Digidesign ProTools MBox

Facebook Twitter Google Bookmarks

Moderátor: Moderátoři hardware

Digidesign ProTools MBox

Příspěvekod nigol » 16 pro 2002 08:37

Zdravicko, co si myslite o ProTools MBox, co se tyce kvality zvuku? Mate nekdo osobni zkusenosti. Trochu o tom uvazuju a zda se mi to celkem v pohode, ale bohuzel jsem nemel moznost to slyset. Navic v cene je i ProTools LE software, coz si myslim, ze taky neni k zahozeni (kdyz se podivam na ceny Cubase atd...Ted neuvazuju piratske kopie :) )
Tesim se na vase nazory :D
nigol

Příspěvekod Pytkin » 17 pro 2002 01:35

Mne osobne sa moc nepaci ProTools software .. Mbox ma dobru cenu .. Aj kvalita bude asi OK .. Ja by som ale do toho nesiel ..
Pytkin
Moderátor

Příspěvekod nigol » 17 pro 2002 07:44

Pytkin: Diky za nazor...Taky si myslim, ze kvalita prevodniku bude asi dost dobra...Co se tyce ProTools software, tak mne celkem vyhovoval(zkousel jsem Free verzi) az na stabilitu, ale to uz asi nebude u ProTools LE, ktera se prodava problem...Asi do toho nakonec pujdu :)
nigol

Příspěvekod Pytkin » 17 pro 2002 17:07

Nigol : ak ti vyhovuje Protools ako software , tak nevahaj ani sekundu .. On ProTools samozrejme je dobry software .. Ma rozne ficury , co ine softwary nemaju .. Len mne nejak nesedi do ruky .. To uz je ale kazdeho osobna vec .. Co sa tyka tej stability , nebude to take zle .. A Digidesign na tom stale pracuje , takze sa to bude zlepsovat :)
Pytkin
Moderátor

Příspěvekod kexik » 17 pro 2002 18:48

nigol píše:Pytkin: Diky za nazor...Taky si myslim, ze kvalita prevodniku bude asi dost dobra...Co se tyce ProTools software, tak mne celkem vyhovoval(zkousel jsem Free verzi) az na stabilitu, ale to uz asi nebude u ProTools LE, ktera se prodava problem...Asi do toho nakonec pujdu :)

ta nestabilita je skoro urcite sposobena narychlo spichnutym rozhranim pre bezne PC audio ovladace... s original protools hw to urcite nestabilne nebude (vyrobca by bol debil, keby pracne odladoval freeware verziu, ktora nesluzi vlastne na nic, len na demonstracne ucely- debuggeri su neuveritelne drahi)
kexik

Zpět na PC