od nunu » 12 úno 2009 22:42
Kazdopadne mne dost mrzi ze nezustaly nektere super zvuky z k2500, konkretne jedno piano ze sedmickove banky, kdyby jste vedeli kolik jsem se s nim natrapil, to byly dny prace a jelikoz jsem mel vedle sebe K2500 i k2600, tak pri bezprostrednim porovnani mi to z 2600 smrdelo, proste to nebylo ono... Nemelo ten duraz, a to jsem delal velke svinarny co se tyce softu, to ani nebudu rikat -)))) Nepomohlo, proste to jsou jine stroje... Pokud je k2500 vybavena bordama a kdfx, je to super masina za ty penize co se dnes prodava. Docela mne ale tezce sere, ze kurzweil neudelal nic noveho do 2600, orchestral a contemporary tady existujou uz od k2000, je to hrozny pocit mit v masine bordy z tak stareho stroje. Nechci tim rict ze by to znelo stejne, to ani nahodou, nahnali to vastem, ale je to porad temer to same, na jedno brdo. Zadne nove zvuky... Kacko je o tom, ze se s tim clovek musi patlat sam, pochopit vyst je na vysokou skolu a kdfx na dve. Kdyby to nebyli sulini, vychrlili by nove boardy a verim ze by to podporilo i prodej. Ale ne, oni udelaji radsi 4 nove levne a orezane mrdky ( tim nemyslim PC3 ) Jinak samply pro kacko, plati zde stejna analogie jako se zvukama, nevyuzivaji kdfx, jsou poplatne pro k2000. Popravde receno, cekal jsem od k2600 vic, v tomto mne hodne zklamali. No, snad nezklamou majitele PC3 a udelaji jim alespon dobry OS -)
Abych jenom nenadaval, je dost zvuku pro kacka ktere jsou proste super a daji se z nich poskladat nadherne veci, skvele se poji, jsou prurazne, vyvazene, proste kurzweil. Jen jsou trosku ohrane -)