EX (AW-DESK) - HOME STUDiO

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1588
Registrován: 08 zář 2004 16:29

Příspěvek od upman » 25 led 2008 13:21

:) tak tomuhle rikam very very nice. Moc povedeny, fakt ze jo. Diky za nazorne foro, clovek si to hned pak dokaze predstavit
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3568
Registrován: 06 úno 2005 02:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 25 led 2008 13:54

hezky! napad s sablonou vyborny, pouziju, diky.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21341
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 25 led 2008 13:56

Hubert : ja ti to kludne zrobim .. Mna taketo veci bavia ..

Excom :Kde sa tie zastcky daju kupit ?

hubert
Příspěvky: 1299
Registrován: 13 lis 2002 14:12

Příspěvek od hubert » 25 led 2008 14:00

Pytkin: prosim ta...zartoval som. Ked na to pride tak to spravim raz dva.....len pokial nemusim.....tak nic. Pokazene kable odkladam do igelitiek s tym ze ich musim porobit.....takto to robim uz niekolko rokov a mam niekolko igelitiek s pokazenymi kablami. Kupujem stale nove a furt na seba nadavam.

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5649
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 25 led 2008 14:03

pytkin : cez ebay :D nedokazal som ich tu nikde zohnat a na ebay ich typek predaval po 10ks za nejaku smiesnu sumu.. zda sa mi za 400,- SKK ma to vyslo plus postovne nejakych 100,- SKK

ja uz budem taketo veci nakupovat jedine cez ebay.. nasiel som tam aj MIDI kable zaliate 50cm co nikde nemaju.. a dobre je ze v roznych farbach.. biele,cierne.. ake chces... a tiez mnozstevne po 10ks... za fakt bagatel...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12193
Registrován: 08 bře 2004 14:43

Příspěvek od kexik » 25 led 2008 14:26

EXCOM píše:kexik : ja som si radsej zaletoval konce a tie ohol do klasickych "ociek" a len cez to prehnal skrutku.. lepsie to drzi...

hubert : daj pokoj :D na taketo veci mam nervy len jeden krat :D
tak to si spravil namakane :)
pytkin: tie konektory maju vsade... v gme urcite, tam som ich zopar kupil (ovsem pred 3 rokmi)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5649
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 25 led 2008 14:27

kexik : no ja som ich teda fakt ze hladal a nikde ich nemali skladom.. tak som sa nasral a pozrel na ebay a dajake vylisky z ciny som tam hned nasiel :)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12193
Registrován: 08 bře 2004 14:43

Příspěvek od kexik » 25 led 2008 14:51

excom: to bude asi nejaky lokalny vypadok v zasobovani... ja som si vyrabal kustomizovane snury pre pc v labaku, tak 10m dlhe, a nebol problem to kupit

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12193
Registrován: 08 bře 2004 14:43

Příspěvek od kexik » 25 led 2008 14:53

na sos.sk vo webshope maju 240 kusov, cena 12.70

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5649
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 25 led 2008 14:57

kexik : dik, kurna o tom to obchode som nevedel :) mal som sa puk spytat skor.. stava sa :)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12193
Registrován: 08 bře 2004 14:43

Příspěvek od kexik » 25 led 2008 15:04

EXCOM píše:kexik : dik, kurna o tom to obchode som nevedel :) mal som sa puk spytat skor.. stava sa :)
je to dobry obchod, dobierky su spolahlive a pohodlne sa u nich objednava. uz zakakala krala mali elektronicky katalog na disketach, co sa dal prezerat v dose. vyber porovnatelny s gme. opat, moje informacie su 3 roky stare, kedze som v exile :)

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2855
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 25 led 2008 23:54

potlesk... Potlesk ... POTLEEEESK ... ... (8s dozvuk s PLDY 160ms)
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5649
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Furman Power Contitioner

Příspěvek od EXCOM » 26 led 2008 18:12

toto vas bude mozno zaujimat

Obrázek
Obrázek

http://www.furmansound.com/product.php? ... d=PF-PRORE

rozmyslam ze stlacim ten moj PC rack nieco v rozmedzi 1U mozno cm na viac, aby sa tam voslo este toto.. ma to poistky, prepetovu ochranu, ochranu proti vykyvom prudu atd... asi by to bolo dobre riesenie.. mate to vobec niekto? tato vecicka stoji zhruba 700 EUR

paci sa mi na tom ze je to na jeden vypinac

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5649
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 26 led 2008 23:18

neviete mi poradit s jednou vecou? nestretli ste sa s niecim takym ako zapojenie 1394 FW cez IDE alebo SATA rozhranie?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21341
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 27 led 2008 01:35

excom : furman sa dost pouziva .. osobne som sa s tym nestretol .. ale v racku to vidis kde komu .. casto to mava aj lampicky na osvetlenie racku ..

1394 cez IDE/SATA ? ako daky prevodnik ? to si dost dobre neviem predstavit ..

Odpovědět