Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Ekvalizér do Windows

Ekvalizér do Windows

Příspěvekod jackies » 09 říj 2006 21:01

Prosím pěkně, smutně koukám :-(
Sháním už drahnou dobu softwarový ekvalizer, který by se usídlil
ve windows a přes který by šel všechen zvuk ven ze zvukovky, ze všech přehrávačů, hudebních programů, video střižen atd .... které tam má uživatel nainstalované.

Nebo sháním nějaký alternativní windowsácký mixpult pro zvukovku , který by takový nějaký ekvalizer obsahoval.

Jde mi minimálně o 2x15 pásem.
Dík za každou radu.
jackies
 

Příspěvekod kexik » 10 říj 2006 10:18

rad sa budem mylit, ale myslim ze hladas zbytocne.
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg

Příspěvekod Cyril » 10 říj 2006 10:55

jackies> na co to potrebujes?
Uživatelský avatar
Cyril
 
Příspěvky: 5652
Registrován: 26. 10. 2004
Bydliště: Praha

Příspěvekod jackies » 10 říj 2006 14:07

Potřebuji to pro kamaráda, který si chce nastavit jeden zvuk a tím zkorigovat
zvuk místnosti a beden. Alespoň zhruba.
Používá hromady přehrávačů zvuku a videa, hudebních programů a chce, aby mu to hrálo prostě vždyvšechno stejně.

Prostě takový Master EQ na celé PC.
jackies
 

Příspěvekod delay » 10 říj 2006 14:30

Hm, skoro se obávám, že to je věc, kterou nabízejí jen některé zvukovky, které jsou vybaveny SW mixem a efektovou jednotkou (včetně EQ atd.). Samostatný software neznám, ale nevěřím, že neexistuje :-)
Uživatelský avatar
delay
 
Příspěvky: 5834
Registrován: 20. 10. 2005
Bydliště: Česká Třebová

Příspěvekod Cyril » 10 říj 2006 14:40

A co HW eq? Treba na tohle jsem cetl skvelou recenzi a je to fakt levny: http://www.tapcoworld.com/products/tweeq/index.html
Pokud takhle chce resit nekvalitu beden a mistnosti, tak ho nejaky zabarveni zvuku stejne asi moc netrapi...
Uživatelský avatar
Cyril
 
Příspěvky: 5652
Registrován: 26. 10. 2004
Bydliště: Praha

Příspěvekod jackies » 10 říj 2006 15:08

Železo jsem mu nabídl hned. Třeba :
http://shop.audiopro.cz/katalog/zvukove ... Q_3102.htm
ale, ... cituji... to se nedá ukrást.
Nechce se mu za to dávat peníze. Alespoň zatím ne, než se zjistí že existuje ještě nějaká jiná alternativa.
jackies
 

Příspěvekod kexik » 10 říj 2006 15:17

a co ma za zvukovku? ak je to nieco s asio ovladacom a spdif IO, tak by imho slo spravit spdif loop a nasledne pouzit nejaky vst efektovy rack...
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg

Příspěvekod Cyril » 10 říj 2006 15:24

a pouzit neco linear phase... algorhitmix treba
Uživatelský avatar
Cyril
 
Příspěvky: 5652
Registrován: 26. 10. 2004
Bydliště: Praha

Soft EQ

Příspěvekod lempl » 10 říj 2006 16:40

Jak užu jste se dočetli od Jackiese,o tom zhánění EQ,který by se usídlil ve Windowsech.Zatím používám Realtek AC97,kterými vyhovoval,má 10.ti pásmový ekvaliser.Chtěl bych sehnat něco co má víc pásem,abych si při poslechu hudby mohl ještě trochu více upravit zvuk.Nejedná se o filmy,ale jen o musiku,když nebude zbytí,investuji nějakou korunu,a budu muset pořídit železo.Nejdřív bych rád zjistil jestli opravdu něco takového neexistuje v softu.Všichni dobře víme že na Netu se dá schrastit hodně věcí,ale tohle už zháním dlouho,a nikdo neporadil,ani s nějakým názvem programu.Zjistit název,tak už se po tom kouknu.Za tím dík za přečtení tyhle žádosti.V bednách to není,je to jenom že chci mít musiku tak jak se mi líbí.
Naposledy upravil lempl dne 10 říj 2006 17:05, celkově upraveno 3
lempl
 
Příspěvky: 4
Registrován: 10. 10. 2006

Příspěvekod kexik » 10 říj 2006 16:49

a mas teda spdif in aj out? asi najskor len out...
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg

Příspěvekod lempl » 11 říj 2006 14:57

SPDIF mám jen výstup-OUT
lempl
 
Příspěvky: 4
Registrován: 10. 10. 2006

Příspěvekod kexik » 11 říj 2006 15:35

... tak nic... mozno by slo pouzit nejaky virtualny audio kabel, ale o tom tiez moc neviem
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg

Příspěvekod lempl » 12 říj 2006 16:11

Virtuální kabel jsem taky zkusil,ale je to na moc dlouhý přiznávání.Nakonec jsme s Jackiesem udělali to nejjednoduší co bylo po ruce.Nainstaloval jsem MyMp3Pro od Steinberga,a ktomu mi přidal balík VST-plugins Sonalksis,a ted už zkouším tři ekvalisery.Nádherná práce.Jinak všem díky,zvlášt tobě kexiku za starosti semnou.Je dobrý že tady existujou dobrý lidi jako jste Vy všichni.
lempl
 
Příspěvky: 4
Registrován: 10. 10. 2006

Příspěvekod nemo » 12 říj 2006 16:24

Elegantni reseni!
Jeste si muzes hrat s timhle analyzerem http://www.voxengo.com/product/SPAN/
Uživatelský avatar
nemo
 
Příspěvky: 506
Registrován: 27. 3. 2004
Bydliště: Ostrava

Další

Zpět na Ostatní software


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Baidu [Spider], Bing [Bot], cellfactor, concord, Google [Bot], Google Feedfetcher, Majestic-12 [Bot], Seznam.cz, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+