Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

ALESIS io2 - HELP

Re: ALESIS io2 - HELP

Příspěvekod Lukmignon » 09 srp 2012 12:20

ahoj, mám taky problém s touhle kartou.
používám jí v programu Magix Samplitude 11. win 7 64bit.

ve zvuk. zařízeních je zakázaná (jinak mi asio drivery vůbec nešly)

a ted problém... když zapnu program a zkouším zpěv nebo kytaru do karty alesis, je to v pohodě. ale jakmile v náký stopě zmáčknu tlačítko na record (označím stopu do který chci nahrávat) tak od tý doby včetně nahrávání je ten zvuk divnej. přijde mi to jako něco mezi latencí a hroznou ozvěnou.

nevíte čím by to mohlo být? a ovladače mám z CD originál k týhle kartě - alesis io2 usb driver, ne asio4all
Lukmignon
 
Příspěvky: 57
Registrován: 3. 6. 2008


Re: ALESIS io2 - HELP

Příspěvekod daflik » 14 črc 2012 14:40

Další zlepšení: Jde to přes to usb, /před tím to nešlo?/ zvětšil jsem latenci,už to jede i půl hodiny. Ale praská jak starý vinyl. :)
daflik
 
Příspěvky: 37
Registrován: 27. 2. 2012

Re: ALESIS io2 - HELP

Příspěvekod daflik » 14 črc 2012 14:45

Ještě dotaz: Jak funguje to MIDI? Na bicích mám, na kartě taky, propojím a nic. To musí jít přes nějaky prístroj? :) Díky.
daflik
 
Příspěvky: 37
Registrován: 27. 2. 2012

Re: ALESIS io2 - HELP

Příspěvekod komasix » 14 črc 2012 15:52

doporučuju použít tenhle ovladač. http://www.asio4all.com/
Uživatelský avatar
komasix
 
Příspěvky: 1074
Registrován: 25. 10. 2007
Bydliště: Plzeň

Re: ALESIS io2 - HELP

Příspěvekod daflik » 14 črc 2012 21:00

Díky, jo, ten tam mám, a pokročil jsem. Když do něj vlezu /ovladač/tak na autu je červený křížek a hlási mi: PIN status dispozice: 1. Jestli není používán jinou aplikací? což není,myslím.
A MS GS wavetable synth. povolení. a to nevím napadá mě jestli to MS není Microsoft tady jestli je to schváleno Microsoftem? Tak nějak to bylo u audigy prostě MS neschválil nepodporujeme. Taky nevím co je wavetable, moje angličtina mi říká vlnastůl. :)
daflik
 
Příspěvky: 37
Registrován: 27. 2. 2012

Re: ALESIS io2 - HELP

Příspěvekod komasix » 14 črc 2012 23:28

Ano, skutečně je to vlnastůl. Máš ve windows tu alesisku jako výchozí zařízení?
Uživatelský avatar
komasix
 
Příspěvky: 1074
Registrován: 25. 10. 2007
Bydliště: Plzeň

Re: ALESIS io2 - HELP

Příspěvekod pavlii » 15 črc 2012 02:24

:-D :-D :-D jsem mrtvej....

P.
Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
 
Příspěvky: 2866
Registrován: 5. 6. 2002
Bydliště: Hostivice

Re: ALESIS io2 - HELP

Příspěvekod daflik » 16 črc 2012 20:35

Zlepšujeme se už to šlape uvidíme jestli trvale..... :)
daflik
 
Příspěvky: 37
Registrován: 27. 2. 2012

Re: ALESIS io2 - HELP

Příspěvekod daflik » 19 črc 2012 19:09

Trochu blbne, zajímavé je že občas stačí CPU 3 % někdy 17-20% a občas 60%? :shock:
daflik
 
Příspěvky: 37
Registrován: 27. 2. 2012

Re: ALESIS io2 - HELP

Příspěvekod daflik » 05 srp 2012 11:55

Nemůže mít vliv, že mám připojení USB 1.2 a ne 2.?
daflik
 
Příspěvky: 37
Registrován: 27. 2. 2012

Re: ALESIS io2 - HELP

Příspěvekod Lukmignon » 15 srp 2012 11:59

nikdo nic?
Lukmignon
 
Příspěvky: 57
Registrován: 3. 6. 2008

Re: ALESIS io2 - HELP

Příspěvekod daflik » 21 srp 2012 19:40

Já to mám podobně jenom ovladač mám asio4all. Zkus se podívat vpravo dole na ikonku ovladače a tam je ta latence. Teda u mě.
daflik
 
Příspěvky: 37
Registrován: 27. 2. 2012

Re: ALESIS io2 - HELP

Příspěvekod daflik » 27 srp 2012 19:06

No a ještě jsem v programu /Magix MM/ přehodil z Asio driveru na Wawe driver a jede zatím bez chyb. Nevím co jsem udělal ale je to lepší. Cpu poskakuje mezi 60-80%.
Noa teď se vrhnu na Soner 8,Začíná mi chybět MIDI :)
daflik
 
Příspěvky: 37
Registrován: 27. 2. 2012

Re: ALESIS io2 - HELP

Příspěvekod daflik » 18 zář 2012 21:17

Jó, tak bodejť by to neblblo: POžadavek na systém :RAM 1giga a moje Ramka 512 mega.:(
daflik
 
Příspěvky: 37
Registrován: 27. 2. 2012

Předchozí

Zpět na PC


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], dedko, Google [Bot], Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+