Lexicon Pantheon reverb vs. Linux?

Facebook Twitter Google Bookmarks

Moderátor: Moderátoři software

Lexicon Pantheon reverb vs. Linux?

Příspěvekod Mickby » 03 úno 2010 10:48

Dobrý den,

nemáte někdo zkušenosti s VST pluginem Pantheon reverbem v linuxu, který je přibalen ke kartě Lexicon Alpha? Respektive zda-li se dá použít VST pantheon reverb v linuxu.

Díky

MB
Mickby

Re: Lexicon Pantheon reverb vs. Linux?

Příspěvekod kexik » 03 úno 2010 12:00

ak je to len jednoduche dll a nepouziva registre, tak na pravdepodobne ano... zarucene to ale nie je, niektore vst robia zahadne problemy
http://myspace.com/spacerecorder
waveelite ecm1000, behringer c2, c2 s alice mic modom, sm57, mda421, rb100 s kexik modom, Sony MXBK M133 preamp, Audiophile 2496, delta1010lt, DCX2496, monitor audio b1 + infinity beta 10 sub, akg k530, SCi Sixtrak
kexik
Moderátor

Příspěvekod Kermitak » 03 úno 2010 12:16

samozrejme pod wine, pokud vubec...
Fast Tracker, dvoumanualovej jednooktavovej masterkeyboard Kasyjo, mikrak Hama Gold s vytunenou kapsli od souseda (je fakt dobrej!), bednicky Genius true Surround HyperXbass, masteringovej kotoucak Tesla B4 na dodani nejakyho toho analogovyho tepla
Kermitak
Moderátor

Příspěvekod Mickby » 03 úno 2010 12:30

Kermitak píše:samozrejme pod wine, pokud vubec...

Konkrétně se tedy a především zajímám o využití v Ardoure ... Umělé Wine prostředí se mi používat moc nechce. Proto mě zajímá, zda to již právě někdo nezkoušel.
Mickby

Příspěvekod kexik » 03 úno 2010 14:50

bez wine to nepojde, je to win binarka... ardour podporuje len nativne linux vst a tych je minimum, navyse musis skompilovat specialnu verziu ardouru, ta ktoru najdes v kazdom repe, je bez vst podpory, kedze vst sdk nie GNU
http://myspace.com/spacerecorder
waveelite ecm1000, behringer c2, c2 s alice mic modom, sm57, mda421, rb100 s kexik modom, Sony MXBK M133 preamp, Audiophile 2496, delta1010lt, DCX2496, monitor audio b1 + infinity beta 10 sub, akg k530, SCi Sixtrak
kexik
Moderátor

Příspěvekod Mickby » 03 úno 2010 16:04

kexik píše:bez wine to nepojde, je to win binarka... ardour podporuje len nativne linux vst a tych je minimum, navyse musis skompilovat specialnu verziu ardouru, ta ktoru najdes v kazdom repe, je bez vst podpory, kedze vst sdk nie GNU

Chápu. S pluginama v Linuxu (Ardour) zkušenosti zatím nemám, takže zkusím možnosti, které se mi nabídnou. Snad se mi povede rozběhat alespoň něco. Připadá mi škoda nevyužít ten Pantheon reverb, když už jsem ho dostal k té kartě, ale zase tolik na tom nelpím a pokud se mi naskytne jiný reverb plugin, který je podporován aplikací Ardour(která mě dost zajímá), tak je vše v pořádku a využiji ten.
Mickby

Zpět na Ostatní software