Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

cubase 5 a nový počítač

Re: cubase 5 a nový počítač

Příspěvekod Anarki » 07 pro 2010 22:10

Nomoney píše:
Fractal píše:ja si myslim ze dneska je to sumak jestli AMD nebo Intel, konkurence funguje... ale na hudbu byl vzdycky o krucek lepsi Intel imo



AMD ssi vytvořil spíš klientelu co slyší na nízké ceny a na ty co dotoho moc nevidí



neřekl bych...co se týče komunikace grafické karty a procesoru tak je na tom AMD daleko líp...na hry je AMD jasná volba...co se týče práce a hudby tak je na tom každopádně líp intel, ale v případě že se jedná o nějaký levný procesor (jak jsem již řekl cca do 3 tisíc), tak se i na práci vyplatí AMD...
Anarki
 
Příspěvky: 89
Registrován: 27. 10. 2009

Re: cubase 5 a nový počítač

Příspěvekod biscuit » 07 pro 2010 22:53

Nomoney píše:deska Asus P5K deluxe 1200,-, procik C2D 3.06 Ghz e7600 1500,-,Grafarna MSI NXT8800GTS 1200,- ramky 2x 2Gb 1300,- disky sem měl, zdroj bednu.
Grafarnu Procik Desku Ramky původní sem prodal za 2500,-

a mám hodně dobrej kompl za 2700,- jasně dvoujádra nejsou hit..

no ja prave tuhle sestavu potrebuju vymenit za daleko vykonejsi...
a treba p5k dlx nebyla zadna vyhra, loni jsem ji musel dat do srotu a vymnenit za gygabyte. p5k odesla asi 14 dni po zaruce :shock:
Uživatelský avatar
biscuit
 
Příspěvky: 8586
Registrován: 22. 7. 2004
Bydliště: Rožmitov

Re: cubase 5 a nový počítač

Příspěvekod Vlad » 08 pro 2010 00:00

biscuit: jakej sis dal cenovej strop? resp. co vsechno chces pouzit z toho staryho kompu? nebo ho prodas jak je sestavenej a zacnes zgruntu?

edit: P5K Pro mam 2 rokem a slape v pohode. Mam na ni Quad 9300, 8GB ram a 4 HDD. Zalezi holt na kusu
Uživatelský avatar
Vlad
 
Příspěvky: 1022
Registrován: 27. 3. 2006
Bydliště: Liboc

Re: cubase 5 a nový počítač

Příspěvekod biscuit » 08 pro 2010 10:25

kuci vy vubec nectete ;) zadnej strop nemam, ze zkusenosti vim, ze je to blbost..
chci mb+ procesor + ram
Uživatelský avatar
biscuit
 
Příspěvky: 8586
Registrován: 22. 7. 2004
Bydliště: Rožmitov

Re: cubase 5 a nový počítač

Příspěvekod Bedobus » 08 pro 2010 13:14

Postavil som niekolko pocitacov. Moje skusenosti doska ASUS. S GIGABYTE som mal problemy s UAD kartami. Typ si vyber podla toho co tam chces mat. Doporucujem aspon 6 SATA a 6 PCIe aby si v buducnosti mohol doplnat prislusenstvo. Procesor staci Quad core ale s dobrym chladenim. Rychlost procesora nie je vsetko. Dolezite je optimalne nastavenie. Niekedy nestiha zbernica a procesor ide iba na 25%. Doporucujem ti investovat do dobreho zdroja aspon 600W a do dobrej bedne s tichymi ventilatormi, to ti zostane aj ked budes v buducnosti upgradovat. Graf kartu nejaky Silent. Nekupuj ziadne divociny. Hracske karty zeru vela casu na zbernici. Samozrejme by mala mat aspon 2 DVI vystupy. Pamate sa mi osvedcii tie, ktore doporucuje vyrobca MB. Najdolezitejsia je optimalizacia aby to vsetko spolu slapalo.
Bedobus
 
Příspěvky: 87
Registrován: 8. 6. 2009

Re: cubase 5 a nový počítač

Příspěvekod Nomoney » 08 pro 2010 18:52

biscuit píše:
Nomoney píše:deska Asus P5K deluxe 1200,-, procik C2D 3.06 Ghz e7600 1500,-,Grafarna MSI NXT8800GTS 1200,- ramky 2x 2Gb 1300,- disky sem měl, zdroj bednu.
Grafarnu Procik Desku Ramky původní sem prodal za 2500,-

a mám hodně dobrej kompl za 2700,- jasně dvoujádra nejsou hit..

no ja prave tuhle sestavu potrebuju vymenit za daleko vykonejsi...
a treba p5k dlx nebyla zadna vyhra, loni jsem ji musel dat do srotu a vymnenit za gygabyte. p5k odesla asi 14 dni po zaruce :shock:


to je smůla:D jasně, já měl předtím prostě šunku od AMD X2.. a jak tu někdo zminoval tak hry na tom byli nehratelny.. tzv. grafika taky nebyla super ale procik měl šilenou letenci.

nj, tak pokud ji chceš vyměnit za lepší :D tak nekupuj nic novýho.. aspon ne ted, po novém roce ceny půjdou dolů, za předpokladu že intel pustí na trh ty nový procíky. Není co řešit:D pokud nemáš strop jdi klidně do novejch komponent:D mě ta sestava zatím vyhovuje výkonostně :)
recording mixing producing
Uživatelský avatar
Nomoney
 
Příspěvky: 114
Registrován: 7. 5. 2010

Re: cubase 5 a nový počítač

Příspěvekod Lunar Flap » 05 led 2011 16:06

Popis produktu:
Model: U53JC-XX044V
Bamboo edícia

Operačný systém: Windows 7 Home Premium 64bit, SK
Farba: Bamboo - hnedá
Displej: 15.6" HD (1366x768), tenký WXGA, Color-Shine, lesklý
Procesor: Intel® CoreTM i5-430M (2.27G,3M)
Chipset: Mobile Intel® HM55 Express Chipsets
Grafika: NVIDIA® GeForce® 310M s 1G VRAM DDR3
Pamäť: 4096megabajt (2048MBx2), DDR3 1066, 2 x patice SODIMM
Pevný disk: 640 GB SATA 5400rpm
Optická mechanika: DVD SuperMulti DL
Kamera: 2.0 Mega Pixel webová kamera (Fixed type)
Zvuk: SRS Premium Sound, zabudovaný mikrofón reproduktory Altec Lansing ® co-brand
TV: nie
Čítačka kariet: 5 v 1 čítačka kariet, SD, MMC, MS, MS Pro, xD
Bezpečnosť: Otvor pre zámok Kensington
Batéria: 8 článková Li-ion, 5600mAh
Adaptér: 90W
Klávesnica: Veľkosť 348 mm
LED stavové indikátory: HDD, Zapnuté / pozastavenie, Nabíjanie batérie / nabitá / slabá, Bezdrôtový indikátor
Touchpad: áno

Porty:
2 x USB 2.0
1 x USB 3.0
1 x HDMI
1 x VGA port/Mini D-sub 15-pin
1 x výstup pre slúchadlá
1 x vstup pre mikrofón
1 x RJ45 LAN konektor

Komunikácia: Bluetooth TM V2.1 + EDR, 802.11b/g/n WLAN
Rozmery: 34.4 x 24.1 x 2.20~3.18 cm (Š x D x H)
Hmotnosť: 2.14 kg (s 6 článkovou batériou)
Príslušenstvo: ASUS taška optická myš
Software: Power2Go, Trend Micro Internet Security 2009
Záruka: 2 ročná medzinárodná záruka (na batériu sa vzťahuje len 1 ročná záruka)

Co poviete na tento NB?
Uživatelský avatar
Lunar Flap
 
Příspěvky: 54
Registrován: 27. 12. 2010

Re: cubase 5 a nový počítač

Příspěvekod Pytkin » 05 led 2011 16:07

jakej farby je ?
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21166
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: cubase 5 a nový počítač

Příspěvekod Lunar Flap » 05 led 2011 16:21

Pytkin píše:jakej farby je ?


:-)
Přílohy
asus.jpg
asus.jpg (19.06 KiB) Zobrazeno 208 krát
Uživatelský avatar
Lunar Flap
 
Příspěvky: 54
Registrován: 27. 12. 2010

Re: cubase 5 a nový počítač

Příspěvekod Pytkin » 05 led 2011 16:23

ok .. imitacia dreva .. ok .. moze byt :)
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21166
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: cubase 5 a nový počítač

Příspěvekod Nomoney » 05 led 2011 22:22

dobrej... za ty prachy....
recording mixing producing
Uživatelský avatar
Nomoney
 
Příspěvky: 114
Registrován: 7. 5. 2010

Re: cubase 5 a nový počítač

Příspěvekod Fractal » 05 led 2011 23:59

Pytkin píše:ok .. imitacia dreva .. ok .. moze byt :)

:D http://www.toughbook.eu
Uživatelský avatar
Fractal
 
Příspěvky: 2493
Registrován: 10. 4. 2004
Bydliště: Viitasaari, Finsko

Re: cubase 5 a nový počítač

Příspěvekod Pytkin » 06 led 2011 01:48

co to ma ako byt ?
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21166
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: cubase 5 a nový počítač

Příspěvekod Fractal » 06 led 2011 11:30

aaale jenom laptop co se pouziva pri sekani dreva :)
Uživatelský avatar
Fractal
 
Příspěvky: 2493
Registrován: 10. 4. 2004
Bydliště: Viitasaari, Finsko

Re: cubase 5 a nový počítač

Příspěvekod Pytkin » 06 led 2011 13:59

to jo .. vyzera tak :)
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21166
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

PředchozíDalší

Zpět na PC


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], dedko

reklama
Facebook  Twitter  Google+