Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Core i5 + gigabyte P55A UD4

Core i5 + gigabyte P55A UD4

Příspěvekod TOM-Thak » 15 led 2010 18:49

Zdravim, pritahl jsem tuhle konfiguraci a nejsem schopnej to rozjet.
Procesor sem tam dal podle navodu, pameti taky.
Po zapnuti to udela to, ze se to asi na 1 sec zapne a zapnou se vetraky a pak se to samo zase vypne. Pak to pocka asi 2sec a samo to zkousi se nahodit.
Sviti vsecky PHASE LEDky kdyz se to nastartuje. Tohle se mi stalo u staryho PC kdyz jsem zkousel taktovat a dal jsem moc.
Zkousel jsem vymazat Cmosku.
Predem dik za info.
Uživatelský avatar
TOM-Thak
 
Příspěvky: 3690
Registrován: 19. 6. 2004
Bydliště: Kladno/Praha

Re: Core i5 + gigabyte P55A UD4

Příspěvekod hombrefeo » 15 led 2010 19:54

tu cmos musis vymazat poradne, tj. vytahnout baterii, vyzkratovat kontakty...
Uživatelský avatar
hombrefeo
 
Příspěvky: 2784
Registrován: 25. 6. 2009
Bydliště: VIGO

Re: Core i5 + gigabyte P55A UD4

Příspěvekod TOM-Thak » 15 led 2010 20:05

diky uz sem na to prisel.. je tam ATX 8pin konektor, kterej napaji procesory. Na Core i7 je potreba mit tam 2x 12V. Na Core i5 staci jeden 4pin klasika pentium4 kovej konektor. To me zmatlo, takze sem nemel zapojenej napajeci okruh procesoru. Kazdopadne v manualu o tom ani zminka, tak mi to doslo az pak hehe. Uz to maka, tak uvidime, co z toho vytahnu.
Uživatelský avatar
TOM-Thak
 
Příspěvky: 3690
Registrován: 19. 6. 2004
Bydliště: Kladno/Praha

Re: Core i5 + gigabyte P55A UD4

Příspěvekod kexik » 16 led 2010 02:28

btw podobny symptom sa vyskytuje ak zle osadis chladic a procak sa okamzite prehreje/vypne. stavalo sa mi to casto pri starych p4, tam bol origos intelacky chladic fakt desny
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg

Re: Core i5 + gigabyte P55A UD4

Příspěvekod TOM-Thak » 16 led 2010 10:08

Ja jsem tam teda dal tedka taky boxovany chladic a dost se bojim, zda to zvladne.. ja starym jsem mel Scythe Ninja a tohle je chladic tak polovicni :D
Zatim to ale podle system health v biosu vypada, ze to jede na 38stupnu, coz neni tak zle si myslim.
Uživatelský avatar
TOM-Thak
 
Příspěvky: 3690
Registrován: 19. 6. 2004
Bydliště: Kladno/Praha

Re: Core i5 + gigabyte P55A UD4

Příspěvekod kexik » 16 led 2010 11:08

tie origos chladice vyzeraju podozrivo ale su zarucene perfektne dostacujuce s rezervou. az na ten hluk, samozrejme
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg

Re: Core i5 + gigabyte P55A UD4

Příspěvekod TOM-Thak » 16 led 2010 11:44

Jasne no, tak me dela nejvetsi kraval zdroj.. kupoal sem super tichy asus.. a to byla chyba :D ma sice 120mm vetrak, ale je dost slyset. Ten budu muset vymenit. Nastesti doma netocim vokaly a mluvene slovo :c)
Uživatelský avatar
TOM-Thak
 
Příspěvky: 3690
Registrován: 19. 6. 2004
Bydliště: Kladno/Praha

Re: Core i5 + gigabyte P55A UD4

Příspěvekod kexik » 16 led 2010 12:59

zainvestuj do lepsieho zdroja... to sa oplati aj s ohladom na ostatne creva, ziskas ticho a navyse zdroj az tak rychlo moralne nezastara
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg


Zpět na PC


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot], Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+