Moderátor: Moderátoři hardware

EXCOM píše:co je vlastne cielom, dat vehicle do takejto komory?
ECSON WALDES píše:EXCOM píše:co je vlastne cielom, dat vehicle do takejto komory?
Na kazdej vyrobek existuje norma. U spousty veci potrebujes mit v tabulce informaci jak velkej hluk danej stroj vytvari aby jsi ho mohl uvest na trh. Je jedno jestli je to fen na vlasy, zahradni sekacka, nebo nakladak. Meri se vsechno a neni to levny. Spousta velkych firem ma vlastni mrtvy komory (ruzne velky) treba automobilky, merej tam hlucnost svejch motoru, brzd apod. Vyuziti je velky. Pak se samozrejme taky merej reproduktory, bedny atd.
Cyril píše:Bych se nedivil kdyby za chvili EU zavedla normy na nejvyssi povolenej hluk ve valecnym konfliktu...
EXCOM píše:ECSON WALDES píše:EXCOM píše:co je vlastne cielom, dat vehicle do takejto komory?
Na kazdej vyrobek existuje norma. U spousty veci potrebujes mit v tabulce informaci jak velkej hluk danej stroj vytvari aby jsi ho mohl uvest na trh. Je jedno jestli je to fen na vlasy, zahradni sekacka, nebo nakladak. Meri se vsechno a neni to levny. Spousta velkych firem ma vlastni mrtvy komory (ruzne velky) treba automobilky, merej tam hlucnost svejch motoru, brzd apod. Vyuziti je velky. Pak se samozrejme taky merej reproduktory, bedny atd.
jo, uz tomu chapem..
celkom ma ale fascinuje norma hluku pri tanku
mozno skusaju aj vypalit z dela v tej komoreci nahodou nevystrasi nepriatela pri nocnom utoku
Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Dollac, Google [Bot], hombrefeo, pete ness, tony9