Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Aku zakladnu dosku na firewire?

Aku zakladnu dosku na firewire?

Příspěvekod designer » 06 zář 2007 01:17

Zaujima ma vas nazor, ze aka zakladna doska by bola pre mna najlepsia,lebo musim si kupit novu. Najdolezitejsie je, aby s nou spolahlivo fungovala firewire zvukovka (TC Konnekt), lebo teraz mam vazne problemy napriklad s digitalnym praskotom pri nahravani.
designer
 
Příspěvky: 100
Registrován: 21. 4. 2007

Příspěvekod Pytkin » 06 zář 2007 01:55

designer : tazko radit .. pri serverovych doskach sa da lahko .. tie su ale 2-3x tak drahe .. pri desktopovych doskach sa vacsinou nedozvies nic .. cize najlepsie si prebrowsovat fora a vybrat to co ludia pouzivaju najviac a nemaju s tym problemy ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21166
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod psiibouda » 06 zář 2007 09:03

nemusis menit celou desku, staci koupit PCI nebo PCIe radic s firewire. TC doporucuji s chipsetem od Texas Instrument.
psiibouda
 
Příspěvky: 53
Registrován: 10. 11. 2006

Příspěvekod kexik » 06 zář 2007 09:57

onbord FW byva skoro vzdy via... tiez by som sa spolahol radsej na radic na pci karte
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg

Příspěvekod nooly » 06 zář 2007 10:47

fw radic na desce je mnohdy predzvesti rady problemu... pci(-e) radic (TI) za ~500Kc =)
nooly
 
Příspěvky: 566
Registrován: 12. 12. 2004
Bydliště: kladno

Příspěvekod Kermitak » 06 zář 2007 12:09

kexik: na Asusech je to vetsinou TI, jen pro info...
Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
 
Příspěvky: 6460
Registrován: 12. 1. 2005

Příspěvekod Venti » 06 zář 2007 12:38

Asus P5B Deluxe ma TI
Mam na nej zapojenu RME FF 400 a Apogee Rosettu 200 a bez problemov
Uživatelský avatar
Venti
 
Příspěvky: 785
Registrován: 20. 4. 2003
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod nunu » 06 zář 2007 13:01

Mam p5k -e wifi, muzu se ti podivatr dovnitr pokud to budu schopny odhadnout.Nebo mate na to nejaky soft ???To by bylo jednoduchsi.
nunu
 
Příspěvky: 1559
Registrován: 23. 2. 2003

Příspěvekod Venti » 06 zář 2007 13:05

V device manageri pise ze to je TI chipset
Uživatelský avatar
Venti
 
Příspěvky: 785
Registrován: 20. 4. 2003
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod nunu » 06 zář 2007 13:15

Dodavatel hostitelského řadiče IEEE 1394 dle standardu OHCI - takze tezko rict.Nicmene si myslim ze je to zavisle na vice faktorech.Znamy ma zvukarnu a nejede mu poradne na radici z desky ani na externim s TI chipsetem.Vyresila to dokonale zakladni deska od intelu,na te mu jede k naproste spokojenosti vsechno.Teda skoro vsechno,nebootuje mu z usb -)))Ale to je malickost.Ja jsem nemel problem s integrovanym radicem ani kdyz jsem mel motu,ani ted,kdy mam digidesign. Jede to jak ma.
nunu
 
Příspěvky: 1559
Registrován: 23. 2. 2003

Příspěvekod Venti » 07 zář 2007 13:41

Nunu, ked vlezes este do properties totoho, mam ja v general pri location
on Texas Instruments OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller.
Uživatelský avatar
Venti
 
Příspěvky: 785
Registrován: 20. 4. 2003
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ctirad » 07 zář 2007 14:14

Kermitak píše:kexik: na Asusech je to vetsinou TI, jen pro info...


Obávám se, že poslední Asus deska s TI je P5B. Na P5K už je VIA. Naopak takový Gigabyte cpe TI snad všude, včetně ultralevných desek s AMD čipsetem.
Ctirad
 
Příspěvky: 1448
Registrován: 3. 10. 2003

Příspěvekod nunu » 07 zář 2007 15:39

asi ano,nic tam totiz nemam podle ceho by se to dalo usoudit ze je to TI.
nunu
 
Příspěvky: 1559
Registrován: 23. 2. 2003

Příspěvekod Ctirad » 07 zář 2007 16:07

Jestli máš P5K, tak je to šváb VA6308 kousek od konektorů zvukovky. Jinak pomůcka je taky počet FW konektorů. TI má 3, VIA 2.
Ctirad
 
Příspěvky: 1448
Registrován: 3. 10. 2003

Příspěvekod nunu » 07 zář 2007 16:26

asi neni co resit,mam dva FW..jeden na standartnich mistech a jeden na pridavny konektor...
nunu
 
Příspěvky: 1559
Registrován: 23. 2. 2003

Další

Zpět na PC


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot], Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+