Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

2 vs. 4 jádra pro hudební PC, cubase

Re: 2 vs. 4 jádra pro hudební PC, cubase

Příspěvekod pavlii » 31 srp 2009 14:12

2kexik: ahha - sakra, šlápnutí vedle :D dík za osvětu!

P.
Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
 
Příspěvky: 2866
Registrován: 5. 6. 2002
Bydliště: Hostivice

Re: 2 vs. 4 jádra pro hudební PC, cubase

Příspěvekod Alex123 » 01 zář 2009 00:12

cerfotoc jaké má ten chladič procesoru šrouby ty umělé nebo klasické kovové díky moc
Alex123
 
Příspěvky: 174
Registrován: 15. 1. 2006
Bydliště: Praha

Re: 2 vs. 4 jádra pro hudební PC, cubase

Příspěvekod kexik » 01 zář 2009 13:02

ekeaze píše:
kexik píše:pytkin: na kancelarsku robotu je zasa katastrofa OSX. macovsky office:mac je vysmech (MS podla mna naschval udrzuje dany stav) a bohuzial lepsi kancelarsky balik ako ms office nie je. odhliadnuc od potouchlych praktik s uzavretym formatom, je to co sa tyka praktickej produktivity spicka. dost trpim, ked mi niekto do oci tvrdi, ze trebars excel ide nahradit open office. takeho cloveka by som posadil pred 2500 riadkovu tabulku a tu mas, updatuj ju 7 hodin, debil. po pracovnej dobe sa porozpravame o dojmoch



proc je MS office na OSX katstrofa.. me to funguje uplne normalne

nefunguju na nom spravne makra vyrobene na pc verzii, nefunguje na nom OLE (pricom sa zmrsia aj nahlady), nefunguju skripty, pri preneseni z pc su problemy s fontami a zlozitejsim formatovanim (ako pouzitie footnotes, cislovanie kapitol/automaticke generovanie obsahu atd. ak robis komplet celu pracu len na macu, vsetko funguje ako ma, ale to bohuzial nie je bezna prax. akonahle mas zmiesane prostredie, je to na infarkt
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg

Re: 2 vs. 4 jádra pro hudební PC, cubase

Příspěvekod Pytkin » 01 zář 2009 15:17

kexik : ale to byval vzdy problem , robit v heterogennom prostredi MAC x Windows ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21166
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: 2 vs. 4 jádra pro hudební PC, cubase

Příspěvekod Kermitak » 01 zář 2009 15:33

Pytkin: to ale jen potvrzuje, ze ten office je crap :)
Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
 
Příspěvky: 6460
Registrován: 12. 1. 2005

Re: 2 vs. 4 jádra pro hudební PC, cubase

Příspěvekod Pytkin » 01 zář 2009 15:42

Kermitak : Vobec nehovorim o office .. V zivote som na MACku Office nepotreboval .. Ani som ho nevidel ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21166
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: 2 vs. 4 jádra pro hudební PC, cubase

Příspěvekod Kermitak » 01 zář 2009 15:59

kexik ale mluvil o office a tys na nej reagoval, co mimo office jsi myslel? Protoze jinak to takhle generalizovat nemuzes, vzdy se jedna o konkretni aplikace, zadne obecne "prostredi mac x pc" neexistuje, my tu treba mame taky macy i pc (a spousty dalsich architektur) a nemame problem ;)
Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
 
Příspěvky: 6460
Registrován: 12. 1. 2005

Re: 2 vs. 4 jádra pro hudební PC, cubase

Příspěvekod Pytkin » 01 zář 2009 16:11

kermitak : iste .. reagoval som na neho ale pisal som vseobecne .. proste byval to globalny problem .. trebars my sme vzdy mali problem pri webdesigne s diakritikou .. Vzdy sme mohli robit len na macku , alebo na PC .. V grafike bol tak isto problem s fontami .. Robili sme dost vela multimedialnych CD v Directore a tiez sme tam museli stale bojovat s platformovymi nekompatibilitami .. atd .. alebo uz len vymena diskov .. naformatoval si SCSI disk na FAT32 .. siel na PC .. pripojil si ho na MACA , siel .. pripojil naspat na PC a uz si ho nevidel .. a podobne .. Toto samozrejme hovorim o MAC OS .. Dnes to uz tak kriticke neni ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21166
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: 2 vs. 4 jádra pro hudební PC, cubase

Příspěvekod hombrefeo » 01 zář 2009 22:20

cerfotoc píše:já už fakt nevim co s tím :)

zatím jdu najít cd k cubase sx3, třeba aspoň to půjde, aspoň dočasně... :?



nehaz flintu do zita tak brzy, vsechno ma reseni.

docela dost se da vyresit tim, ze do win7 doinstalujes Windows XP mode. pojedou ti tam i 32-bitove pluginy.
Uživatelský avatar
hombrefeo
 
Příspěvky: 2796
Registrován: 25. 6. 2009
Bydliště: VIGO

Re: 2 vs. 4 jádra pro hudební PC, cubase

Příspěvekod kexik » 01 zář 2009 23:02

pytkin: lenze prax je taka, ze mas pisat clanky, a dostanes templat vyrobeny na pc... s tym nic nenarobis... to nie je o tom ze ty mas nejaky zmiesany environment. proste zvonka dostanes nepouzitelny vstup a nemozes s tym nic urobit, pac v hentom casopise CHCES publikovat. ale aj o inom to je, trebars to OLE je fakt osina v prdeli. chces mat vo worde nejaku schemu vyrobenu v specialnom vektorovom sw, na pc staci tu schemu vyrobit, pastnut do wordu a naveky vekov tam je, dvojklikom na schemu v .doc sa ti otvori nativny program a mozes ju editovat. na macu si ju musis ulozit ako extra subor a ZAKAZDYM editovat ten externy subor a potom menit ten .doc... co by nebolelo, keby si takych schem nemal v dokumente 50... zachvilu mas na disku z toho mrdnik a cely apple by si najradsej podrezal
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg

Re: 2 vs. 4 jádra pro hudební PC, cubase

Příspěvekod Pytkin » 01 zář 2009 23:42

kexik : jasna vec .. ja to chapem .. nastastie mne staci v exceli SUMA a nasobenie .. takze mi uplne postacuje open office :)
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21166
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: 2 vs. 4 jádra pro hudební PC, cubase

Příspěvekod cerfotoc » 02 zář 2009 14:34

Alex123 píše:cerfotoc jaké má ten chladič procesoru šrouby ty umělé nebo klasické kovové díky moc

Nejdřív přiděláš takovej plastovej "podstavec" na desku, to se přidělá takovejma umělejma "špuntama", do kterejch po nasazeni zarazíš ještě takovej kus plastu aby to drželo. Chladič k tomu podstavci se přidělává dvěma šrouby, kovovými.
cerfotoc
 
Příspěvky: 20
Registrován: 4. 5. 2009

Re: 2 vs. 4 jádra pro hudební PC, cubase

Příspěvekod cerfotoc » 14 říj 2009 15:05

kdyby někoho zajímalo, vyřešil sem to XPčkama a budu čekat na oficiální ovladače od Presonusu...
cerfotoc
 
Příspěvky: 20
Registrován: 4. 5. 2009

Re: 2 vs. 4 jádra pro hudební PC, cubase

Příspěvekod esu » 12 led 2010 16:31

pokud to tu už nepadlo ... testoval jsem Cubase 5 na XP64 a funguje, sice mi to vyhazuje jakousi konfliktní hlášku o MIDI portech, ale to bude tim, že zatím ještě mám doma "zvukovku" integrovanou, tudíž se to vlastně ani za zvukovku nedá považovat :) nicméně ... BĚŽÍ :)
" hudba se dělí pouze na dva druhy... hudba dobrá a hudba špatná..."
(i5QC, TC48, A6, A7)
Uživatelský avatar
esu
 
Příspěvky: 66
Registrován: 5. 6. 2009
Bydliště: Praha

Předchozí

Zpět na PC


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], dedko, Google [Bot], Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+