Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Korg Nano Kontrol

Korg Nano Kontrol

Příspěvekod Stardust » 04 led 2009 00:47

Právě jsem si pořídil nový produkt od Korga http://www.korgnano.com/ ve sladkém domnění, že jím budu ovládat parametry v Adobe Auditionu. Ale ouha, zdá se, že Audition podporuje pouze Mackie, když dojde na fadery. Ty se v Auditionu vůbec nechytají. Zato tam fungují tlačítka. To v Abletonu funguje vše bezvadně. Nevíte někdo, jak zprovoznit knoby a fadery v Auditionu? Díky moc za případnou radu. Pakliže nikdo neporadí, přijímám případné nabídky ke koupi kontroleru.
Uživatelský avatar
Stardust
 
Příspěvky: 163
Registrován: 11. 1. 2007

Příspěvekod Stardust » 04 led 2009 12:44

Ach jo, nikdo nic?

Tak to abych se začal pomalu učit s tím Abletonem. I kyž na vícestopé nahrávání mi přijde Audition podstatně lepší.
Uživatelský avatar
Stardust
 
Příspěvky: 163
Registrován: 11. 1. 2007

Příspěvekod TOM-Thak » 04 led 2009 13:04

Stardust: Na vicestope nahravani si porid Cubase / Nuendo / Protools / Logic / Sonar / Samplitude.
Uživatelský avatar
TOM-Thak
 
Příspěvky: 3692
Registrován: 19. 6. 2004
Bydliště: Kladno/Praha

Příspěvekod Stardust » 04 led 2009 13:33

Asi nic jiného nezbývá. Ale třeba Cubase taky podporuje jenom Mackie ovladače.
S Auditionem (cool editem) pracuju už asi deset let a ta jeho jednoduchost mi fakt sedí.
Uživatelský avatar
Stardust
 
Příspěvky: 163
Registrován: 11. 1. 2007

Příspěvekod wire » 04 led 2009 14:05

Stardust píše:Asi nic jiného nezbývá. Ale třeba Cubase taky podporuje jenom Mackie ovladače.
S Auditionem (cool editem) pracuju už asi deset let a ta jeho jednoduchost mi fakt sedí.


cubase urcite nepodporuje jen mackie kontrolery...
teda sice cubase nepouzivam ale jsem o tom presvedcen...
wire
 
Příspěvky: 367
Registrován: 30. 6. 2007
Bydliště: Brno/Ústí nad Orlicí

Příspěvekod Stardust » 04 led 2009 14:35

Na nějakém foru jsem četl o opaku, ale uvidíme.
Stáhl jsem si emulaci mackie GenMce, tak uvidíme, co to udělá s auditionem.
Uživatelský avatar
Stardust
 
Příspěvky: 163
Registrován: 11. 1. 2007

Příspěvekod knobtweaker » 05 bře 2009 16:14

Cubase může fungovat prakticky s čímkoliv pokud to nastavíš. Ableton má ten controling daleko jednoduší na nastavení (aspoň pro mě, i když když se to umí tak je to asi jedno:-))
Studiový a live zvukař
www.sound-engineer.cz
Uživatelský avatar
knobtweaker
Profesionál
 
Příspěvky: 92
Registrován: 4. 3. 2009

Příspěvekod atom » 05 bře 2009 22:37

ja som mal ten nano kontrol s fl studiom a fungoval perfektne :?: :roll: ten korg je kompaktibilny asi so vsetkym.mozno okrem auditionu.je to super hracka vyuzitelna,ja som ju ale vymenil za akai mpk 49
"BOLD,HUMOROUS AND VISUALLY STRIKING."

www.myspace.com/atomsoffury
Uživatelský avatar
atom
 
Příspěvky: 261
Registrován: 30. 7. 2008

Re: Korg Nano Kontrol

Příspěvekod Brenda Walsh » 26 črc 2012 08:27

Mam dotaz na uživatele KORG Nano Kontrol, lepe Nanno kontol2. Kdyz provedu za pomoci sw editoru nastaveni vsech knobu, tak jak potrebuji, zustane toto nastaveni i po vypnuti SW editoru, a hlavne po uplnem vypnuti (vypjeni z usb)? Ma to i nejake banky, do kterych lze ulozit ruzna nastaveni a primo na kotrolleru je mohl nacist, aniz bych musel spoustet editor?
Diky za odpovedi.
Brenda Walsh
 
Příspěvky: 220
Registrován: 4. 10. 2007


Zpět na PC


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot], Yahoo [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+