Modularni syntaky

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
charonme
Příspěvky: 1139
Registrován: 01 říj 2008 09:26

Re: Modularni syntaky

Příspěvek od charonme » 03 čer 2015 14:57

zda sa ze je to zatial len proof of concept a este to nepredava http://cargocollective.com/theseus/About-Theseus

ale aj keby nezverejnil svoj kod tak atmel si pomocou arduino IDE relativne lahko naprogramujes od zakladu aj sam

mONOGRAm
Příspěvky: 992
Registrován: 16 úno 2005 17:42

Re: Modularni syntaky

Příspěvek od mONOGRAm » 03 čer 2015 15:03

charonme: zaujalo ma Tvoje "relativne lahko". moje programovacie schopnosti su na urovni vlozenia scitavacich vzorcov do excelu. a pajkovacie nie su o moc lepsie 8O). ale skusim popozerat to arduino. mas popr. nejaky odkaz na oboznamenie sa s programovanim v arduine? vdaka

charonme
Příspěvky: 1139
Registrován: 01 říj 2008 09:26

Re: Modularni syntaky

Příspěvek od charonme » 04 čer 2015 14:12

hehe :) to "relativne" lahko odkazovalo na relativnost v porovnani so situaciou keby vsetko v tom theseuse bolo opensource. Ak by mal niekto dostatocne schopnosti/skusenosti pracovat s tymi otvorenymi zdrojakmi, tak podla mna uz chyba len velmi maly krocik aby si to dokazal urobit sam od zaciatku aj bez tych zdrojakov

ohladom dalsich detailov som ti poslal SS, ak by to zaujimalo viacero ludi tuto tak mozme zalozit nejaky microcontroller thread

Uživatelský avatar
humusgen
Příspěvky: 162
Registrován: 06 srp 2012 00:18

Re: Modularni syntaky

Příspěvek od humusgen » 04 čer 2015 15:49

charonme píše:ak by to zaujimalo viacero ludi tuto tak mozme zalozit nejaky microcontroller thread
takove vlakno by me teda potesilo :)
mam v planu stavet nejaky 'smart' sequencer podle mych pozadavku,a ktery bude ridit čip Atmel nebo PIC
:palec+:

charonme
Příspěvky: 1139
Registrován: 01 říj 2008 09:26

Re: Modularni syntaky

Příspěvek od charonme » 14 srp 2015 18:03

"realna hudba" na modulare, nie "len pipanie a skvrkanie" :)
[vimeo]http://www.mixcloud.com/136165676[/vimeo]

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12637
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: Modularni syntaky

Příspěvek od dendy » 14 srp 2015 18:50

na richarda devine prekvapivo pokojne a ne-sialene :-) vacsinou co pastuje na facebooku su prave tie "skvrkania a pipania" :-)) toto je prijemne ...



Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1177
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Modularni syntaky

Příspěvek od Prvotsky » 17 úno 2016 16:31

Prosim kde se daji v Praze koupit 3,5 mm mono jack patch kabely? Vse sem si objednal u schneiders ale na tohle sem nejak zapomel [emoji19]

charonme
Příspěvky: 1139
Registrován: 01 říj 2008 09:26

Re: Modularni syntaky

Příspěvek od charonme » 17 úno 2016 17:50

tuto si uz prihlaseny? https://www.facebook.com/groups/1398183493818471/

o ziadnom modularistickom obchode v prahe neviem (v brne noise.kitchen), ale kabliky Korg MS-Cable-18 urcite niekde budu mat v niektorom beznom hudobnom obchode

thomann ma doepfer kabliky a kopu doepfer modulov a free shipping je cca od 200 eur (~5400czk?)

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1177
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Modularni syntaky

Příspěvek od Prvotsky » 17 úno 2016 18:00

Fb nemam a neplanuju [emoji846]
Daji se zatim pouzit jakekoliv mono 3,5 mm jack kable?

charonme
Příspěvky: 1139
Registrován: 01 říj 2008 09:26

Re: Modularni syntaky

Příspěvek od charonme » 17 úno 2016 18:29

mali by fungovat akekolvek bezne kompatibilne mono 3.5mm jack kable
Naposledy upravil(a) charonme dne 18 úno 2016 22:35, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1177
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Modularni syntaky

Příspěvek od Prvotsky » 17 úno 2016 18:36

Dekuji na kytarach meli ty od korgu [emoji1531]

mONOGRAm
Příspěvky: 992
Registrován: 16 úno 2005 17:42

Re: Modularni syntaky

Příspěvek od mONOGRAm » 17 úno 2016 23:31

Prvotsky: Janko, tie korg-acke mi kupovala frajerka v prahe /asi tiez cez kytary.cz/, maximalna spokojnost. popripade si popajkuj/nechaj popajkovat /mam tak par popajkovanych s reon-ackymi koncovkami, cenovo plusminus ako kable od doepfera, pocitovo toho viac vydrzia ale najma si prisposobis dlzku/

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1177
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Modularni syntaky

Příspěvek od Prvotsky » 18 úno 2016 15:27

Jojo - uz je mam. Myslim ze zaklad se mi podaril naroutovat. Midi to cv po resetu kentonu do factory funguje - ted resim ze vystup z atlantisu je dost prebuzenej v nekterych momentech - tak to ladim v nastaveni total mixu pro banyface. Zatim to vypada ze vse funguje jak ma. Metropolis budu resit pozdeji.

Odpovědět