Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Je MAC drahy ?

Re: Je MAC drahy ?

Příspěvekod Kermitak » 11 úno 2011 20:47

Jenze to je cena za celych 8GB.
Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
 
Příspěvky: 6460
Registrován: 12. 1. 2005

Re: Je MAC drahy ?

Příspěvekod dendy » 11 úno 2011 20:54

upgrade noveho notebooku toje trosku ina kava .. ak ma len 2 pamatove sloty a od vyroby su tam 2x 2GB .. tak upgrade a 8 GB znanea ze tie 2x2 z tadial vytiahnu a strcia ti tam 2x4 .. takze realne platis za 8 GB .. to ze by ti tie "Stare" mali pribalit ale nepribalia je neserioznost predajcu ... (btw. naozaj nepribalia ?? mas to zistene ze nie ?? podla mna staci sa na to opytat a daju ti ich) ....
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12321
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Re: Je MAC drahy ?

Příspěvekod listonos » 11 úno 2011 20:55

listonos píše:
Kermitak píše:Jenze to je cena za celych 8GB.


a tie 4gb co su v nom original ti pribalia do sacku ci ako? Lebo sa tam pise (a rovnako na mzone) ze rozsirenie NA 8GB, nie o 8 cize 12 dokopy...
listonos
 
Příspěvky: 314
Registrován: 8. 10. 2006

Re: Je MAC drahy ?

Příspěvekod listonos » 11 úno 2011 20:57

ale ono je to vlastne jedno, lebo 2x4 kit DDR3 stoji pod 100 euro maloobchod - ci uz normalne alebo laptop
listonos
 
Příspěvky: 314
Registrován: 8. 10. 2006

Re: Je MAC drahy ?

Příspěvekod Poshook » 11 úno 2011 21:01

chalani, kaslite na to. hlavne ze sme vsetci spokojni :)
Poshook
 
Příspěvky: 2477
Registrován: 6. 7. 2004

Re: Je MAC drahy ?

Příspěvekod listonos » 11 úno 2011 21:05

Poshook píše:chalani, kaslite na to. hlavne ze sme vsetci spokojni :)


Ja teda nie som spokojny. Som nuteny to kupit a preplatit to o cenu, za ktoru mi mozu dve stripterky tancovat na stole do rana - to cloveka nasere...
listonos
 
Příspěvky: 314
Registrován: 8. 10. 2006

Re: Je MAC drahy ?

Příspěvekod dendy » 11 úno 2011 21:06

AGEM (ceny S dph):

4GB Kit KTA-MB667K2/4G MA940G/A 131,60 EUR / 3 964,58 Sk
Značková pamäť pre Apple Notebook Memory MacBook Pro (DDR2) 17-inch 2.5GHz/2.6GHz (M-Touch o kapacite a type 4GB Kit. Dodacia lehota je 7 pracovných dní.


namatkovo pre nejaky model HP notebooku
2GB 667MHz Module KTH-ZD8000B/2G 406728-001; 448151-004; 448151-005; 451739-001; 455739-001; 485030-004; EM995AA; EM995UT; GM252AA 65,80 EUR / 1 982,29 S

alebo pre Acer
2GB 667MHz Module KAC-MEMF/2G 65,80 EUR / 1 982,29 Sk
Značková pamäť pre Acer Notebook Memory Aspire 9920 o kapacite a type 2GB 667MHz Module. Dodacia lehota je 7 pracovných dní.

(4GB som akosi nenasiel ale ta cena +/- sedi)


ta cena je UPLNE normalna ..
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12321
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Re: Je MAC drahy ?

Příspěvekod listonos » 11 úno 2011 21:11

Len neviem ci ti nepada zaruka ked tam strcis nieco nie od nich - kamos kupoval iMac tak nieco spominal - len uz si presne nepametam.
listonos
 
Příspěvky: 314
Registrován: 8. 10. 2006

Re: Je MAC drahy ?

Příspěvekod dendy » 11 úno 2011 21:19

listonos ked uz "musis", dam ti radu - urcite to nekupuj v mzone ani v traco .. maju vysokohorske prirazky.. ja som kupil MBPRO co stal v mzone skoro 2700E za 2400E v BGS :-) to uz je k*rva rozdiel :-)
Uživatelský avatar
dendy
 
Příspěvky: 12321
Registrován: 12. 7. 2002
Bydliště: Senec

Re: Je MAC drahy ?

Příspěvekod Fractal » 11 úno 2011 21:21

BS píše:Uz je to slovickareni, pokud mi do BMW daji motor z Oktavky, tak za to proste 2x tolik nedam, uz tak nejak z principu a je jedno, jestli mi tam pridelaji pozlaceny kliky, a vodotrysk. Ono asi mame kazdy jine povedomi o slovu profesional. Protoze 17" a je jendo jestli IPS nebo TN, to je proste pro hobby uziti. Obecne profi prace a notebook to nejde dohromady.
Jeste teda mi jiste vyjasnis to rozliseni 1920*1200? Nejak nechapu proc kydz HD standard mame 1920*1080.


co mate porad proti skodovce, jsou to nejlepsi auta v evrope pomerem cena/vykon/funkcnost/efektivita viz fabia kombi, octavia scout, yeti nebo superb
:!: :idea: IMHO ok?!
Uživatelský avatar
Fractal
 
Příspěvky: 2491
Registrován: 10. 4. 2004
Bydliště: Viitasaari, Finsko

Re: Je MAC drahy ?

Příspěvekod EXCOM » 11 úno 2011 21:35

dendy píše:listonos ked uz "musis", dam ti radu - urcite to nekupuj v mzone ani v traco .. maju vysokohorske prirazky.. ja som kupil MBPRO co stal v mzone skoro 2700E za 2400E v BGS :-) to uz je k*rva rozdiel :-)


ale nemozes porovnavat predsa maloobchod a velkoobchod, to je dost nezmysel..
Uživatelský avatar
EXCOM
 
Příspěvky: 5649
Registrován: 10. 7. 2005
Bydliště: Pressburg

Re: Je MAC drahy ?

Příspěvekod Poshook » 11 úno 2011 21:55

listonos píše:
Poshook píše:chalani, kaslite na to. hlavne ze sme vsetci spokojni :)


Ja teda nie som spokojny. Som nuteny to kupit a preplatit to o cenu, za ktoru mi mozu dve stripterky tancovat na stole do rana - to cloveka nasere...


sorry, ale to, co tu pises, mi nedava zmysel.
ak je apple jedina vec, ktora robi to, co potrebujes a neexistuje v tomto smere ziadna alternativa, tak o com tu tocime, o akom nuteni? ako mozes hovorit o nejakom preplateni a predrazeni? v porovnani s cim je to predrazene, ked ziadna ina vec nerobi to, co potrebujes?
Poshook
 
Příspěvky: 2477
Registrován: 6. 7. 2004

Re: Je MAC drahy ?

Příspěvekod Ivo » 11 úno 2011 22:20

To je potom diktát monopolu ...
Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
 
Příspěvky: 11524
Registrován: 19. 7. 2003
Bydliště: Jablonec nad Nisou

Re: Je MAC drahy ?

Příspěvekod listonos » 11 úno 2011 22:23

Poshook píše:
listonos píše:
Poshook píše:chalani, kaslite na to. hlavne ze sme vsetci spokojni :)


Ja teda nie som spokojny. Som nuteny to kupit a preplatit to o cenu, za ktoru mi mozu dve stripterky tancovat na stole do rana - to cloveka nasere...


sorry, ale to, co tu pises, mi nedava zmysel.
ak je apple jedina vec, ktora robi to, co potrebujes a neexistuje v tomto smere ziadna alternativa, tak o com tu tocime, o akom nuteni? ako mozes hovorit o nejakom preplateni a predrazeni? v porovnani s cim je to predrazene, ked ziadna ina vec nerobi to, co potrebujes?


no konfiguracia - asi som stara skola ale jedine co u mna rozhoduje je procesor, RAM a HDD

uz som to tu uz pisal ale potrebujem mat Win32, Win64 a OSX - ci uz v jednom kuse alebo osobitne a nech to kombinujem ako chcem furt mi to vychadza bud fest predrazene (nadupany iMac i7) alebo cena ako tak OK (i7 PC plus minimac) akurat potom mi pridu dost blbo vyuzite prachy za ten mac ked vacsinu casu na to bude padat prach.

Idealne by asi bolo PC + MacBook 13'' - taky maly notebook clovek vyuzije aj inak, len tam su momentalne tie konfiguracie vs vykon priam na zaplakanie. Neviete nahodou, kedy planuju do tych trinastok davat nejaku aspon i5 a 500 hdd?
listonos
 
Příspěvky: 314
Registrován: 8. 10. 2006

Re: Je MAC drahy ?

Příspěvekod listonos » 11 úno 2011 22:29

Poshook píše:sorry, ale to, co tu pises, mi nedava zmysel.
ak je apple jedina vec, ktora robi to, co potrebujes a neexistuje v tomto smere ziadna alternativa, tak o com tu tocime, o akom nuteni? ako mozes hovorit o nejakom preplateni a predrazeni? v porovnani s cim je to predrazene, ked ziadna ina vec nerobi to, co potrebujes?


no konfiguracia - asi som stara skola ale jedine co u mna rozhoduje je procesor, RAM a HDD

uz som to tu uz pisal ale potrebujem mat Win32, Win64 a OSX - ci uz v jednom kuse alebo osobitne a nech to kombinujem ako chcem furt mi to vychadza bud fest predrazene (nadupany iMac i7) alebo cena ako tak OK (i7 PC plus minimac) akurat potom mi pridu dost blbo vyuzite prachy za ten mac ked vacsinu casu na to bude padat prach.

Idealne by asi bolo PC + MacBook 13'' - taky maly notebook clovek vyuzije aj inak, len tam su momentalne tie konfiguracie vs cena priam na zaplakanie. Neviete nahodou, kedy planuju do tych trinastok davat nejaku aspon i5 a 500 hdd?
listonos
 
Příspěvky: 314
Registrován: 8. 10. 2006

PředchozíDalší

Zpět na PC


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], fikus, Google [Bot], Google Feedfetcher, hombrefeo, maux, thovt, Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+