Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

iPad přes dráty

iPad přes dráty

Příspěvekod bambus » 21 dub 2012 23:26

Zdravím,
doma mám ipad2 a rád bych ho využil. Vygooglil jsem, že ho jde napojit přes apple connection camera kit, 2x midi usb kabely a jednu nebo dvě(podle toho jestli chci in i out) female -to- female "spojky". to by pak s aplikací touchOSC mělo v pohodě komunikovat s FLkem.... hlavně nyní v novém performance modu se to hodi kdyz nechci utrácet další peníze za launchpad. Má s tím někdo zkušenosti? hlavně kde sehnat ty spojky v českých e-shopech jsem je nemohl najít protože neznám jejich český název. A na wifi kašlu to občasné lagování špatný...
bambus
 
Příspěvky: 4
Registrován: 21. 4. 2012

Re: iPad přes dráty

Příspěvekod Pytkin » 21 dub 2012 23:59

nejaky zmatok v tom tvojom popise .. Bud si mozes dat CCK a do neho nejaky USB midi interface, kery funguje .. alebo si rovno kupit iRig MIDI ( http://www.ikmultimedia.com/irigmidi/features/ ) , co potom funguje aj na iphone ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21166
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: iPad přes dráty

Příspěvekod bambus » 22 dub 2012 10:35

Koukal jsem se na ten iRig, a vypadá zajímavě. Můžeš mě ještě prosím poradit jaký kabel potřebuji abych to mohl napojit do usb k PC?
bambus
 
Příspěvky: 4
Registrován: 21. 4. 2012

Re: iPad přes dráty

Příspěvekod Kermitak » 22 dub 2012 14:29

Z irigu vedou normalne dva midi kabely s DIN samcema na konci. Pokud to chces zapojit pres usb, pak potrebujes nejaky midi prevodnik, co se zapojuje do usb (dneska skoro vsechny). Pokud to ale pripojujes do desktopu, mas midi v gameportu, takze by ti stacila redukce z gameportu na DIN samice.
Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
 
Příspěvky: 6460
Registrován: 12. 1. 2005

Re: iPad přes dráty

Příspěvekod kexik » 22 dub 2012 15:23

cize de facto usb-midi-usb. Neni to stejna blbost ako pouzit wifi?
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg

Re: iPad přes dráty

Příspěvekod Kermitak » 22 dub 2012 16:20

Lip to neudelas.
Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
 
Příspěvky: 6460
Registrován: 12. 1. 2005

Re: iPad přes dráty

Příspěvekod bambus » 22 dub 2012 16:25

No u mě kde mám latency v rozmezí 40-600 ms (mám opravdu pomalý net, záleží vždy na náladě providera :/ ) to asi pomůže... jinak ta odezva přes usb-midi-usb je tak velká??
bambus
 
Příspěvky: 4
Registrován: 21. 4. 2012

Re: iPad přes dráty

Příspěvekod kexik » 22 dub 2012 16:35

co ma latencia wifi spolocne s providerom? A samozrejme s pc napriamo, nie cez router
Uživatelský avatar
kexik
 
Příspěvky: 12193
Registrován: 8. 3. 2004
Bydliště: Pressburg

Re: iPad přes dráty

Příspěvekod Pytkin » 22 dub 2012 18:37

bambus : nemas momentalne ziadnu zvukovku ? Ak ano , tak by si na nej mal mat MIDI a vtedy to len prepojis ..
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
 
Příspěvky: 21166
Registrován: 23. 5. 2002
Bydliště: Bratislava

Re: iPad přes dráty

Příspěvekod bambus » 22 dub 2012 20:15

Aha! :D omlouvám se jsem tak trochu amatér a tak mě to nenapadlo :D takže jenom iRig a bude... díky za rady!
bambus
 
Příspěvky: 4
Registrován: 21. 4. 2012

Re: iPad přes dráty

Příspěvekod dendy » 23 dub 2012 09:34

minule som skusal midi over wifi - na ipade som pustil syntak a ovladal ho z Logic-u cez midi (cez wifi) .. a fungovalo to perfektne, ziadna citelna latencia tam nebola ...
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12324
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec


Zpět na PC


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot], Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+