Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Co zapnout jako první ?

Re: Co zapnout jako první ?

Příspěvekod marioo 7 » 11 lis 2011 21:13

RODE NT1-A NEW zvuková karta ux1 fanthomové napajení lh-050 jde mi zvuk do sluchátek ale nejde mi mikrofon nevim co a jak mam delat nahravame v audiaciti poradte nekdo pleas sme amateri
marioo 7
 
Příspěvky: 3
Registrován: 11. 11. 2011


Co zapnout jako první ?

Příspěvekod baster » 27 črc 2011 17:06

Jak správně zapínat PC a příslušenství ?
1 PC
2 Modem
3 Zvuková karta (USB)
4 Repro
Nebo je to fuk.
baster
 
Příspěvky: 13
Registrován: 26. 2. 2006

Re: Co zapnout jako první ?

Příspěvekod tomy45 » 27 črc 2011 17:48

Ked zlyhaju vsetky moznosti co ta napadnu, treba pozriet manual :) tak to robia chlapi :)
Uživatelský avatar
tomy45
 
Příspěvky: 2402
Registrován: 15. 10. 2008

Re: Co zapnout jako první ?

Příspěvekod PELF » 27 črc 2011 17:50

repráky bych zapnul jako poslední, jinak je to myslím celkem jedno
Zvukař, ruchař, postprodukce.
Studio ATLAS
Uživatelský avatar
PELF
Profesionál
 
Příspěvky: 1904
Registrován: 12. 4. 2007

Re: Co zapnout jako první ?

Příspěvekod Pytkin » 28 črc 2011 03:10

Ja by zom zapol periferie a az potom pc. Repraky posledne.
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21166
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: Co zapnout jako první ?

Příspěvekod kexik » 28 črc 2011 09:30

kym sa v pc natiahne system a zacne osahavat periferie, budu uz tieto zarucene prevadzkyschopne. takze vsetko naraz okrem bedni, aby nehodili sajbu.
pripadne si vyrobit rozvod na jeden vypinac a medzi monitory a zbytok zaradit toto
http://eshop.elkoep.cz/crm-81j----230v- ... nform.aspx
ak sa citis teda :)
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg

Re: Co zapnout jako první ?

Příspěvekod vras » 28 črc 2011 12:39

1 PC
2 Modem
3 Zvuková karta (USB)
4 Repro
Nebo je to fuk.


Zbytecna starost. Dej to do jedne prodluzky a zapinej to najednou. Bedny jsou vyjimka, pokud pouzivas napr. aktivni monitory, ty lepsi zapinat jako posledni. Ale u nejakych PC-repro bych to vubec neresil.
vras
 
Příspěvky: 824
Registrován: 27. 11. 2007
Bydliště: Brno

Re: Co zapnout jako první ?

Příspěvekod baster » 28 črc 2011 12:47

Díky moc za odpovědi.
baster
 
Příspěvky: 13
Registrován: 26. 2. 2006

Re: Co zapnout jako první ?

Příspěvekod Pytkin » 30 črc 2011 15:03

Potom je dobre si kupit taku tu prepetovku so zasuvkou master... A zapnutim pocitaca sa zapne aj vsetko ostne .. Ja tak okrem pc monitorov, zapinam aj dynaudio monitory..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21166
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: Co zapnout jako první ?

Příspěvekod rajs » 30 črc 2011 20:33

Tak tohle mě pobavilo! :-) Myslím, že to zapínáš skvěle. Já mám nejraději tento postup:

1.) PC
2.) zvukovka
3.) repro

PS: Modem nebo WI-FI switch, případně monitor, vůbec nevypínám. ;-)
Uživatelský avatar
rajs
 
Příspěvky: 68
Registrován: 2. 1. 2010


Zpět na PC


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot], Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+