Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

NI maschine

Re: NI maschine

Příspěvekod delay » 07 lis 2013 13:56

Ale Mikro je už novější... Nicméně, tím že je to kontroler, tak člověk asi musí produkovat na nejnižší latenci, right? Což ruku v ruce s výkonem potažmo třeba s dalšími stopami v DAW, na který už něco visí asi nebude to pravé... Zdá se, že narážím stále na stejný problém :)
Uživatelský avatar
delay
 
Příspěvky: 5836
Registrován: 20. 10. 2005
Bydliště: Česká Třebová

Re: NI maschine

Příspěvekod longsleeper » 07 lis 2013 14:01

pavli: F11 ale neotvira fx rack ale vst rack..
longsleeper
 
Příspěvky: 541
Registrován: 3. 11. 2011
Bydliště: Olomouc

Re: NI maschine

Příspěvekod lottewerther » 07 lis 2013 14:21

delay píše:Ale Mikro je už novější... Nicméně, tím že je to kontroler, tak člověk asi musí produkovat na nejnižší latenci, right? Což ruku v ruce s výkonem potažmo třeba s dalšími stopami v DAW, na který už něco visí asi nebude to pravé... Zdá se, že narážím stále na stejný problém :)


Máš pravdu, nový micro dostaneš se softwarem Maschine 2. Já budu muset upgradovat za 99 eur.
Llatence musí byt fakt nízká, jinak nic nenaboucháš. Musíš taky dávat pozor na ostatní pluginy DAW, aby ti tu latenci nesrážely. Ale pracovat se takhle dá. Sám mám i macmini s c2d a v Logicu to šlape jak hodinky -když dodržuješ zásady úspornosti.
lottewerther
 
Příspěvky: 125
Registrován: 31. 1. 2003

Re: NI maschine

Příspěvekod pavlii » 07 lis 2013 14:45

longsleeper píše:pavli: F11 ale neotvira fx rack ale vst rack..


Hups. Ale o ničem jiném jsme se nebavili, ne?

P.
Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
 
Příspěvky: 2919
Registrován: 5. 6. 2002
Bydliště: Hostivice

Re: NI maschine

Příspěvekod longsleeper » 07 lis 2013 16:00

V čem teda spočívala podstata tvojí námitky, když jsme se o ničem jiném nebavili ?
longsleeper
 
Příspěvky: 541
Registrován: 3. 11. 2011
Bydliště: Olomouc

Re: NI maschine

Příspěvekod biscuit » 07 lis 2013 16:41

delay píše:Chtěl jsme se zeptat, jak je na tom Maschine vs CPU náročnost vs latence..? Rád bych pořídil buď Mikro nebo Arturia Spark LE, přičemž mám ale stále dost starý PC (C2D E6600), tak nevim, jestli by to mělo z tohodl epohledu smysl?

jelikoz maschine umi drag and drop export do audia, da se s ni pracovat na ledascem. samozrejme urcity kompromisy v praci to muze prinaset, ale to je vzdycky. a vzdycky je to taky tezce individualni i v dalsich ohledech (osobni naroky, potreby, predstavy... )
Uživatelský avatar
biscuit
 
Příspěvky: 8646
Registrován: 22. 7. 2004
Bydliště: Rožmitov

Re: NI maschine

Příspěvekod pavlii » 07 lis 2013 16:54

2long: tady na základě tohoto:
longsleeper píše:Já jsem zvyklej posílat jednotlivý stopy z maschine odděleně do mixáku v cubase, a tam je zvlášť efektovat. O tuhle možnost v fx slotu přicházím. ...


Pak se do toho zamontovala poznámka o Instrument tracku, tak jsem v tom chtěl udělat pořádek. Akorát jsem se (a nikoli poprvé) chytil nesprávně použitého termínu (zde "fx") a pak se to už táhlo.

Takže jsem svou první poznámkou hlavně rozporoval tu uvedenou informaci - tedy že VSTi ve slotu VST nástrojů (a jen v něm) má možnost využít více svých výstupů, pokud jimi disponuje.

Snad jsem to shrnul už korektně ;-)

P.
Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
 
Příspěvky: 2919
Registrován: 5. 6. 2002
Bydliště: Hostivice

Re: NI maschine

Příspěvekod longsleeper » 07 lis 2013 17:21

jo ok
longsleeper
 
Příspěvky: 541
Registrován: 3. 11. 2011
Bydliště: Olomouc

Re: NI maschine

Příspěvekod longsleeper » 24 lis 2013 00:56

Koupili jste někdo upgrade na 2.0 ? Jak se vám to zamlouvá ?
longsleeper
 
Příspěvky: 541
Registrován: 3. 11. 2011
Bydliště: Olomouc

Re: NI maschine

Příspěvekod wahenko » 23 pro 2013 22:15

Nazdar dnes som si kupil Maschine studio , instaloval som podla pokynov . na oficialnej stranke stahujem THE MASCHINE SOFTWARE 2.0 and KOMPLETE selection .

Ked otvaram prvu instalačku MASCHINE 2.0 tak sa tam registrujem prihlasim bla bla , a potom mi to pise ze : GETING DOWNLOAD INFORMATIONs.... a po cca 2 minutach mi to napise toto An error occured while downloading the instalation files.The server might by down
Obrázek

PRosim pomozte mi som fakt zufaly neviem co s tym :(
ZA rychle info predom dakujeeem
wahenko
 
Příspěvky: 4
Registrován: 23. 12. 2013

Re: NI maschine

Příspěvekod biscuit » 24 pro 2013 00:46

jake mas pripojeni, co firewall, antivir...?
Uživatelský avatar
biscuit
 
Příspěvky: 8646
Registrován: 22. 7. 2004
Bydliště: Rožmitov

Re: NI maschine

Příspěvekod wahenko » 24 pro 2013 00:50

uz som nato prisiel , proste som odinstaloval ten fejovy antivirak a uz to instalujem !! diky kazdopadne :)
wahenko
 
Příspěvky: 4
Registrován: 23. 12. 2013

Re: NI maschine

Příspěvekod wahenko » 24 pro 2013 11:04

Este jedna otazka , na chod maschina studio potrebujem windows 7 ???
wahenko
 
Příspěvky: 4
Registrován: 23. 12. 2013

Re: NI maschine

Příspěvekod biscuit » 24 pro 2013 13:53

clovece:
NI píše:SYSTEM REQUIREMENTS
Windows
Windows 7 or Windows 8 (latest Service Pack, 32/64-bit), Intel Core 2 Duo or AMD Athlon 64 X2, 2 GB RAM (4 GB recommended)
Uživatelský avatar
biscuit
 
Příspěvky: 8646
Registrován: 22. 7. 2004
Bydliště: Rožmitov

Re: NI maschine

Příspěvekod wahenko » 24 pro 2013 16:18

Diky kamo! :roll:
wahenko
 
Příspěvky: 4
Registrován: 23. 12. 2013

PředchozíDalší

Zpět na Ostatní hardware


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google Feedfetcher, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+