Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Chlazení grafiky - výměna chladiče za pasivní

Re: Chlazení grafiky - výměna chladiče za pasivní

Příspěvekod BS » 22 črc 2011 12:13

a.tom.x píše:No jo, ale budu mít blbej analogovej signál, na 24´už je to fakt moc vidět.


zkus pouzit normalne rozdvojku na DVI signal.
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0BM0C117L9
Uživatelský avatar
BS
 
Příspěvky: 994
Registrován: 23. 5. 2006

Re: Chlazení grafiky - výměna chladiče za pasivní

Příspěvekod W.Cable » 22 črc 2011 12:14

a.tom.x píše:VGA a DVI je pitomost, když pak vidíš 2 displeje vedle sebe jeden jede na VGA druhý na DVI tak je to strašnej rozdíl. Vydržel jsem to 14 dnů ....

No tak to je jasne, ale pasivni karty maji dneska obvykle dva digitalni vystupy DVI a HDMI, takze neni problem pomoci redukce HDMI>DVI pripojit druhy monitor.
1920 x 1080(HDMI) by mohlo byt dostacujici?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=65727
Uživatelský avatar
W.Cable
 
Příspěvky: 860
Registrován: 7. 11. 2007
Bydliště: Praha

Re: Chlazení grafiky - výměna chladiče za pasivní

Příspěvekod biscuit » 22 črc 2011 12:24

BS píše:
a.tom.x píše:No jo, ale budu mít blbej analogovej signál, na 24´už je to fakt moc vidět.


zkus pouzit normalne rozdvojku na DVI signal.
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0BM0C117L9


"redukce pro připojení dvou DVI-I zařízení na jeden port, která nesmějí být zapnutá současně, nejedná se o náhradu za elektronické multiplier systémy" :lol:
Uživatelský avatar
biscuit
 
Příspěvky: 8586
Registrován: 22. 7. 2004
Bydliště: Rožmitov

Re: Chlazení grafiky - výměna chladiče za pasivní

Příspěvekod Pytkin » 22 črc 2011 12:27

nepouzil by som redukciu ale rovno kabel hdmi-dvi .. tie redukcie su neni vhodne zastrcit do zasuvky ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21166
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: Chlazení grafiky - výměna chladiče za pasivní

Příspěvekod W.Cable » 22 črc 2011 12:36

Pytkin píše:nepouzil by som redukciu ale rovno kabel hdmi-dvi .. tie redukcie su neni vhodne zastrcit do zasuvky ..

.
Uživatelský avatar
W.Cable
 
Příspěvky: 860
Registrován: 7. 11. 2007
Bydliště: Praha

Re: Chlazení grafiky - výměna chladiče za pasivní

Příspěvekod BS » 22 črc 2011 12:40

biscuit píše:
BS píše:
a.tom.x píše:No jo, ale budu mít blbej analogovej signál, na 24´už je to fakt moc vidět.


zkus pouzit normalne rozdvojku na DVI signal.
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0BM0C117L9


"redukce pro připojení dvou DVI-I zařízení na jeden port, která nesmějí být zapnutá současně, nejedná se o náhradu za elektronické multiplier systémy" :lol:

blbost jak prase. v hokne to mam na dellu odjakziva a nikdy zadnej problem. klidne ti jednu za postovny poslu ;-]
Uživatelský avatar
BS
 
Příspěvky: 994
Registrován: 23. 5. 2006

Re: Chlazení grafiky - výměna chladiče za pasivní

Příspěvekod biscuit » 22 črc 2011 12:43

BS píše:blbost jak prase. v hokne to mam na dellu odjakziva a nikdy zadnej problem. klidne ti jednu za postovny poslu ;-]

to bude asi kvuli rozliseni ne? kdyz budou oba monitory stejny, tak by to melo bejt cajk.. je to tak?
Uživatelský avatar
biscuit
 
Příspěvky: 8586
Registrován: 22. 7. 2004
Bydliště: Rožmitov

Re: Chlazení grafiky - výměna chladiče za pasivní

Příspěvekod supreff » 22 črc 2011 13:16

fova: "Napajeni pro nej privedes ze zakladove desky"
a jakej je rozdíl v tom když to zapojím do zákl desky a když to zapojím přímo na zdroj?hádám že potom nepujde regulovat otačky nebo jo? :shock:
supreff
 
Příspěvky: 147
Registrován: 14. 1. 2011

Re: Chlazení grafiky - výměna chladiče za pasivní

Příspěvekod BS » 22 črc 2011 13:45

biscuit píše:
BS píše:blbost jak prase. v hokne to mam na dellu odjakziva a nikdy zadnej problem. klidne ti jednu za postovny poslu ;-]

to bude asi kvuli rozliseni ne? kdyz budou oba monitory stejny, tak by to melo bejt cajk.. je to tak?

mam oba monitory stejny a na nich stejny rozliseni, takze asi tak. jak se to bude chovat na ruznych monitorech s ruznym nastavenim, to netusim.
Uživatelský avatar
BS
 
Příspěvky: 994
Registrován: 23. 5. 2006

Re: Chlazení grafiky - výměna chladiče za pasivní

Příspěvekod charonme » 22 črc 2011 15:56

Pytkin píše:atomix : preco nekupis toto ?
ta karta vie sucasne posielat do dvi a hdmi dva rozne signaly?

BS píše:zkus pouzit normalne rozdvojku na DVI signal. http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0BM0C117L9
pro připojení dvou DVI-I zařízení na jeden port, která nesmějí být zapnutá současně
okrem toho predpokladam, ze on tie dva vystupy nechce pouzivat ako clone, ale ako dva nezavisle vystupy (resp. "rozsirenie desktopu")
charonme
 
Příspěvky: 1064
Registrován: 1. 10. 2008
Bydliště: Bratislava

Re: Chlazení grafiky - výměna chladiče za pasivní

Příspěvekod hombrefeo » 22 črc 2011 16:04

nekdo by mel toto tema hodne promazat. to, co se tu resi, jsou same kok...
Uživatelský avatar
hombrefeo
 
Příspěvky: 2796
Registrován: 25. 6. 2009
Bydliště: VIGO

Re: Chlazení grafiky - výměna chladiče za pasivní

Příspěvekod a.tom.x » 23 črc 2011 21:48

Pytkin píše:atomix : preco nekupis toto ?

W.Cable píše:Taky jsem nedavno kupoval grafiku, pasivni karty skutecne stojej par penez.
Obrázek
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=79394


No jestli to jde pouzit pro rozsireni displeje na 2 monitory tak je to asi reseni, byt ten chaldic je mega obrovskej a zabere hodne mista v case, desi me znacka Asus, ale snad to bude fungovat. Za ty prachy to jde zkusit.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com
Uživatelský avatar
a.tom.x
 
Příspěvky: 2643
Registrován: 6. 9. 2002
Bydliště: Praha

Re: Chlazení grafiky - výměna chladiče za pasivní

Příspěvekod hombrefeo » 23 črc 2011 21:55

a proc na tu stavajici kartu nenamontujes pasivni dobry chladic, treba zalman?
Uživatelský avatar
hombrefeo
 
Příspěvky: 2796
Registrován: 25. 6. 2009
Bydliště: VIGO

Re: Chlazení grafiky - výměna chladiče za pasivní

Příspěvekod Pytkin » 24 črc 2011 00:05

atomix : nerozumiem uplne vyrazu rozsirenie displeja na dva monitory .. proste tu kartu co mas das prec a das tam tuto a pripojis 2x24" LCD .. o to ti ide , nie ? presne tak to mam v praci .. jeden cez DVI , druhy cez HDMI .. v ziadnom pripade ziadne redukcie .. normalne kup kabel HDMI - DVI .. stoji asi 100 korun ..
ano karta zabera 2 sloty .. to uz dnes skoro vsetky ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21166
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: Chlazení grafiky - výměna chladiče za pasivní

Příspěvekod charonme » 24 črc 2011 16:13

no ale otazne je, ci ta karta dokaze posielat dva rozne signaly do toho hdmi a dvi, pretoze zvycajne to skor byva tak, ze ked su niekde dva rozne digitalne vystupy tak to vie naraz len jeden z nich
charonme
 
Příspěvky: 1064
Registrován: 1. 10. 2008
Bydliště: Bratislava

PředchozíDalší

Zpět na PC


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], dedko

reklama
Facebook  Twitter  Google+