Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

General Midi VSTi

General Midi VSTi

Příspěvekod Liquid Sound » 06 dub 2013 21:56

Prosím poraďte jednoduchej General Midi VSTi. Pokud možno freeware, Win7 64bit. Zkoušel jsem co mám M-Audio GM-Module, ale na 64bitu to nefunguje. Ideálně jednoduchej modul, abych tam nemusel nic načítat, neni to pro mě. ;)
Sound engineer & producer
Smecky Music Studios | CoPPO | IMDb | ALLMUSIC | ARTIST direct
Liquid Sound
Profesionál
 
Příspěvky: 1072
Registrován: 17. 6. 2002

Re: General Midi VSTi

Příspěvekod tony9 » 06 dub 2013 22:19

No já m,yslím že snad Win - 7 v sobě jednoduchý GM modul mají zabudovaný. Sice není VST, ale když na něj namíříš výstup z DAW tak by to mělo hrát.
Uživatelský avatar
tony9
 
Příspěvky: 1277
Registrován: 4. 9. 2003
Bydliště: Blatnice pod Sv. Antonínkem

Re: General Midi VSTi

Příspěvekod Jirin » 07 dub 2013 11:54

Taky by se mi hodila nějaká sw emulace GM nebo XG zvukového modulu.

Zatím používám Yamahu SXG50, ale je to jenom nouzovka a není to VST instrument.
Jirin
 
Příspěvky: 30
Registrován: 23. 1. 2013

Re: General Midi VSTi

Příspěvekod Liquid Sound » 07 dub 2013 12:55

tony9 píše:No já m,yslím že snad Win - 7 v sobě jednoduchý GM modul mají zabudovaný. Sice není VST, ale když na něj namíříš výstup z DAW tak by to mělo hrát.


To vim a nepotřebuju.Musí to bejt VSTi.
Sound engineer & producer
Smecky Music Studios | CoPPO | IMDb | ALLMUSIC | ARTIST direct
Liquid Sound
Profesionál
 
Příspěvky: 1072
Registrován: 17. 6. 2002

Re: General Midi VSTi

Příspěvekod nuendo » 07 dub 2013 13:06

mrkni sem: http://www.kvraudio.com/
najkomplexnejsia databaza audio SW aku poznam :-)
Uživatelský avatar
nuendo
 
Příspěvky: 224
Registrován: 31. 3. 2012
Bydliště: Sered DC

Re: General Midi VSTi

Příspěvekod dendy » 07 dub 2013 13:08

podla mna najlepsi sposob je na toto ist cez soundfonty... tu je plugin : http://www.bismark.jp/bs-16/index.html

a tu (alebo inde) si pohladaj potom general midi soundfont v tebe kvalite

http://synthfont.com/soundfonts.html

... urcite bude plny internet soundfontov pre general midi od par megabajtov az po gigabajtove libky
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12498
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Re: General Midi VSTi

Příspěvekod Liquid Sound » 07 dub 2013 13:56

Jo něco obdobnýho mám připravený jako nejsložitější řešení. Na KVR jsem hledal, nic moc. To mě odkázalo na sFz player. Přijde mi ale neuvěřitelný, že neexistuje jednoduchej sw GM modul. A to tim tolik všichni pohrdali. No možná proto. ;)
Sound engineer & producer
Smecky Music Studios | CoPPO | IMDb | ALLMUSIC | ARTIST direct
Liquid Sound
Profesionál
 
Příspěvky: 1072
Registrován: 17. 6. 2002

Re: General Midi VSTi

Příspěvekod jackies » 07 dub 2013 14:36

Kurnik, to zase silně zavání dalším onanistou na pódiu, který sype do lidí GM fajly a občas do toho zakokrhá "ospalou šenkýřku".
jackies
 

Re: General Midi VSTi

Příspěvekod Liquid Sound » 07 dub 2013 15:45

Ne, známej potřebuje pro děti v ZUŠ vytáčet party a celý aranže jako cd audio. Jde to snadno bez nějakýho hw propojování z Win GM sady, ale musí to bejt VSTi aby si to ten sw odchytnul sám a pak to vrhnul na cd.
Sound engineer & producer
Smecky Music Studios | CoPPO | IMDb | ALLMUSIC | ARTIST direct
Liquid Sound
Profesionál
 
Příspěvky: 1072
Registrován: 17. 6. 2002

Re: General Midi VSTi

Příspěvekod jackies » 07 dub 2013 15:54

Aha, tak zkus třeba Edirol Hyper Canvas.
jackies
 

Re: General Midi VSTi

Příspěvekod jackies » 04 čer 2013 08:27

Liquid Sound píše:Ne, známej potřebuje pro děti v ZUŠ vytáčet party a celý aranže jako cd audio. Jde to snadno bez nějakýho hw propojování z Win GM sady, ale musí to bejt VSTi aby si to ten sw odchytnul sám a pak to vrhnul na cd.


Tak, a já to potřebuji také, ale aby to šlo jednoduše v Pro Tools (rtas).
Neví někdo ?
jackies
 

Re: General Midi VSTi

Příspěvekod Stan » 15 čer 2013 17:39

Co třeba tenhle? Sforzando AU, VST, RTAS

http://www.plogue.com/downloads/
Uživatelský avatar
Stan
 
Příspěvky: 1825
Registrován: 27. 4. 2013

Re: General Midi VSTi

Příspěvekod Kelley » 27 čer 2013 11:59

Mně se v kombinaci s sfz playerem docela zamlouvala tahle GS banka: http://www.schristiancollins.com/generaluser.php (SoftSynth version). Na ten Sfz player ale bacha, mám dojem že mi právě v těch Win7 x64 nefungoval. Ale snad by měl fungovat Sfz+ Professional, teď ho Cakewalk má zdarma: http://www.store.cakewalk.com/b2ceuro/ProductInfo.aspx?productid=35-CWSZ1.40-20E.
Kelley
 
Příspěvky: 244
Registrován: 10. 3. 2009
Bydliště: Brno

Re: General Midi VSTi

Příspěvekod hawkens » 27 čer 2013 12:08

Liquid Sound píše:Jo něco obdobnýho mám připravený jako nejsložitější řešení. Na KVR jsem hledal, nic moc. To mě odkázalo na sFz player. Přijde mi ale neuvěřitelný, že neexistuje jednoduchej sw GM modul.


Paneboze a co je uz tak zlozite na otvoreni jedneho VSTi a naladovani jednej SoundFont banky ? Preco dnes vsetci chcu dostat vsetko hotove na tacke rovno pod nos, fungujuce na jedno stlacenie gombika ? A vsetko ostatne im je brutalne zlozite a taaaaaazkeeee ... OMFG. Toto je uz fakt chora doba ked je ludom zatazko pohnut prstom o centimeter viac alebo urobit jeden klik mysou navyse.
Uživatelský avatar
hawkens
 
Příspěvky: 368
Registrován: 26. 2. 2007

Re: General Midi VSTi

Příspěvekod dinakson » 21 úno 2016 00:01

měl jsem Hyper Canvas v Cubase VST 32 na Win.XP a vše jelo v pohodě,jsem na W8 64bit a nejsem schopný do Cubase Hyper Canvas dostat ani za nic.Stále píše,že nelze použít pro 64bit.Nejsem tak zdatný v programech,ale chci si nahrávat audio a midi stopy a znám jen CUBASE .nepohnu s tím,už mám nervy,bavilo mně si amatérsky nahrát své kytary a doprovodit to bicíma a nějakýma midi nástrojema.PORAĎTE PROSÍM
dinakson
 
Příspěvky: 5
Registrován: 20. 2. 2016

Další

Zpět na Ostatní software


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot], pavlii, Pytkin, Yahoo [Bot], Zed175

reklama
Facebook  Twitter  Google+