Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Firewire řadič pod Win7 64bit

Re: Firewire řadič pod Win7 64bit

Příspěvekod Kermitak » 31 bře 2010 16:01

Chci tim jen rict, ze Belkin nebo Kouwell je na jedno brdo, nedivil bych se, kdyby jen implementovali referencni design k tomu cipu.
Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
 
Příspěvky: 6460
Registrován: 12. 1. 2005

Re: Firewire řadič pod Win7 64bit

Příspěvekod kexik » 31 bře 2010 16:56

no to kazdopadne implementuju... ved si porovnaj vizualne nejake dva fw radice... este aj umiestnenie chipu na doske je rovnake :)
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg

Re: Firewire řadič pod Win7 64bit

Příspěvekod Ondra P. » 31 bře 2010 20:33

Proc kupovat FW radic s TI kdyz tam je na desce... ?

Kazdopadne ja mel Gigabyte taky a musel jsem ji vymenit za ASUS , protoze mi tam RME nefachala spravne a to jsem zkousel i jiny radic... rekl bych ze ten problem je v desce jako takovy dohrmady s win7...
Uživatelský avatar
Ondra P.
 
Příspěvky: 2036
Registrován: 24. 7. 2002

Re: Firewire řadič pod Win7 64bit

Příspěvekod Fractal » 31 bře 2010 21:15

Ekeaze: No tak to potěš koště :shock:
Uživatelský avatar
Fractal
 
Příspěvky: 2493
Registrován: 10. 4. 2004
Bydliště: Viitasaari, Finsko

Re: Firewire řadič pod Win7 64bit

Příspěvekod rrave » 31 bře 2010 22:18

...ještě jedna věc je dost důležitá

v BIOSu je potřeba nastavit CPU EIST na DISABLED!!!

Byla to jedna z prvních věcí, které jsem tenkrát na fórech objevil a včera jsem na to úplně zapomněl, sorry.
rrave
 
Příspěvky: 15
Registrován: 28. 4. 2008

Re: Firewire řadič pod Win7 64bit

Příspěvekod Fractal » 01 dub 2010 12:58

Ráno mi přišel nový pci FW řadič s TI chipem - pořád stejný výsledek, vynechávání zvuku, krve by se mě nedořezal.
ALE na cubase.net foru mi poradil jeden blessed guy užít 1.5.0 ovladač pro mr816 a světe div se - vše funguje jak má (tedy doufám, zase jsem ještě uplně všecky funkce nezkoušel)

Mám ve vlasech šediny a nechápu jak je možné že starší ovladač (ob dvě verze!!!) funguje lépe než poslední releasnutý.

Pochybuju že by to bylo způsobeno EIST, C1E, nebo nějakým nastavením vizualizací ve windows, jediné co za to může je fw driver od yamahy.

Takže teďka jedu na legacy bus driveru s 1.5.0 yamaha driverem a vše ok.

Ekeaze: Představ si že už sem si vybíral ASUS desku a hrozil se nad tím to celé vymontovávat a smontovávat :lol:
Uživatelský avatar
Fractal
 
Příspěvky: 2493
Registrován: 10. 4. 2004
Bydliště: Viitasaari, Finsko

Re: Firewire řadič pod Win7 64bit

Příspěvekod Ondra P. » 01 dub 2010 14:55

Tak hlavne ze to funguje... ja sem to resil ctvrt roku, bylo to o nervy :)
Uživatelský avatar
Ondra P.
 
Příspěvky: 2036
Registrován: 24. 7. 2002

Re: Firewire řadič pod Win7 64bit

Příspěvekod Fractal » 01 dub 2010 16:08

Ekeaze: Jojo, je to brutalni jak takove veci dovedou vytrhnout cloveka z klidu. Stejne nikdy nepochopim, jak si muzou tak dobre zavedene firmy dovolit po 2 letech uvedeni produktu na trh mit jeste nefunkcni, nedoladene ovladace. Vsechno tohle me jenom utvrzuje v tom, ze muj budouci DAW pobezí na Applu 8)
Uživatelský avatar
Fractal
 
Příspěvky: 2493
Registrován: 10. 4. 2004
Bydliště: Viitasaari, Finsko

Re: Firewire řadič pod Win7 64bit

Příspěvekod Ondra P. » 01 dub 2010 16:41

Fractal píše:Ekeaze: Jojo, je to brutalni jak takove veci dovedou vytrhnout cloveka z klidu. Stejne nikdy nepochopim, jak si muzou tak dobre zavedene firmy dovolit po 2 letech uvedeni produktu na trh mit jeste nefunkcni, nedoladene ovladace. Vsechno tohle me jenom utvrzuje v tom, ze muj budouci DAW pobezí na Applu 8)


protoze muze byt zadrhel v ty desce a win7... treba vsade se rikalo ze ten novej FW driver co je ve Win7 je pojebanej a prave je lepci instalnout ten Legacy... treba ten muj gigabyte mel tak TI FW a ted ten asus ma nejakej horsi chip a facha to vse normal..
Kazdopadne ja uz na Applu jedu... zatim setrim na MAC PRO do te doby pojedu na Macbook Pro + Hackintosh, kde mam pretaktovanej Q6700 2,6 ghz na 3,6ghz... facha to tam vse lip jak ve widlich a to je to podelanej hackintosh :)
Uživatelský avatar
Ondra P.
 
Příspěvky: 2036
Registrován: 24. 7. 2002

Re: Firewire řadič pod Win7 64bit

Příspěvekod KonradOx » 18 dub 2010 23:04

Ešte mohol byť problém v konflikte driverov z...ktovie čím. Vyskúšal by som počítač preklepnúť DPC Latency Checker-om (viz starší, 1príspevkový thread)
KonradOx
 
Příspěvky: 39
Registrován: 3. 3. 2010

Předchozí

Zpět na PC


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot], Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+
cron