Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

NI maschine

Re: NI maschine

Příspěvekod Prvotsky » 29 dub 2009 13:32

Uz ste to nekdo mel pod rukama?
Uživatelský avatar
Prvotsky
 
Příspěvky: 1077
Registrován: 23. 5. 2006
Bydliště: Vodonohy

Re: NI maschine

Příspěvekod Hena » 04 kvě 2009 16:23

Prvotsky píše:Uz ste to nekdo mel pod rukama?


jo,já si jí tu mašinu pořídil,zajímá tě něco?
Hena
 
Příspěvky: 71
Registrován: 23. 8. 2008
Bydliště: Sokolov

Re: NI maschine

Příspěvekod kombinateur » 04 kvě 2009 20:46

Hena píše:
Prvotsky píše:Uz ste to nekdo mel pod rukama?


jo,já si jí tu mašinu pořídil,zajímá tě něco?


Me by zajimalo, cim, kdyz mas Maschine spusteny jako plugin v nakym hostu, lze spoustet z hostu jednotlive sceny? Ma to natvrdo nastavenou nakou midi zpravu, kterou musis v hostu do pluginu poslat nebo se da nastavit cokoliv, napriklad naka nota na konkretni scenu?
kombinateur
 
Příspěvky: 45
Registrován: 17. 12. 2008

Re: NI maschine

Příspěvekod Prvotsky » 05 kvě 2009 20:51

Jak seš s ní spokojenej? Jaká je kvalita továrních bank, jak dobrý sou ty efekty a jestli když si uděláš kit z vlastních wavs je to přehrává bez
zkreslení původního zvuku...
díky moc za odpověď!
Uživatelský avatar
Prvotsky
 
Příspěvky: 1077
Registrován: 23. 5. 2006
Bydliště: Vodonohy

Re: NI maschine

Příspěvekod Hena » 13 kvě 2009 20:44

kombinateur píše:
Hena píše:
Prvotsky píše:Uz ste to nekdo mel pod rukama?


jo,já si jí tu mašinu pořídil,zajímá tě něco?


Me by zajimalo, cim, kdyz mas Maschine spusteny jako plugin v nakym hostu, lze spoustet z hostu jednotlive sceny? Ma to natvrdo nastavenou nakou midi zpravu, kterou musis v hostu do pluginu poslat nebo se da nastavit cokoliv, napriklad naka nota na konkretni scenu?


zatím dělám jen v tom programu,tak jsem to ještě jako plugin nepoužíval,ale o víkendu to zkusím a dám vědět
Hena
 
Příspěvky: 71
Registrován: 23. 8. 2008
Bydliště: Sokolov

Re: NI maschine

Příspěvekod Hena » 13 kvě 2009 20:50

Prvotsky píše:Jak seš s ní spokojenej? Jaká je kvalita továrních bank, jak dobrý sou ty efekty a jestli když si uděláš kit z vlastních wavs je to přehrává bez
zkreslení původního zvuku...
díky moc za odpověď!


spokojenej jsem maximálně,svoje nápady hned převádíš do realu a to je fakt super.kvalita zvukovích bank je super,prostě NI u mě vedou a efejty si taky nemůžu vynachválit,sice to nemůžu porovnávat s profesionálníma efektama,ale pro moje hraní to stačí a jsem s nima maximálně spokojenej.Co se týká nějakého zkreslení,žádné jsem nezaznamenal.pokud máš kvalitní samply tak to ani nehrozí.
Jinak můžu jen doporučit!!!! :D
Hena
 
Příspěvky: 71
Registrován: 23. 8. 2008
Bydliště: Sokolov

Re: NI maschine

Příspěvekod biscuit » 02 srp 2009 13:45

mate uz i nekdo jinej? moc me zajima nazor na kvalitu provedeni kontroleru od co nejvic lidi. testuju ted software a i pres skeptickej pristup me to hodne nadchlo.
diky vsem za nazory
Uživatelský avatar
biscuit
 
Příspěvky: 8643
Registrován: 22. 7. 2004
Bydliště: Rožmitov

Re: NI maschine

Příspěvekod smog » 14 čer 2010 13:55

Zdravím všechny majitele a chtěl bych poprosit o radu. Maschine jsem pořídil nedávno a poměrně rychle se zorientoval. Včera mě ale zaskočila nepříjemná věc a to ta, že Maschine přestala zaznamenávat nahrávání, jde mi akorát spustit nahrávání, nejde ale zapnout play a ani click a samozřejmě žádná stopa se nezaznamená. Určitě to bude nějaká blbost, ale na nic nemůžu přijít... Nemáte někdo nějakej nápad?
Ni Maschine, JBL LSR4326, Oktava 319, Shure SM7B, RME Fireface 400, Serato, Technics1200
Uživatelský avatar
smog
 
Příspěvky: 231
Registrován: 21. 8. 2005
Bydliště: Praha

Re: NI maschine

Příspěvekod biscuit » 14 čer 2010 14:19

prepokladam, ze ve standalone modu.. zkusil jsi nacist jinej projekt? treba nejakej ten demo.. dela to porad?
Uživatelský avatar
biscuit
 
Příspěvky: 8643
Registrován: 22. 7. 2004
Bydliště: Rožmitov

Re: NI maschine

Příspěvekod a.tom.x » 14 čer 2010 14:55

Taky vás tak rozčilujou ty knoby a jejich citlivost? Dělá to stejnej bordel jako Microwave XT. Natočit tam něco přesně, aniž bych třkrát přejel tam a zpět se nedá :( "Zoubkovaný" potenciometry by neškodily.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com
Uživatelský avatar
a.tom.x
 
Příspěvky: 2644
Registrován: 6. 9. 2002
Bydliště: Praha

Re: NI maschine

Příspěvekod smog » 14 čer 2010 15:28

biscuit: Díky, podívám na to večer...

Jinak jsem ted nasel neoficialni Maschine Hardware Quick Reference Guide, mohlo by se mozna nekomu hodit...

http://www.mediafire.com/file/wqjj0ntmlkm/Maschine HW Quick Ref V1.pdf
Uživatelský avatar
smog
 
Příspěvky: 231
Registrován: 21. 8. 2005
Bydliště: Praha

Re: NI maschine

Příspěvekod a.tom.x » 15 čer 2010 20:30

Jo a už mi to 2x spadlo při startu a jednou při práci :(

Luxusní je teda ta práce se smyčkama. Rozkrájení a přiřazení na pady ;)
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com
Uživatelský avatar
a.tom.x
 
Příspěvky: 2644
Registrován: 6. 9. 2002
Bydliště: Praha

Re: NI maschine

Příspěvekod a.tom.x » 27 čer 2010 23:21

Tak zásadní problém, pod Cubase u mě nepoužitelné, praská v tom jako prase. Přestane to otravovat až tak u 33 ms latence ... tj. k ničemu

Stejnej problém má spousta lidí jak jsem viděl na NI fóru .... fakt dobrý :(
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com
Uživatelský avatar
a.tom.x
 
Příspěvky: 2644
Registrován: 6. 9. 2002
Bydliště: Praha

Re: NI maschine

Příspěvekod biscuit » 28 čer 2010 08:43

divny, ja mam vetsinou 8 nebo 12 ms a bez problemu...
Uživatelský avatar
biscuit
 
Příspěvky: 8643
Registrován: 22. 7. 2004
Bydliště: Rožmitov

Re: NI maschine

Příspěvekod a.tom.x » 28 čer 2010 08:56

Tak po prenastaveni biosu (všechny energy saving funkce off), vypnutí lan a odinstalace antiviru jsem na 6 ms a zda se bez problému ;)
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com
Uživatelský avatar
a.tom.x
 
Příspěvky: 2644
Registrován: 6. 9. 2002
Bydliště: Praha

PředchozíDalší

Zpět na Ostatní hardware


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Fractal, Google [Bot], Sabiani

reklama
Facebook  Twitter  Google+