 2008 jsem do dneška nedokázal pochopit), rychlým procesorem a tím velkou polyfonií, která mi přijde jako hlavní kámen úrazu u všech MPC, tak by to byl podle mě mnohem lepší krok, protože kompy sou zlo, ne kvuli nim jako stroji, ale kvuli OS jako Windows a krysám v ruce.