Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

ROLAND FEED

[ HEADiNG ] ROLAND FEED

Příspěvekod EXCOM » 25 říj 2009 02:14

Obrázek
Uživatelský avatar
EXCOM
 
Příspěvky: 5649
Registrován: 10. 7. 2005
Bydliště: Pressburg


Příspěvekod Pytkin » 25 říj 2008 00:31

excom : nechapem .. ked dali dobru klavesnicu na G7 , preco by nemala byt v JUNO STAGE ? ci to je lacnota daka ?
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21157
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod EXCOM » 25 říj 2008 01:41

pytkin : v tejto cenovej mam pocit ze nebola od roku 2000 dobra klaviatura na 95% strojoch, vzdy sa davali kadejake divne lahke mechaniky, vid Juno-G a Yamaha detto... a G7 je 75k nastroj, kde sa to ocakava a J-Stage je 30k nastroj, kde v poslednych rokoch v tomto konkretnom segmente bol trend dat co najvacsu lacnotu namiesto kvality ohladom klaviatur...

preto mi to dojde ako velmi prijemne, a za pomaly poslednu dekadu aj celkom vzacny to jav ;)
Uživatelský avatar
EXCOM
 
Příspěvky: 5649
Registrován: 10. 7. 2005
Bydliště: Pressburg

Příspěvekod Pytkin » 25 říj 2008 01:55

excom : aha .. aj stage je ~30k kategoria .. tak potom ano .. to je mile , ze to ma klavesnicu z ~70k nastrojov ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21157
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod EXCOM » 15 lis 2008 13:04

na RolandClan Forach bolo zriadene forum pre Cesku a Slovensku komunitu...

http://forums.rolandclan.info/index.php
Uživatelský avatar
EXCOM
 
Příspěvky: 5649
Registrován: 10. 7. 2005
Bydliště: Pressburg

Příspěvekod EXCOM » 20 lis 2008 01:11

Uživatelský avatar
EXCOM
 
Příspěvky: 5649
Registrován: 10. 7. 2005
Bydliště: Pressburg

Příspěvekod EXCOM » 20 lis 2008 01:37

Neural_I : toto by ta mohlo zaujimat, mam pocit ze si sa to davnejsie pytal, alebo niekto tu na... tak repostujem z Roland Clan :


Creating Fade In and Fade Outs on Samples/Audio Phrases:

This is an oft forgotten feature in Sample Modify.
For example, how to create a fade in on audio phrase:

1) Press F3 Modify
2) Choose "4 Amp"
3) F8 Select
4) Turn AMP Point Sw to "ON"
5) If you wish to create a fade in on a sample go to Current Point, change this to "2"
6) Move the cursor to "Point" and adjust this to where the fade should end.

<img src="http://www.555concepts.com/screen009.bmp">

7) Change Point to "1"
Move the cursor to "Point" and adjust this to where the fade should begin.
8 ) Move the cursor to "Rate" and change this to from 100% to 0%.

<img src="http://www.555concepts.com/screen012.bmp">

9) Press F8 to execute.

--------------------------

Here's how you would create a fade out, say on a final mixdown that you resampled within the Fantom-G:

1) Press F3 Modify
2) Choose "4 Amp"
3) F8 Select
4) Turn AMP Point Sw to "ON"
5) Change "Current Point" to "3".
6) Use the DIAL to move the point to where the fade out should begin.
7) Next, "Change Point" to "4". Use the Dial to move the point to where the fade out should end -- the end of your song.

<img src="http://www.555concepts.com/screen016.bmp">

8) Move the cursor to "Rate" and change this to from 100% to 0%.

<img src="http://www.555concepts.com/screen017.bmp">

9) Press F8 to execute. You're mixdown will have a nice, smooth fade-out:

<img src="http://www.555concepts.com/screen018.bmp">
Uživatelský avatar
EXCOM
 
Příspěvky: 5649
Registrován: 10. 7. 2005
Bydliště: Pressburg

Příspěvekod lucky luke » 28 lis 2008 03:57

Mal som moznost mat nejaku dobu doma JunoG aj JunoStage. Musim povedat, ze som sa dlho rozhodoval ktory si nechat... Clovek by ocakaval ze na novom nastroji opravia chyby, alebo ostrania nelogicke SW zalezitosti, ale Stage dokonca miestami zaostava za JunomG.. Zrejme vyvojari makali na Fantome, a na Stage ostalo malo ludi alebo co...
lucky luke
 
Příspěvky: 1
Registrován: 28. 11. 2008

ARX-03

Příspěvekod EXCOM » 15 led 2009 11:43

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil EXCOM dne 15 led 2009 11:50, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
EXCOM
 
Příspěvky: 5649
Registrován: 10. 7. 2005
Bydliště: Pressburg

NEWS

Příspěvekod EXCOM » 15 led 2009 11:48

Konecne bol uvolneny novy OS 2.0 pre V-Synth GT !!!

Obrázek
Naposledy upravil EXCOM dne 17 led 2009 01:58, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
EXCOM
 
Příspěvky: 5649
Registrován: 10. 7. 2005
Bydliště: Pressburg

NEWS - ViDEO

Příspěvekod EXCOM » 17 led 2009 01:57

V-Piano vo video prezentacii.. velmi zaujimavy nastroj...

Obrázek
Uživatelský avatar
EXCOM
 
Příspěvky: 5649
Registrován: 10. 7. 2005
Bydliště: Pressburg

Příspěvekod W.Cable » 17 led 2009 11:18

V-Piano je super stroj, krasnej design, skvely moznosti.
Uživatelský avatar
W.Cable
 
Příspěvky: 860
Registrován: 7. 11. 2007
Bydliště: Praha

Příspěvekod EXCOM » 17 led 2009 19:57

prezentacka z NAMM'09 na VP-770
http://www.sonicstate.com/news/2009/01/ ... nds-vp770/
Obrázek
ten nastroj je uplne carovny, prezentacka detto...
Uživatelský avatar
EXCOM
 
Příspěvky: 5649
Registrován: 10. 7. 2005
Bydliště: Pressburg

Příspěvekod Pytkin » 17 led 2009 21:43

jo ten typek je fajn ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21157
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

NEWS

Příspěvekod EXCOM » 19 led 2009 03:59

Uživatelský avatar
EXCOM
 
Příspěvky: 5649
Registrován: 10. 7. 2005
Bydliště: Pressburg

Příspěvekod EXCOM » 19 led 2009 18:41

objavila sa cena za V-Piano.. cca $6000..
Uživatelský avatar
EXCOM
 
Příspěvky: 5649
Registrován: 10. 7. 2005
Bydliště: Pressburg

PředchozíDalší

Zpět na Ostatní hardware


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Amorph, Baidu [Spider], Bing [Bot], Google [Bot], m4x, pavlii, Pette, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+