Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

ROLAND FEED

[ HEADiNG ] ROLAND FEED

Příspěvekod EXCOM » 25 říj 2009 02:14

Obrázek
Uživatelský avatar
EXCOM
 
Příspěvky: 5649
Registrován: 10. 7. 2005
Bydliště: Pressburg


Re: ROLAND FEED

Příspěvekod ReaktoplazmAR » 21 zář 2016 15:34

ako píše Dendy..
cital som o tej polyfonii debatu, myslim že na GS a bol tam odbornik čo tvrdil že kvoli vykonu.. vraj keby to malo mat viac hlasov tak kvalita zvuku musi ist dole, alebo cena rapidne hore.. vraj je to kodovane nejakym prevratnym sposobom (myslim že použival termin microcoding), prave kvoli vernosti k analogu.. práve preto je to najvernejšie napodobenie analogu v historii :) neviem či to bol nejaky zamestnanec rolandu :) ale rozoberal to tam dopodrobna..
Uživatelský avatar
ReaktoplazmAR
 
Příspěvky: 2202
Registrován: 4. 8. 2008
Bydliště: α kvadrant

Re: ROLAND FEED

Příspěvekod Pytkin » 21 zář 2016 15:39

dendy píše:tak su tam 2 DSP chipy oproti 1 v system2 ..

hmm .. tomuto nerozumiem .. pod system2 chapes system1 ?

v boutique serii je 1 DSP .. v System1 su 2 DSP procesory ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21157
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: ROLAND FEED

Příspěvekod dendy » 21 zář 2016 18:46

jj sorry myslel som system1... hm ja som myslel ze to je prave opacne... tak potom je to haluz..este otazka je ci su to rovnake dsp.. al aj tak je to potom divne...
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12318
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Re: ROLAND FEED

Příspěvekod Pytkin » 22 zář 2016 01:20

Co je haluz ? ved to ma logiku ? Boutique ma jeden pevny syntak .. staci jedno DSP .. System1 ma 2 syntaky .. System 1 a jeden naloadovany plugout .. Takze potrebuje 2 DSP ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21157
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: ROLAND FEED

Příspěvekod dendy » 22 zář 2016 07:08

no pockaj ale system1 nevie hrat naraz system1 syntak aj plugout - vzdhy hra len 1 .. takze teoreticky su mu 2 dsp nanic .. to ktory syntak je zrovna naloadovany je len vec z ktorej epromky (alebo aku trvalu pamat tam ma) natiahne kod .. pamat vacsinou byva oddeleny svab ..

no tazko spekulovat.. ktovie.. tak hadam rolandaci vedia preco to tak maju :))
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12318
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Re: ROLAND FEED

Příspěvekod Pytkin » 22 zář 2016 08:29

dendy : to ano .. ale stlacenim tlacitka si prepinas jeden alebo druhy .. To by neslo spravit jednym .. Musis naloadovat kod do DSP , presety , atd .. Samotneho ma ale serie , ze nemozes pouzivat oba naraz .. Ze by ten druhy mal iny MIDI kanal , a cez midi ze by si ho mohol pouzit .. Tomuto v podste nic nebrani , podla mna ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21157
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: ROLAND FEED

Příspěvekod dendy » 22 zář 2016 08:44

aha cize to prepnes a HNED hra jeden alebo druhy ? sranda to som nevedel.. tak to je fakt skoa ze nedali moznost ich stackovat alebo dkonca multitibralne oba pouzit .. no asi na to mali nejaky dovo, tazko povedat ako je to vnutri cele "prekablovane" ...
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12318
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Re: ROLAND FEED

Příspěvekod charonme » 22 zář 2016 10:42

ReaktoplazmAR píše:keby to malo mat viac hlasov tak kvalita zvuku musi ist dole, alebo cena rapidne hore
pochopitelne ak by nepouzili vykonnejsi procesor a o kodovani to tiez nie je, ked uz raz nakoduju jeden hlas tak nemusia separatne kodovat dalsie hlasy :lol: :roll: staci pouzit vykonnejsi procesor. Schvalne by ma zaujimali vykonnostne parametre tych procesorov co su v dnesnych digi syntakoch.

a neverim ze AZ o tolko drahsie by to muselo byt, ved ked si kupis dva a das ich do chainu tak by to malo udajne umoznit 8 hlasov (aj ked vo forach tvrdia ze su tam zadrhely, nazivo som este nepocul o co ide) a ocakavam ze tie ovladacie prvky su tiez zodpovedny za velku cast ceny tej krabicky. No nic nechcel som az tolko hejtovat, radsej sa budem obzerat po inych lahko ovladatelnych krabickach s vacsou polyfoniou
charonme
 
Příspěvky: 1064
Registrován: 1. 10. 2008
Bydliště: Bratislava

Re: ROLAND FEED

Příspěvekod Pytkin » 03 říj 2016 12:47

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21157
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: ROLAND FEED

Příspěvekod MDudas » 03 říj 2016 20:06

A to naco je ?
Uživatelský avatar
MDudas
 
Příspěvky: 2371
Registrován: 12. 7. 2011

Re: ROLAND FEED

Příspěvekod Pytkin » 03 říj 2016 21:06

povrch nastroja je velmi leskly , je na nom vidiet umatlance a ze sa to aj skrabe .. toto tomu pomaha .. a aj to lepsie vyzera :)
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21157
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: ROLAND FEED

Příspěvekod MDudas » 06 říj 2016 04:17

Jeeej, a to sa mi na nom najviac pacilo - cervene podsvietenie a leskly povrch.
Radsej mohli spravit za 20€ leskle a clovek by si to kazde 2-3 roky vymenil. Skoda, no...
Uživatelský avatar
MDudas
 
Příspěvky: 2371
Registrován: 12. 7. 2011

Re: ROLAND FEED

Příspěvekod dendy » 06 říj 2016 11:29

mne sa to s tou nalepkou paci ovela viac .. este keby slo updatom SW zmenit to podsvietenie z cervenho na modre tak to kupim hahahaha :))
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12318
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Předchozí

Zpět na Ostatní hardware


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Amorph, Baidu [Spider], Bing [Bot], Google [Bot], m4x, pavlii, Pette, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+