Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Ako prepojit Konnekt8 s RNC?

Ako prepojit Konnekt8 s RNC?

Příspěvekod Patyk » 23 led 2011 16:32

Chcem kupit FMR Real Nice Compressor na nahravanie vokalov. Zvukovu kartu mam TC konnekt 8 a mna by zaujimalo akym sposobom prepojim FMR RNC do karty TC konnekt 8 aby fungovali naraz pri nahravani? Vraj TC konnekt 8 by mala mat nejaky insert na prepojenie, no ja o ziadnom neviem.

Tak teda ako a cim to prepojim aby to fungovalo? Prvy krat idem nieco taketo prepajat tak vobec netusim akym sposobom sa taketo nieco robi :|

Obrázek

Obrázek
Patyk
 
Příspěvky: 23
Registrován: 28. 10. 2009

Re: Ako prepojit Konnekt8 s RNC?

Příspěvekod Paris » 23 led 2011 17:19

ja bych skoro rekl, ze nijak. (mozna, ze jeden kanal by slo nejakym zpusobem propojit pres monitor a input 2, ale je to hodne drbani pravou rukou za levym uchem...)
Paris
 
Příspěvky: 51
Registrován: 10. 1. 2011

Re: Ako prepojit Konnekt8 s RNC?

Příspěvekod Pytkin » 23 led 2011 17:38

ziaden insert tam neni .. jedine si kupit este preamp a zapojit to PREAMP->RNC->ZVUKOVKA .. alebo novu zvukovku ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21166
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: Ako prepojit Konnekt8 s RNC?

Příspěvekod nixx » 23 led 2011 17:42

Ja si dovolim otazku: proc bys to delal? Dynamicky rozsah ma Konnekt 8 dostatecny, aby pobral i nekomprimovany signal. Zkomprimovat jej muzes kdykoliv pozdeji v PC.
Uživatelský avatar
nixx
 
Příspěvky: 736
Registrován: 26. 1. 2008
Bydliště: Šumperk, Praha

Re: Ako prepojit Konnekt8 s RNC?

Příspěvekod Brooklyn / juanita juarez » 23 led 2011 18:30

proc by to neslo? jaky mas daw? priklad pro cubendo: nastavis si v F4/inputs spravny vstup (signal z preampu/mikrofonu), dal si v external instruments nastavis vystupy a vstupy pro RNC (podle fotky zadniho panelu karty pouzijes jeden z line output na karte, kabelem propojis s inputem RNC; output z RNC zase posles kabelem do line inputu konnektu; prislusnej vstup a vystup nastavis prave v external FX). potom pridas v projektu monokanal, jako vstup nastavis mikrofon, zapnes direct monitoring, do insertu na tom kanalu zavesis nadefinovanej external FX a muzes kroutit. zaroven bych asi pridal dalsi kanal, kterej by mel jako vstup to, co hraje zvukova karta, abys tak mohl pripadne rovnou nahravat kompresorem efektovanej signal.
Produkce, mix, mastering
www.lukasturza.com
Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
 
Příspěvky: 3554
Registrován: 6. 2. 2005

Re: Ako prepojit Konnekt8 s RNC?

Příspěvekod nixx » 23 led 2011 18:40

Brooklyn: jasne, ale pokud jsem ho spravne pochopil, tak on chtel komprimovat uz pri naberu
Uživatelský avatar
nixx
 
Příspěvky: 736
Registrován: 26. 1. 2008
Bydliště: Šumperk, Praha

Re: Ako prepojit Konnekt8 s RNC?

Příspěvekod Brooklyn / juanita juarez » 23 led 2011 18:42

nixx píše:Brooklyn: jasne, ale pokud jsem ho spravne pochopil, tak on chtel komprimovat uz pri naberu


no proto ten dalsi kanal, ktery bude nahravat to, co hraje interface (a kdyz se na kanalu zapne 'monitor', prehrava DAW signal zpracovanej insertama na danym kanalu).
Produkce, mix, mastering
www.lukasturza.com
Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
 
Příspěvky: 3554
Registrován: 6. 2. 2005

Re: Ako prepojit Konnekt8 s RNC?

Příspěvekod Pytkin » 23 led 2011 18:44

brooklyn : to ale nema ziaden zmysel .. on potrebuje kompresor este pred AD prevodom .. a to mu ta zvukovka neumoznuje .. to co navrhujes , spravi jednoducho VST pluginom a urcite to bude kvalitnejsie ako RNC .. a nebude mat AD -> DA ->kompresor -> AD ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21166
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: Ako prepojit Konnekt8 s RNC?

Příspěvekod Brooklyn / juanita juarez » 23 led 2011 18:48

Pytkin píše:on potrebuje kompresor este pred AD prevodom .. .


jak to vis?

jinak: potom je moznost, ze karta ma switch (sw nebo hardwarovy), kterej signal z mic pre automaticky paralelne posle jeste do jednoho z line outputu (nejaky karty to mivaji).
Produkce, mix, mastering
www.lukasturza.com
Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
 
Příspěvky: 3554
Registrován: 6. 2. 2005

Re: Ako prepojit Konnekt8 s RNC?

Příspěvekod Kermitak » 23 led 2011 18:50

JJ: protoze to pise..? :]
Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
 
Příspěvky: 6460
Registrován: 12. 1. 2005


Zpět na PC


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot], Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+