Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Google Chrome, IE 8

Příspěvekod Ivo » 05 úno 2009 14:32

Bohužel zatím není pro Maca
Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
 
Příspěvky: 11524
Registrován: 19. 7. 2003
Bydliště: Jablonec nad Nisou

Příspěvekod a.tom.x » 05 úno 2009 14:59

Pytkin píše:Prave som si nainstaloval Google Chrome a som s nim nadseny ..


Taky me za ten tyden co ho pouzivam bavi vic a funguje OK
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com
Uživatelský avatar
a.tom.x
 
Příspěvky: 2643
Registrován: 6. 9. 2002
Bydliště: Praha

Příspěvekod BS » 05 úno 2009 15:32

chrome u mne funguje nejak divne,. po jeho spusteni mi zacne z niceho nic chroustat harddisk,. shodim ho a je to zas ok,. kdyz pustim mozillu, tak zadny problem...
Uživatelský avatar
BS
 
Příspěvky: 994
Registrován: 23. 5. 2006

Příspěvekod S-CORE » 05 úno 2009 17:56

Ještě Chrome odesílá údaje o uživateli jako ze začátku, nebo už ne?

Když jsem ho předtím zkoušel, firewall se mi rozsvěcoval jako vánoční stromeček při každém zapnutí a vypnutí prohlížeče..
FruityLoops studio expert :D
Uživatelský avatar
S-CORE
 
Příspěvky: 100
Registrován: 10. 2. 2007
Bydliště: Brno

Příspěvekod BS » 05 úno 2009 18:07

S-CORE píše:Ještě Chrome odesílá údaje o uživateli jako ze začátku, nebo už ne?

Když jsem ho předtím zkoušel, firewall se mi rozsvěcoval jako vánoční stromeček při každém zapnutí a vypnutí prohlížeče..


tahle feature uz je by deafult vypnuta
Uživatelský avatar
BS
 
Příspěvky: 994
Registrován: 23. 5. 2006

Příspěvekod Ivan86 » 07 úno 2009 18:54

Chrome taky používám. A nemůžu si to zatím vynachválit. Na internet banking české spořitelny teda používám jiný prohlížeč. Ale jinak jsem moc spokojenej...
Uživatelský avatar
Ivan86
 
Příspěvky: 92
Registrován: 8. 6. 2006

Příspěvekod Pytkin » 07 úno 2009 22:07

no inak uz sa mi stalo ze mi padlo jedno okno a zavreli sa vsetky .. takze im to az tak dobre nefunguje (kazde okno samostatny proces) .. ale inak som s CHROMom spokojny ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21162
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod safa » 08 úno 2009 14:14

Tak ja pouzival Chrome asi 3 mesice a bavilo mne na ni ze je super rychla a taky univerzalnost adresni radky (jak adresy tak vyhledavani) . Jenze pro mne zasadni minus je ze neumi zoom stranky (vsude jinde je to CTRL+kolecko) coz pri mym obrovskym rozliseni na NTBku ve finale znamena ze jsem byl nucen cist ultramrnavy pismenka s nosem na monitoru. Takze navrat zpet k Opere ktera je taky celkem rychla, z 98 procent zobrazuje spravne, hledat lze taky primo z radky (g keyword) navic ma RSS ctecku a mail klient podporujici IMAP. Nicmene se tesim ze ve finalnim release bude Chroma umet i ten zoom ... pak uz budu teda zvazovat ;-)
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
www.soundman.cz | www.audiopro.cz | www.zvukarskaskola.cz
Uživatelský avatar
safa
Profesionál
 
Příspěvky: 2856
Registrován: 12. 10. 2003
Bydliště: Praha

Příspěvekod Pytkin » 08 úno 2009 14:56

teraz uz je final . ci ne ?
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21162
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod safa » 08 úno 2009 16:05

pokud ano tak jsem neco zaspal ;-)
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
www.soundman.cz | www.audiopro.cz | www.zvukarskaskola.cz
Uživatelský avatar
safa
Profesionál
 
Příspěvky: 2856
Registrován: 12. 10. 2003
Bydliště: Praha

Příspěvekod listonos » 10 úno 2009 17:06

safa: zoom respektve skor zvacsovanie/zmensovanie pisma funguje v pohode cez ctrl +/- Akurat to funguje ako vo firefoxe alebo IE, nie je to komplet zoom ako v opere.

Akurat vcera som cital ze dalsia verzia chrome by mala mat podporu pre pluginy ako firefox - takze myslim ze coskoro bude podpora aj pre RSS.
listonos
 
Příspěvky: 314
Registrován: 8. 10. 2006

Příspěvekod Pytkin » 10 úno 2009 17:13

jo prave som to skusal .. aspon tu na ezone to v pohode v chrome zvacsuje/zmensuje ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21162
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod c9000 » 10 úno 2009 21:53

u mě je chrome také předmětem testu, už jsem se ale setkal s chybami, třenas přehrávání, bandzone a celkově videa jsou hodně zabržděný, jinak nějakej extremní rozdíl v rychlosti proti mozile jsem nezaznamenal.
Cimbál, Harmonium a Vozembouch.
Uživatelský avatar
c9000
 
Příspěvky: 1870
Registrován: 11. 2. 2008
Bydliště: PCE a okolí.

Příspěvekod Pytkin » 11 úno 2009 00:31

mne chrome prehrava fajn (youtube aj HD videa , pohodicka) .. Ale napriklad som zistil ze ked sem pisem do fora dole do "rychlej odpovedi" tak mi to dak divne pomali prepisuje znaky , ked skoci kurzor do noveho riadku .. neni to zasadna chyba , ale neni to uplne koserne ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21162
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod safa » 11 úno 2009 17:07

Pytkin píše:jo prave som to skusal .. aspon tu na ezone to v pohode v chrome zvacsuje/zmensuje ..


... a zvetsuje celou stranku nebo jen pouzite pismo ?
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
www.soundman.cz | www.audiopro.cz | www.zvukarskaskola.cz
Uživatelský avatar
safa
Profesionál
 
Příspěvky: 2856
Registrován: 12. 10. 2003
Bydliště: Praha

PředchozíDalší

Zpět na PC


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google Feedfetcher, hombrefeo, Kapr1, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+