EX (AW-DESK) - HOME STUDiO

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5649
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 27 led 2008 01:40

pytkin : no ja neviem ci take daco existuje, len ma to napadlo, preto som sa opytal, ... hej mal som namysli prevodnik...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21341
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 27 led 2008 01:42

excom : no neviem .. kludne to moze existovat .. len by to asi bolo dost komplikovane atd .. kvoli comu to chces ?

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5649
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 27 led 2008 01:57

pytkin : som sa rozhodol ze ten moj PC rack stlacim do 1U nakoniec, mozno o cm vyssi ako 1U.. a len hladam ci nahodou nie je nieco ako adapter na 1394, lebo na doske nemam FW.. tak musim bud zohnat kartu co neni problem, ale zas su vysoke( aj ked teraz som nasiel jednu celkom nizku, a ak bude v pohode tak neriesim potom uz dalej tu moju otazku cez IDE-SATA )...
ked to dam normalne do PCI slotu tak chcem dosiahnut aby to nemalo viac ako 4.5cm uz aj zasunute na vysku.. nasiel som takuto maju ju aj v ageme ale az vo february.. stoji smiesnych 300,-

Obrázek

tak pockam na toto, a kedze musim cakat, tak som chcel len vediet ci NAHODOU neexistuje aj takato volba...
( ten plech do sachty samozrejme odtial urvem ;) )

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21341
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 27 led 2008 02:01

excom : ved do 1U servera mozes dat raiser card , ktory ti umozni ze tam mozes dat kartu na plocho (2 vedla seba) .. aj v 2U sa to pouziva , kde potom mozes dat dve karty nad seba (dokopy 4) ..

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5649
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 27 led 2008 02:06

pytkin : ano mam taku ale tu dvojslotovu, je mierne vysoka, jednoslotovu PCI som nevedel zohnat... este aj nad tym som samozrejme rozmyslal.. to by bolo to uplne najlepsie riesenie...

mathi
Příspěvky: 60
Registrován: 14 led 2008 11:48

Příspěvek od mathi » 27 led 2008 02:38

pěkné, moc pékné...sám se na něco podobného do budoucna chystám a ten návod fakt oceňuju...nebudu si vlastně muset lámat moc hlavu co a jak vyřešit...pěkně vymyšleno opravdu

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5649
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 01 úno 2008 12:47

pytkin : tak som dnes kupil tieto dve karty, clekom fajn ze su take nizke... akurat pako v ageme mi dal kartu 1394a namiesto 1349, je tam ten rozdiel v kontektoroch.. budem to musiet ist vymenit aj ked ten maly konektor mi az tak nevadi ako skor ten vnutorny co smeruje dohora...

Obrázek

Obrázek

existuju lomene FW konektory? alebo kabel co ma lomenu koncovku do L ?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21341
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 01 úno 2008 15:43

excom : neviem.. mozno su .. nevidel som take ..

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5649
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 02 úno 2008 17:16

Acid Punk píše:Copak je to vlastne za pristrojky? Byla by fotka i ze predu?
jaj uz som to pochopil, ty chces vediet ake su tam moduly :) mi to nedoslo, pristrojky som precital ako pripojky :D sorrac...
tak tu to mas predny panel
Obrázek

od hora dolu su tam tieto devices:
YAMAHA AW4416 - DAW
M-AUDIO MIDISPORT 8x8
YAMAHA FS1r - FS/FM synteza
YAMAHA CS6r - AWM2 synteza
YAMAHA i88x - prevodnik
YAMAHA i88x - prevodnik
YAMAHA EX5r - AWM / VL+AWM / FDSP / AN+AWM / AN+FDSP / Drum
YAMAHA EX5r - AWM / VL+AWM / FDSP / AN+AWM / AN+FDSP / Drum

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3346
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 02 úno 2008 17:42

ten MIDISPORT 8x8 je brutal velky prevodnik.... v kazdom pripade jednu tu EX5 by si mi mohol strelit ked uz budes kupovat toho V-Syntha... nemozes mat vsetko:-)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5649
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 02 úno 2008 17:49

dano : porozmyslam :)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5649
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 08 úno 2008 01:20

dnes som narazil na pojem WIDI, prvy krat som myslel ze je to preklep :) ale potom pozeram a je to WIFI-MIDI..
http://www.cme-pro.com/products-list/pr ... idi-8.html

pytkin : toto by mohlo vyriesit moju dilemu ohladom Remote MIDI zatiadenia ked Controler mam zapojeny na notebooku ktory remotuje studio..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21341
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 08 úno 2008 15:36

excom : jo widi je stara vec .

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5649
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 08 úno 2008 16:04

pytkin : mas s tym nejaku skusenost? ja som natrafil na to prvykrat.. celkom sa mi to pozdava prave koli tej Remote filozofii.. lebo doteraz som nevedel ako budem vysielat MIDI data cez remote control konzolu.. takto to riesi v podstate komplet problem..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21341
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 08 úno 2008 17:31

excom : nie .. nikdy som nemal ziadne WIDI zariadenie v rukach .. ale verim ze to funguje .. vela ludi to na live pouziva ..

Odpovědět