M-audio ozonic - kde sehnat náhrádní knob?

Facebook Twitter Google Bookmarks

Moderátor: Moderátoři hardware

M-audio ozonic - kde sehnat náhrádní knob?

Příspěvekod Qulee » 01 zář 2011 13:59

Zdravím všechny. Nevíte náhodou, kde by se daly sehnat náhradní knoby (k faderům) pro m-audio ozonic? Koupil jsem starší stroj a pár jich chybí. Našel jsem náhradní díly na nějaké mixáky jiné značky, ale žádné neseděly. Kdo zajišťuje servis m-audio (m-audio.cz to asi nebude, co)? Díky.
Qulee

Re: M-audio ozonic - kde sehnat náhrádní knob?

Příspěvekod W.Cable » 01 zář 2011 14:14

Oficialnim distributorem je Disk, zkus poptat tam, mozna ti i doporuci nejakou alternativu k originalnim knobum.
W.Cable

Příspěvekod kexik » 02 zář 2011 07:49

odfot ti ciciky co trcia z potenciometrov vnutri... variant neexistuje vela a knofliky urcite su, samozrejme s inym vzhladom. stoji to par korun, takze sa proste vymenia vsetky a potom je jedno ze vyzeraju inak
http://myspace.com/spacerecorder
waveelite ecm1000, behringer c2, c2 s alice mic modom, sm57, mda421, rb100 s kexik modom, Sony MXBK M133 preamp, Audiophile 2496, delta1010lt, DCX2496, monitor audio b1 + infinity beta 10 sub, akg k530, SCi Sixtrak
kexik
Moderátor

Příspěvekod Qulee » 02 zář 2011 12:20

Díky za rady, do disk.cz jsem psal včera, tak uvidíme. Předtím jsem se bavil s ochotným pánem z prodance a ten poměřil fadery několika značek, ale žádný nesedí :|
Kdyby někdo věděl, co by pasovalo, škvíra je 6x2 mm
Qulee

Zpět na Ostatní hardware