Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

nano patch

nano patch

Příspěvekod PATRICK SY » 17 led 2011 21:45

zdravim, potrebuju poradit dnes mi dorazil Inano Patch. a nevim jak ho zapojit, zvukovku mam E-mu 2020 :? predem dekuji za rady.
PATRICK SY
 
Příspěvky: 34
Registrován: 20. 11. 2010

Re: nano patch

Příspěvekod biscuit » 17 led 2011 22:41

to myslis vazne?
Obrázek
to by zapojila i moje babicka


za zalozeni takovehleho tematu, bych rozdaval prihlasku do zvlastni skoly.. :roll:
i kdyz vlastne s e-mu 2020 by to nezapojil ani panbuh...
Uživatelský avatar
biscuit
 
Příspěvky: 8584
Registrován: 22. 7. 2004
Bydliště: Rožmitov

Re: nano patch

Příspěvekod PATRICK SY » 17 led 2011 22:59

tak zavolej babicku at mi to jde zapojit. :wink:
Naposledy upravil PATRICK SY dne 17 led 2011 23:07, celkově upraveno 1
PATRICK SY
 
Příspěvky: 34
Registrován: 20. 11. 2010

Re: nano patch

Příspěvekod biscuit » 17 led 2011 23:06

neser :-)
muzes mi rict v cem mas problem? mas asi emu 0202 s cinch vystupama, ne (vidim, ze ma dvakrat velkej jack, tak tim lip)? tak si sezen patricny kabely ze zvukovky do nanopatche a z nanopatche do beden a venuj se muzice a prestan resit osloviny ;) (2x jack 6,3mm - jack 6,3mm) (a nevim co mas za bedny, tak podle toho ten druhej kabel)
Uživatelský avatar
biscuit
 
Příspěvky: 8584
Registrován: 22. 7. 2004
Bydliště: Rožmitov

Re: nano patch

Příspěvekod Vlad » 18 led 2011 00:56

tak biscuit byl ten zlej (jako) a ja ted budu ten hodnej :)
ale jak rikal, kup si kolik potrebujes dlouhy 4 kabely 6,3mm (velkej) jack TS - neboli mono, neboli unbalanced (emu 0202 ma nebalancovany vystupy) a pak to jenom propoj z emu do nanopatche a z nej pak do beden. Jestli mas teda aktivni monitory. Jaky mas vlastne bedny?
Uživatelský avatar
Vlad
 
Příspěvky: 1022
Registrován: 27. 3. 2006
Bydliště: Liboc

Re: nano patch

Příspěvekod PATRICK SY » 18 led 2011 02:34

právě já furt nevěděl, kde maj bejt zapojéný bedny. :) takže moc děkuju. :wink: jinak zatím mám KRK Rockit 5 ale budu kupovat VXT8 8)
PATRICK SY
 
Příspěvky: 34
Registrován: 20. 11. 2010

Re: nano patch

Příspěvekod komasix » 15 dub 2012 22:40

prosím jak je to se zapojením na toho malýho jacka? (výstup) vypne se hlavní výstup nebo makaj oba? díky
jedná se o verzi plus
Uživatelský avatar
komasix
 
Příspěvky: 1074
Registrován: 25. 10. 2007
Bydliště: Plzeň

Re: nano patch

Příspěvekod Pytkin » 15 dub 2012 23:18

ja ked som to mal rozobrate , tak tam tusim neboli ziadne spinace .. cize by to malo ist paralelne ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21156
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: nano patch

Příspěvekod komasix » 15 dub 2012 23:40

to mi přijde zvláštní ale pro mne výhodné.
Dík\
Uživatelský avatar
komasix
 
Příspěvky: 1074
Registrován: 25. 10. 2007
Bydliště: Plzeň

Re: nano patch

Příspěvekod Pytkin » 15 dub 2012 23:49

preco ? prave to mi pride logicke .. ono to tam je vsetko paralelne naletovane na tom plosaku .. pouzijes co potrebujes .. je to lacna vec , takze aj vsetko vnutri je co najlacnejsie ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21156
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: nano patch

Příspěvekod PLL » 04 zář 2016 15:38

Dobrý den všem, mám problém při zapojení aktivních monitorů:

Kabel ze vstupu pravýho repráku je vedenej do pravýho vstupního kanálu nanopatche, z pravýho výstupu nanopatche je vedenej kabel do pravýho výstupu na zvukovce.
S levým signálem to stejné zapojení.

Po testu signálu jde ale zvuk opačně, to, co by mělo hrát v pravo hraje vlevo. Tuším, že chyba bude primitivní, ale nedaří se mi na nic přiít...


Děkuji.
PLL
 
Příspěvky: 14
Registrován: 14. 12. 2015

Re: nano patch

Příspěvekod Pytkin » 04 zář 2016 21:01

prehod kable a je to ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21156
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: nano patch

Příspěvekod PLL » 05 zář 2016 14:43

Pytkin: a teď který? je to jedno? :)
PLL
 
Příspěvky: 14
Registrován: 14. 12. 2015

Re: nano patch

Příspěvekod Pytkin » 05 zář 2016 15:19

no medzi sebou L a R .. je jedno kde .. ci v reprakoch , alebo na vstupe/vystupe nanopatchu , alebo na zvukovke .. Kde to je pre teba najjednoduchsie .. Ale len na jednom mieste ! :D
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21156
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: nano patch

Příspěvekod PLL » 05 zář 2016 15:34

Pytkin: děkuji. Je mi jasné, že jen na jednom... Ale pořád mi vrtá hlavou, proč to tak dělá :) Každopádně díky za radu, jdu to přehodit.
PLL
 
Příspěvky: 14
Registrován: 14. 12. 2015

Další

Zpět na Ostatní hardware


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], m4x, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+