Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Ilok License Manager

Ilok License Manager

Příspěvekod oldcable » 24 úno 2016 09:24

Uz mam po nalade. Zapnem Cubase bach - Activation errror. Uz mam po nalade.
Ako je to mozne ze z nicoho nic mi nejde iLok-Slate Digital Trigger. Ved to mam org. kupene.
Neviete poradit ako na to ?
Přílohy
iLok.jpg
iLok.jpg (112.11 KiB) Zobrazeno 1073 krát
Activation error.jpg
Activation error.jpg (102.36 KiB) Zobrazeno 1073 krát
oldcable
 
Příspěvky: 167
Registrován: 7. 1. 2012

Re: Ilok License Manager

Příspěvekod biscuit » 24 úno 2016 09:54

a umis cist?
Uživatelský avatar
biscuit
 
Příspěvky: 8646
Registrován: 22. 7. 2004
Bydliště: Rožmitov

Re: Ilok License Manager

Příspěvekod oldcable » 24 úno 2016 10:39

Nesranduj. Je mozne, ze je server chybny ?
oldcable
 
Příspěvky: 167
Registrován: 7. 1. 2012

Re: Ilok License Manager

Příspěvekod pavlii » 24 úno 2016 11:21

Ano - je to možné, však se to na screenech i píše. Nepatří to nijak k Cubase, takže přesouvám.

P.
Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
 
Příspěvky: 2919
Registrován: 5. 6. 2002
Bydliště: Hostivice

Re: Ilok License Manager

Příspěvekod biscuit » 24 úno 2016 11:57

clovece, ja si nedelam prdel. vzdyt tam mas jasne napsano, abys zkusil restartovat komp, pripadne preinstalovat software a pripadne i software k iloku. udelals? nic tady o tom totiz nepises.
Uživatelský avatar
biscuit
 
Příspěvky: 8646
Registrován: 22. 7. 2004
Bydliště: Rožmitov

Re: Ilok License Manager

Příspěvekod Amorph » 24 úno 2016 11:58

zkus vyndat a zandat iLok, zkus ho dat do jineho USB portu a preinstalovat iLok manager. A muze se stat i to, ze pokud ti windows nabihaji dlouho a pustits Cubase prilis brzo po zapnuti systemu, tak ten manager jeste nemusi byt spravne spustenej a pak to taky vyhodi tohle. Da se to vyresit v nastaveni spousteni sluzeb windows, ale staci i zkratka spoustet cubase treba az 5 minut po tom, co ti nabehne system.
Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
 
Příspěvky: 4520
Registrován: 24. 11. 2005
Bydliště: Praha

Re: Ilok License Manager

Příspěvekod oldcable » 24 úno 2016 15:03

Ako vzdy Amorph aj biscuit dik moc. Preinstaloval som iLok license manager a ide. Len neviem cim sa to mohlo stat. Zaujimve, ze ani v druhom pocitaci to neislo, kde mam Cubase 6. Pani este raz dakujem.
oldcable
 
Příspěvky: 167
Registrován: 7. 1. 2012

Re: Ilok License Manager

Příspěvekod biscuit » 24 úno 2016 15:17

neni zac. jinak koukam, ze bych mohl zjemnit vyrazivo, kdyz to po sobe ctu :-) mel jsem asi zvysenou hladinu testosteronu a adrenalinu. a to jsem ani dneska nespal v posilovne :-D
Uživatelský avatar
biscuit
 
Příspěvky: 8646
Registrován: 22. 7. 2004
Bydliště: Rožmitov

Re: Ilok License Manager

Příspěvekod developdevice » 26 úno 2016 23:17

Tady je řešení.. Restart kompu, popř. reinstalace managera pomoci může, ale né na furt... Mě ta služba taky občas kravne.. Chce to vždycky zapnout takhle manuálně a zase to jede..

Develop Device
composing / mixing / mastering
http://www.developdevice.com
Uživatelský avatar
developdevice
 
Příspěvky: 136
Registrován: 5. 3. 2014
Bydliště: Plzeň


Zpět na Ostatní software


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], oref, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+