Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

EX (AW-DESK) - HOME STUDiO

Příspěvekod upman » 25 led 2008 13:21

:) tak tomuhle rikam very very nice. Moc povedeny, fakt ze jo. Diky za nazorne foro, clovek si to hned pak dokaze predstavit
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://www.mkmb.cz/lifelies
Uživatelský avatar
upman
 
Příspěvky: 1586
Registrován: 8. 9. 2004
Bydliště: Praha

Příspěvekod Brooklyn / juanita juarez » 25 led 2008 13:54

hezky! napad s sablonou vyborny, pouziju, diky.
Produkce, mix, mastering
www.lukasturza.com
Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
 
Příspěvky: 3554
Registrován: 6. 2. 2005

Příspěvekod Pytkin » 25 led 2008 13:56

Hubert : ja ti to kludne zrobim .. Mna taketo veci bavia ..

Excom :Kde sa tie zastcky daju kupit ?
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21166
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod hubert » 25 led 2008 14:00

Pytkin: prosim ta...zartoval som. Ked na to pride tak to spravim raz dva.....len pokial nemusim.....tak nic. Pokazene kable odkladam do igelitiek s tym ze ich musim porobit.....takto to robim uz niekolko rokov a mam niekolko igelitiek s pokazenymi kablami. Kupujem stale nove a furt na seba nadavam.
hubert
 
Příspěvky: 1299
Registrován: 13. 11. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod EXCOM » 25 led 2008 14:03

pytkin : cez ebay :D nedokazal som ich tu nikde zohnat a na ebay ich typek predaval po 10ks za nejaku smiesnu sumu.. zda sa mi za 400,- SKK ma to vyslo plus postovne nejakych 100,- SKK

ja uz budem taketo veci nakupovat jedine cez ebay.. nasiel som tam aj MIDI kable zaliate 50cm co nikde nemaju.. a dobre je ze v roznych farbach.. biele,cierne.. ake chces... a tiez mnozstevne po 10ks... za fakt bagatel...
Uživatelský avatar
EXCOM
 
Příspěvky: 5649
Registrován: 10. 7. 2005
Bydliště: Pressburg

Příspěvekod kexik » 25 led 2008 14:26

EXCOM píše:kexik : ja som si radsej zaletoval konce a tie ohol do klasickych "ociek" a len cez to prehnal skrutku.. lepsie to drzi...

hubert : daj pokoj :D na taketo veci mam nervy len jeden krat :D

tak to si spravil namakane :)
pytkin: tie konektory maju vsade... v gme urcite, tam som ich zopar kupil (ovsem pred 3 rokmi)
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg

Příspěvekod EXCOM » 25 led 2008 14:27

kexik : no ja som ich teda fakt ze hladal a nikde ich nemali skladom.. tak som sa nasral a pozrel na ebay a dajake vylisky z ciny som tam hned nasiel :)
Uživatelský avatar
EXCOM
 
Příspěvky: 5649
Registrován: 10. 7. 2005
Bydliště: Pressburg

Příspěvekod kexik » 25 led 2008 14:51

excom: to bude asi nejaky lokalny vypadok v zasobovani... ja som si vyrabal kustomizovane snury pre pc v labaku, tak 10m dlhe, a nebol problem to kupit
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg

Příspěvekod kexik » 25 led 2008 14:53

na sos.sk vo webshope maju 240 kusov, cena 12.70
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg

Příspěvekod EXCOM » 25 led 2008 14:57

kexik : dik, kurna o tom to obchode som nevedel :) mal som sa puk spytat skor.. stava sa :)
Uživatelský avatar
EXCOM
 
Příspěvky: 5649
Registrován: 10. 7. 2005
Bydliště: Pressburg

Příspěvekod kexik » 25 led 2008 15:04

EXCOM píše:kexik : dik, kurna o tom to obchode som nevedel :) mal som sa puk spytat skor.. stava sa :)

je to dobry obchod, dobierky su spolahlive a pohodlne sa u nich objednava. uz zakakala krala mali elektronicky katalog na disketach, co sa dal prezerat v dose. vyber porovnatelny s gme. opat, moje informacie su 3 roky stare, kedze som v exile :)
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg

Příspěvekod safa » 25 led 2008 23:54

potlesk... Potlesk ... POTLEEEESK ... ... (8s dozvuk s PLDY 160ms)
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
www.soundman.cz | www.audiopro.cz | www.zvukarskaskola.cz
Uživatelský avatar
safa
Profesionál
 
Příspěvky: 2856
Registrován: 12. 10. 2003
Bydliště: Praha

Furman Power Contitioner

Příspěvekod EXCOM » 26 led 2008 18:12

toto vas bude mozno zaujimat

Obrázek
Obrázek

http://www.furmansound.com/product.php? ... d=PF-PRORE

rozmyslam ze stlacim ten moj PC rack nieco v rozmedzi 1U mozno cm na viac, aby sa tam voslo este toto.. ma to poistky, prepetovu ochranu, ochranu proti vykyvom prudu atd... asi by to bolo dobre riesenie.. mate to vobec niekto? tato vecicka stoji zhruba 700 EUR

paci sa mi na tom ze je to na jeden vypinac
Uživatelský avatar
EXCOM
 
Příspěvky: 5649
Registrován: 10. 7. 2005
Bydliště: Pressburg

Příspěvekod EXCOM » 26 led 2008 23:18

neviete mi poradit s jednou vecou? nestretli ste sa s niecim takym ako zapojenie 1394 FW cez IDE alebo SATA rozhranie?
Uživatelský avatar
EXCOM
 
Příspěvky: 5649
Registrován: 10. 7. 2005
Bydliště: Pressburg

Příspěvekod Pytkin » 27 led 2008 01:35

excom : furman sa dost pouziva .. osobne som sa s tym nestretol .. ale v racku to vidis kde komu .. casto to mava aj lampicky na osvetlenie racku ..

1394 cez IDE/SATA ? ako daky prevodnik ? to si dost dobre neviem predstavit ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21166
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

PředchozíDalší

Zpět na PC


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot], m4x, Venti, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+