Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Příspěvekod MSK » 12 úno 2007 13:22

elektri: to se myslim si moc nevyplati stavet takovej kontroler, to bych byt tebou koupil BCR2000, tam jich mas 32, tlacitka, presety, nekonecny potaky a vsechno pekne udelany a das za to 3000..
MSK
 
Příspěvky: 187
Registrován: 31. 7. 2006
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod MSK » 12 úno 2007 13:34

tohle je taky slusny:
http://www.ladyada.net/make/x0xb0x/index.html

ma to i usb, sekvencer a stavebnice kterou postavi i maly dite stoji 315 euro..
nemate s tim nekdo nejakou skusenost?
MSK
 
Příspěvky: 187
Registrován: 31. 7. 2006
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod elektri » 12 úno 2007 13:41

MSK: jde spíš o to, že takhle bych si to mohl postavit přesně tak jak potřebuji a chtěl bych tam i nějaké fadery.
elektri
 
Příspěvky: 686
Registrován: 4. 11. 2006
Bydliště: pár km od Brna

Příspěvekod MSK » 12 úno 2007 13:57

elektri: jasny tak to je jasny potom..
tak tady mas extra jednoduchej malej kontroler tak za stovku:)
http://www.spacetaxi.de/sf/toaster.html

Jinak jeste zajimavy kontrolery se stavej tady:
http://www.ucapps.de/midibox16e.html

a tady:
http://www.ucapps.de/midibox64.html


Nasel jsem dalsi zajimavej klon TR909
http://members.lycos.nl/diy9090/frames.htm
MSK
 
Příspěvky: 187
Registrován: 31. 7. 2006
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod kexik » 12 úno 2007 14:07

ved o tych ucapps sa cely cas bavime, nie??? dendy staval takisto stade
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg

Příspěvekod Ctirad » 12 úno 2007 14:41

elektri píše:MSK: jde spíš o to, že takhle bych si to mohl postavit přesně tak jak potřebuji a chtěl bych tam i nějaké fadery.


Nechci ti brát iluze, ale za ty peníze co stojí ty ULI controllery budeš mít tak akorát pytlík součástek, strávíš nad tím nejmíň desítky hodin a ve výsledku to třeba stejně nebude fungovat. Radši ten čas věnuj té činnosti, kterou normálně vyděláváš peníze, kup si profi výrobek a ještě ti zbude. DIY má smysl pouze v případě, že komerční výrobek je extrémně drahý a přitom velmi jednoduchý na výrobu.
Ctirad
 
Příspěvky: 1448
Registrován: 3. 10. 2003

Příspěvekod MSK » 12 úno 2007 14:44

jo jasny, myslel jsem to to jako takove shrnuti kontroleru aby jsme se mohli dal venovat syntakum, proto jsem uvedl konkretni linky na kontrolery..
MSK
 
Příspěvky: 187
Registrován: 31. 7. 2006
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod bluem » 12 úno 2007 16:55

ja som robil z ucapps.de midi merger - funkcna vec:)
a mam nakupene uz dlho komodory na midiboxsid odtial - uz mam vytipovane veci s obchodu, tento mesiac uz asi objednam na prvu varku - core doska, sid doska, displej, prepinace a enkodery (tie uz mam tiez...)
tak uvidim... snad to niekedy dokoncim aj solidne do skatule:)
bluem
 

Příspěvekod Cyril » 12 úno 2007 17:03

bluem: a jednoho commodora bys nemohl postradat? ,)
Uživatelský avatar
Cyril
 
Příspěvky: 5652
Registrován: 26. 10. 2004
Bydliště: Praha

Příspěvekod MSK » 12 úno 2007 18:35

Jaj, zrovna jsem se chtel taky zeptat:)
MSK
 
Příspěvky: 187
Registrován: 31. 7. 2006
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod bluem » 12 úno 2007 19:47

neviem, ci u vas funguju regionalne inzertne noviny, dodavane zadarmo do schranok, predpokladam, ze ano... napis si do nich inzerat, ze kupis - a budes to mat jednoduchsie... ludia to vyhadzuju - ja som ich nakupil po 300sk.
ps: mam ich presne tolko, kolko ich je treba - t.j. 4kusy...
bluem
 

Příspěvekod MSK » 12 úno 2007 21:40

mas recht, jde sehnat lehce, dneska jsem obvolal kamose a uz mam dva a vypada to ze jich bude i vic.. Takze kdyz to dopadne dobre tak se s tebou Cyrile podelim..
MSK
 
Příspěvky: 187
Registrován: 31. 7. 2006
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod MSK » 12 úno 2007 21:44

akorat ze jsem chtel objednat tu cartridge Prophet64 a oni ji nemaj.. a co jsem poslouchal ty dema tak vyuzitelna je jen ta emulace 303. Ale zni to dobre.
Nevite nekdo jestli ten soft pujde ovladat pres midi kontroler?


2Dendy: nemas prosim te nekde treba schemata od toho klonu TB303 co jsi psal ze jsi postavil? koupil bych je klidne oskenovany..
MSK
 
Příspěvky: 187
Registrován: 31. 7. 2006
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod Shodan » 12 úno 2007 22:12

MSK píše:akorat ze jsem chtel objednat tu cartridge Prophet64 a oni ji nemaj.. a co jsem poslouchal ty dema tak vyuzitelna je jen ta emulace 303. Ale zni to dobre.
Nevite nekdo jestli ten soft pujde ovladat pres midi kontroler?


2Dendy: nemas prosim te nekde treba schemata od toho klonu TB303 co jsi psal ze jsi postavil? koupil bych je klidne oskenovany..


To mě taky docela zajímá. Ale první Cubase (tehdy se to jmenovalo "Pro 16") běhal právě na C64, tak nevidím důvod, proč by to nemělo jít ovládat přes MIDI - technicky to určitě možný je. Jen bude třeba sehnat MIDI rozhraní, protože komodorky ho standartně něměly. Kdysi jsem jednoho taky měl, ale tehdy jsem si neuvědomoval jeho skutečnou hodnotu :D
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-
Shodan
 
Příspěvky: 620
Registrován: 20. 12. 2006
Bydliště: Cork

Příspěvekod MSK » 13 úno 2007 18:51

To nema no, ale nekde jsem slysel neco tom, ze se dela nejaky midi kabel do tech portu pro joystick..
MSK
 
Příspěvky: 187
Registrován: 31. 7. 2006
Bydliště: Pardubice

PředchozíDalší

Zpět na Ostatní hardware


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot], miro1, Venti

reklama
Facebook  Twitter  Google+