Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Re: Controller pre DAW

Příspěvekod Hammond » 20 říj 2011 20:06

Vdaka pani, uz vsetko chodi ako ma. Ja som si myslel, ze v Mackie Mode to chodi taktiez "stand alone" aj bez spusteneho Cubasu.
Uživatelský avatar
Hammond
 
Příspěvky: 1119
Registrován: 5. 10. 2010
Bydliště: Bratislava

Re: Controller pre DAW

Příspěvekod leonv » 07 lis 2011 01:33

Funguje ten behringer bcdf2000 i s protools 8? Uvažuji o jeho koupi. Má někdo zkušenost?
leonv
 
Příspěvky: 19
Registrován: 13. 10. 2010

Re: Controller pre DAW

Příspěvekod Hammond » 07 lis 2011 08:42

Nemam Protools, takze z vlastnej skusenosti neviem, ale medzi emulovanymi modmi ma BCF taktiez Mackie® Baby HUI TM, takze by to v zasade malo bez problemov ist.
Uživatelský avatar
Hammond
 
Příspěvky: 1119
Registrován: 5. 10. 2010
Bydliště: Bratislava

Re: Controller pre DAW

Příspěvekod PELF » 07 lis 2011 10:34

Zvukař, ruchař, postprodukce.
Studio ATLAS
Uživatelský avatar
PELF
Profesionál
 
Příspěvky: 1919
Registrován: 12. 4. 2007

Re: Controller pre DAW

Příspěvekod leonv » 07 lis 2011 13:28

Ty motorizovane fadery nefungují? V PT jsou mody, read, write, touch a jestě nejaký. Na kontroleru avid to jezdí podle volume, kdyby tady motorky befungovaly a chtěl bych přidat z napr -5 na -1 a potak byl na - 30? šlo by to dolů na - 30 a pak až na -1?
leonv
 
Příspěvky: 19
Registrován: 13. 10. 2010

Re: Controller pre DAW

Příspěvekod leonv » 13 lis 2011 18:41

Nakonec jsem koupil command 8. S Macbookem a digi 03 je dobrá kompaktibilita.
leonv
 
Příspěvky: 19
Registrován: 13. 10. 2010

Re: Controller pre DAW

Příspěvekod TTT31 » 22 pro 2011 00:01

Našli sste za tu dobu nekdo neco noveho co by stalo za rec tak pod sedm litru?

Chcu se zeptat ohledne tech motorizovanych faderu. kdyz na tom Behringeru mam nastavenou nejakou automatizaci a ted mi ten fader chodi a ja ho chytnu neco s nim pohraju a pak ho pustim, tak uz se asi nespusti znova ten samopohyb podle pokracujici stopy automatizace a daw prepise celou predchazejici stopu konstatni hodnotou na ktere jsem fader pustil ??? nebo je tam nejake tlacitko na vypnuti zapisu z controlleru na tom behru??
TTT31
 
Příspěvky: 175
Registrován: 17. 5. 2010

Re: Controller pre DAW

Příspěvekod Pytkin » 22 pro 2011 00:10

no to je problem toho , ze tam neni touch .. treba vtedy dat stopku ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21208
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: Controller pre DAW

Příspěvekod TTT31 » 22 pro 2011 00:53

myslis touch sensitive jo? tam si to taky stejne nedokazu predstavit jak to funguje, jakoze v te chvili kdy by si chtel nahrat konstantni hodnotu na drivejsi autoomatizaci tak by te to stejne pretlacovalo podle te predesle automatizace.... a je stopka na tom Controleru nebo musis stopnout DAW?
TTT31
 
Příspěvky: 175
Registrován: 17. 5. 2010

Re: Controller pre DAW

Příspěvekod Pytkin » 22 pro 2011 01:28

stopka ako tlacitko STOP .. mozes pouzit tlacitko na DAW , ale vacsina kontrolerov ma aj transportne tlacitka , cize staci pouzit to ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21208
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: Controller pre DAW

Příspěvekod TTT31 » 22 pro 2011 11:41

Diks, jeste otazecka co znamena to WH v nazvu BCF2000-WH . Jak se lisi od BCF2000?
TTT31
 
Příspěvky: 175
Registrován: 17. 5. 2010

Re: Controller pre DAW

Příspěvekod Dollac » 22 pro 2011 12:18

WH jako WHITE. Lisi se jen barvou.
Dollac
 
Příspěvky: 67
Registrován: 5. 6. 2002
Bydliště: Pilsen

Re: Controller pre DAW

Příspěvekod TTT31 » 22 pro 2011 12:46

che aha diiks :) jako ja si rikal ze WH white ale google mi vyjel obrazky kde se plno i modrych behru jmenovalo WH tak sem si nebyl jisty :) diks ten Bily je hezci ale nikde ho nemaji za solidni cenu :-(
TTT31
 
Příspěvky: 175
Registrován: 17. 5. 2010

Re: Controller pre DAW

Příspěvekod TTT31 » 31 pro 2011 02:37

tak mi dneska dorazil BCF2000, al emoc z toho nejsem chytry, mohl by nekdo asisotovat pri zacatcich pres icq ??? kdyztak poslete kontakt dikss :?
TTT31
 
Příspěvky: 175
Registrován: 17. 5. 2010

Re: Controller pre DAW

Příspěvekod Pytkin » 31 pro 2011 11:53

Nepises aky daw pouzivas.. Optimalne je prepnut ten bcf2000 do modu MC (najdes v navode) a v daw nastavit radenie Mackie Control zariadenim..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21208
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

PředchozíDalší

Zpět na Ostatní hardware


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Google [Bot], Sabiani, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+