EXCOM: Tak teraz si my este viac zamiesal karty

Jupiter ma krasne zvuky ale moznost realtime efektovania niekde na koncerte je dost obmedzena. Fantom ma aspon podla toho, co som videl na nete slusne moznosti efektovania a aj v reale sa s nim da vyblazint
www.youtube.com/watch?v=7ZBnZnaI2v4Teraz som zacal obzerat aj V-Synth na pohlad vyzera, ze je pripraveny na efektovanie najlepsie ale ta cena....
Opytam sa ako laik, pretoze skutocne nemam prehlad na trhu syntakov, nesledujem to.
Sampler nepotrebujem - mame SP-555, sekvencer nepotrebujem - mame MC-808. To, co hladam, je masina s co najlepsou zasobou zvukou, hlavne elektronickych a co najvacsim mnozstvom efektov, ktore si mozem priradit lubovolne na knoby a pady (ako na EX5). Na koncertoch totiz niektore melodie nehram ale realtime modulujem. Takze moznost modulacie a efektov realtime je podstatna.
Dnesne zoznamenie s Jupiterom mi dokazalo, ze ma skutocne dobru zvukovu zasobu, lahke ovladanie ale... efektovat/modulovat realtime sa to da minimalne.
Takze to vidim na Fantom alebo V-Synth. Ty ho mas doma, alebo si mal (cital som threat o V-Synthe prve tri strany), tak urcite vies povedat, co vyuzijem viac. Fantom ma pre mna niektore veci zbitocne. Sampler a sekvencer nepuzijem isto. Skladby robim cez PC a len midi file potom supnem do 808. V-Synth totalne nepoznam. Pozrel som sa nan dnes prvy krat. Zrejme koly cene som ho ignoroval a pravdu povediac stale ma odradza. Avsak ak by to splnilo moja ocakavania tak cert to ber, kupim.